Karın germe faciası

Dikislerde yumusama varsa sanirim yag nekrozlari mevcut oluyor karninizda. Dogum yaptim,sezeryandi.. doktorum.demisti de.. hem sert yerler vardi.hem.yumusak.. neyse iste..
45gun cok az bence.hele.bi 3 5ay gecsin.bence..
Ve ayrilan kaslar cidden sporla toparlanmiyor,bilmeyenler demis spor ne gune.duruyor diye de,. :/ napsin kadin,son care...
Bence moral bozmayin daha cok yeni . 6ay sonra toparlanirsiniz heralde..
Bakica canım inşallah toparlar

İri gebelik veya çoğul gebelik geçirmiş hanımlar deri sarkar kaslar ayrılır mide ve diğer organlar dışarı pirtlar basit bir testle bunu spor merkezinde bir uzmana danisarak veyahut diastasis recti testi ile.

Bilen geldi, söylüyorum, duzenli spor ve duzenli beslenme ile evet toparlanıyor.
spora ne kadar vakit ayırdığınıza baglı sonuç alamamak.
Deri toparlanmaz gibi geliyor, ama toparlanıyoruz
Biz millet olarak günde 2-3 saat spor yapıp, şekerden undan uzak duramadıgımız icin bıçak altına yatmak kolay geliyor.
Ve bu gibi operasyonlar sonrası kası eski haline getirmek çok daha büyük emek istiyor.
Hayir siz deri toparlamaktan.bahsetmissiniz.. bakin google a yazin.. karin kaslari ayrilmasi oluyor kas grubu kopuyor yani. .
Yoksa bahsettigimiz sezeryan gobegi degil,sarkiklik degil.. yamru yumru ikiye bolunuk goruntulerden bahsediyoruz.
Yoksa tabiki de sporla toparlani bi gobek.
Ben sezeryan dogum yaptim,doktorum demisti amelyat esnasinda,sporcu musun karin kaslarin cok sert,zor kestim zor dikiyorum diye.. ben duzenli.olmasa da sporla barisik biriyim.yuzer bisiklet surerim mesela kucuklukten beri. Belki faydasi olmustur onlarin. Dogum sonrasi karnimi.sarmadim etmedim sporla toparlamaya calistm. Su an bingil bingil ama.duzelecegini umut ediyorum. Bi de,ayrik olup sporla iyilestirilemeyen karinlar oluyor. Konu sahibi o gruptan.galiba :/

İlkimde iri gebelik ikncisi ikiz gebelik derken karnım mahvolmuştu.Maddi sıkıntılar içerisindeyken zor şartlarda karın germe ameliyatı oldum eşimi ikna ederek.Tek derdim eski formuma dnebilmek badilerimi rahatça midesiz göbeksiz giebilmekti.45 gün önce ameliyat geçirdim .Mucize beklemiyordum tabi ki.Koca göbekli insanlar girip düzgün çıkabiliyorken benim karnım ney di ki?Liposuctin yaptırmadım.Genel karın kaslarım dikildi ve yeni göbek deliği açılıp dikildi.İk günler cok iyiydi dümdüz görünüyordum.20 gün sonra mide geri pırtladı.Tamam da karın kaslarım dikildi bu ney şimdi dedim.Kendi doktorum orda yag vardır dedi.Başka bir uzman karın kaslarınızdaki dikişler yumuşamış dedi.İlk günlerde ödem diye düşünüyordum.Fakat ne oldugu belli değil.Hayal kırıklığı yaşıyorum mide bölgem dışarda genital bölge düz.Sorunun ne oldugu Ulturasyonla veya elle muayeneyle net anlaşılmıyor.Naıl anlaşılır oradaki sorunun ne oldugu?:bicak::KK42::KK42::KK42::KK42:
Canım biliyorsun ben de karın germe ameliyatı oldum. Kaslar dikildi benim ssdece ve fazla deri alındı. Yağ alınmadı ve lipo yapılmadı (emboli atmıştı daha önce o sebepten) toplamda 25 kg verdim karın derisi kesinlikle toplamıyor kendini hatta zayifladikça deri daha da sarkıyo ve sporla asla toparlanmıyor. Tek çare oradaki derinin alınması.

Canım benim emboli problemim olduğu için kan sulandırıcı kullanıyorum bir hafta ameliyattan önce on gün de ameliyattan sonra kullandım (önlem için) ve dört sefer iğne ile sıvı çekti içerden drum. Aynen sizin dediğiniz gibi şişlik olmuştu ama sıvıyı çekince düzeldi...

Canım sizin de içerde sıvı olabilir bir diğer şık alt bölgeyi yağdan temizledi üst mide bölgesinde yağ kaldı ve ya kaslar tekrar açıldı ağır kaldırdın...

Her halukarda estetik cerrahin görmesi lazım bir kaç dr a görün...

Geçmiş olsun.

