karin germe fotograflari ;)

medinealeynanur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2008
218
3
96
Hollanda
:uhm:arkadaslar bu site hollandanin sitesi , ama eminimki isiniz yarayacaktir, rezimler cok, bol bol bakip bilgilenirsiniz umarim, saglicakla kalin, ben de 2 yil sonraa felan 3 uncu bebegimi istiyorum, emzirmeyi biraktiktan sonra dusunuyorum karin germeyi, ama fiyatlar nasil tr de?xxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
resimleri görünce tansiyonum düştü

çok vahim durumda değilseniz, sağlığınızı etkilemiyorsa
sporla ve diyet le çözmeye çalışın derim

Bence ameliyat öncesi görüntüler çok daha kötü.

Allahım, şükürler olsun sana:Saruboceq:

Bir karın nasıl o hale gelebilir, aklım almıyor.kafamçokkarıştı

Hollandandan olduğu belli.
Türk doktorlarının yapmadığı yanii.
Alelade, yırtık diker dibi dikmişler..
Estetik ameliyatlar konusunda Türk doktorlarının dünyada nekadar ünlü olduğunu bilinen bişey..
çünkü işlerini düzgün yapıyolar.

Bence bu fotolar kesınlıkle baŞarısız olmuŞ vakalrın.benım amelıttan sonra gÖrdÜklerımle alakası yok.Çookk baŞarısız...............

tercüme edince basarisiz vaka falan cikmiyor ,
ameliyattan önce ameliyattan 1 hafta sonra fln yaziyor.
Bence normal vakalar , onlarin yapabildigi bu kadar,
insallah türkiye de böyle degildir,
yoksa bu kadar kadin yaptiri miydi?

yok bence de kotu bunlar ıcım kalktı bırde sanırım cok yenı cekılmıs , amelıyattan 1-2 gun sonra, onun ıcın dıkısler fılan ...........

ay inanmıyorum bunların hiçbiri ameliyat yaptırınca düzelmemiş ki
daha beter olmuş,bu ne yaa,
bildiğin kumaş teeler gibi benim beceremediğim yırtık dikişi gibi ne acaip ne biçimsiz olmuş,
açıkçası ikizlerimden sonra bile karnım bunların hiçbiri gibi değil gerçi ya,
yine de düşünüyordum,araştırıyordum,
hayal kırıklığına uğradım,
burda da böyle mi oluyor yaa,,
ppoooofff

:bbo:çok fena bu resimler...o kocaman boydan boya dikişi görmektense göbişli olmayı tercih ederdim...

yok kızlar yazdıklarınızı okuyunca anladım,banada tuhaf geldi.bence yabancılarda böle,yütkiyede değil,bende gördüm,ama böle değildi,bunlar cidden moral bozucu..

canım başımdan geçen bir olatı anlatmak isterim karar sizin tabi ocak ayından beri burda tecrubelri okuyorum ameliyat olan arkadaşlardan yorumlar ve tavsiyeler alıyorum ve benimde görmek istemediğim çok doğumlarımdan sonra çok kötü olan bir karnım var önceleri eşimi ikna edemedim ama yaklaşık on arkadaşla yazışıyorum değişik yerlerde hepsi ist aylin hanımın hastası olduklarını yazıyor çok memnun oldukları yazıyor harıka bir ameliyat öncesi ve sonrası yaşadıklarını söylüyor çok teşekkür teşkkür bende tabi bu yazılanlara sonsuz güvenim varyaa zor olsada aşımı ikna ettim ve aylin hanıma gittim ameliyat gününü aldım sonra bir hastane adını bana söylemiş olan arkadaşımın hangi hastaneyi söylediğini bulmak için butun mesajlarını görmek istedim ve yine aylin hanım için yorumlar sitesinde site yöneticilerinin uyarılarını gördüm diyorlarki 6 tane kullanıcı hepsi aylin hanım hastası ve çok memnun olduklarını yazıyorlar ama hepsi tek bir bilgisayar IP adresi kulanıyorlar yanı hepsi tek bir kişi kendileri soruyor kendileri cevaplıyor % 100 memnuniyet herşey ortada daha ne diyim yazıyor yıkıldım çokcuklarım biliyor ameliyat olacağımı eşim annem ve ben hayatımı emanet edicem sırf burda yazılanlara güvenip. sonuç hemen iptal ettim .sizleri uyarmak istedim bizim bu zaafımız bazı insanlar tarafından kullanılmak istene bilir şimdi siz bilin ne yaşadığımı benim gibi bilmeden değil bilerek tercih edin yinede gitmek isterseniz not ben ameliyat olucam istiyorum deyın ce özelden ilk irtibata geçmişlerdi benimle
bunula birlikde gerçekden de bilgilerini paylaşan samimi insanlarda var haklarını yememek lazım

sadece burda bahsettiğiniz 6 kişiye güvenerek hata ettiğiniz gibi bence aynı kişilere güvenmeyerek iptal ettirmeniz de hata olmuş..
6kişi aynı olabilir fakat bu aylin hanımın başarısız olduğu anlamnıa gelmez sanırım..
ben aylin hanımı tanımam bu arada,sadece mantıken ilk aklıma geleni yazıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…