- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 133
- 37
- Konu Sahibi Turkish Delight
Aynı durum bende de var
Aşağıyı görememe Merak ettiğim nasıl bir egzersiz ve diyet programı uyguladınız?
Spor olarak yukarida yazdigim sporlari yaptim diyet olarak da ekmek şeker meyve de dahil hayatimdan cikardim gunde iki bardak yeşil cay sabahlari 1 bardak suya 1 yemek kasigi elma sirkesi ictim. Ikindi en geç yemek saat 5 e kadar yedim sonrası tek lokma yemedim 3 lt su icmeye gayret ettim. Ve kahvaltılarımda mutlaka 2 yumurta ve 1 tabak dolusu yesillik ikindi yemeginde farketmez yanina aci turşu yemeye calistim meyve en fazla 1 ya da 2 dilim.Dr a gitmedim acikcasi cnm hani ayrinti bilmiyorum tam olarak asiri derecede nasil diim kucuk parmak genisliginde yariklarim var karin ve yanlarimda hatta yirtik diyelim deri sarkmam vardi baya bi .
Ama son 6 aydir internetten videolarla evde kendim yaptim sporumu leslie ve karen tony hill videolarini yaptim arada plates ama sabah aksam ve aralarda olmak üzere yogun yaptim öyle profesyonel degil yani
Ama ben toparlanmayı citcitli bady seklinde korse kullanmaya bagliyorum gorenler inanamiyor yariklar hala var bir urun kullaniyorum bi nebze o da toparlandi
Simdi kilo aldigimda direkt göbek cikar mi eski haline doner mi bilemiyorum ama korumak icin elimden geleni yapacagim.