Sunu da belirtiyim, karin kaslarim sert olabilir ama,hayatim boyunca gobekli bi insandm :D balik etliyim zaten,dumduz bi karnim hic olmadi.. :/

Yani emboli attığı için drum lipo yapmadı yağ almadı. Karın kaslarım ayrılmıştı onları onardı ve fazla deriyi aldı...
Resmi görmüştün dümdüz bir karnım oldu.

Keske mide bolgesinde ki yaglarida aldirsaydiniz.
Vaser ile aldirdim ben germe istemedigim icin doktorum sana bir sans verelim dedi bu yöntem topluyor diye.ve topladida.
Mide bolumunuzde ki fazla yag yerinde duruyorsa alt karin gerilip duzelince daha fazla goze carpacaktir.
Odemde henuz mutlaka vardir tabi

Sabah akşam tlc de sıkı dönüşüm diye program var izleyin derim bazı vucutlar ameliyatsız düzelmiyor ve o kas dokusu dikilmeden düzelmiyor yani sporla düzelecek şeyler değil :KK66: başka bir dr a gidin derim veya drunuza düzelmesi için baskı yapın belliki kasları iyi dikememiş

Son düzenleme:
Canım biliyorsun ben de karın germe ameliyatı oldum. Kaslar dikildi benim ssdece ve fazla deri alındı. Yağ alınmadı ve lipo yapılmadı (emboli atmıştı daha önce o sebepten) toplamda 25 kg verdim karın derisi kesinlikle toplamıyor kendini hatta zayifladikça deri daha da sarkıyo ve sporla asla toparlanmıyor. Tek çare oradaki derinin alınması.

Canım benim emboli problemim olduğu için kan sulandırıcı kullanıyorum bir hafta ameliyattan önce on gün de ameliyattan sonra kullandım (önlem için) ve dört sefer iğne ile sıvı çekti içerden drum. Aynen sizin dediğiniz gibi şişlik olmuştu ama sıvıyı çekince düzeldi...

Canım sizin de içerde sıvı olabilir bir diğer şık alt bölgeyi yağdan temizledi üst mide bölgesinde yağ kaldı ve ya kaslar tekrar açıldı ağır kaldırdın...

Geçmiş olsun.
İki Dr göründüm cnm eğer yağsa iyi kendim zayıflar im veyahut lazer lipoliz yaptırırım fakat kaş ise kötü Canım.mide birden yağlanma mide kursak 2 yol önce yoktu herşey olabilir bakalım sonucu elbet bulucam bana operasyon yolu görünüyor :(

Geçmiş olsun.
Sana resim aticam nur

Keske mide bolgesinde ki yaglarida aldirsaydiniz.
Vaser ile aldirdim ben germe istemedigim icin doktorum sana bir sans verelim dedi bu yöntem topluyor diye.ve topladida.
Mide bolumunuzde ki fazla yag yerinde duruyorsa alt karin gerilip duzelince daha fazla goze carpacaktir.
Odemde henuz mutlaka vardir tabi
Zor bir operaya mu cnm genel anestezi ile mi az anlatır misin

Sabah akşam tlc de sıkı dönüşüm diye program var izleyin derim bazı vucutlar ameliyatsız düzelmiyor ve o kas dokusu dikilmeden düzelmiyor yani sporla düzelecek şeyler değil :KK66: başka bir dr a gidin derim veya drunuza düzelmesi için baskı yapın belliki kasları iyi dikememiş
Kesin kaslarım açıldı katılıyorum olan bana oldu

Zor bir operaya mu cnm genel anestezi ile mi az anlatır misin
Zor degil evet iyileşme biraz acılı 3 5 gun kadar.
Benim karin mide ve yanlardan yaglar alindi vaser liposuction ile.vaser hi def diye geciyor karnimda ki kaslara kadar bolece baklavalarim yani six packler cikti.
Ve germeye gerek kalmadan alt kisim toparlandi.
Bide alinan yaglari ben memeye transfer yaptirdim.o kisim 0 agri.
Ama tabi aci esiginiz dusukse benim 3 5 deli gunum sizde 10 gune cikabilir.

Zor degil evet iyileşme biraz acılı 3 5 gun kadar.
Benim karin mide ve yanlardan yaglar alindi vaser liposuction ile.vaser hi def diye geciyor karnimda ki kaslara kadar bolece baklavalarim yani six packler cikti.
Ve germeye gerek kalmadan alt kisim toparlandi.
Bide alinan yaglari ben memeye transfer yaptirdim.o kisim 0 agri.
Ama tabi aci esiginiz dusukse benim 3 5 deli gunum sizde 10 gune cikabilir.
Anladım cnm ınsalah sonuçtan Memnunsun gerekirse bende yaptırım ama tercihim lazerle delik açılıp yağlar sıvı enjekte ediliyor vücut zamanla atıyor yaglari.

Back
X