karin germe fotograflari ;)

çok haklısın ama 6 kişi diye birileri yokmuş yaa ama site kurucusu var mantık olarak bende gerçek olana inandım aylin hanım kötüdür iyidir güven sarsılması işte sadece

yok canım aynı kişiler değil uyarı yapanlar site kurucusu o görüyor sadece IP adreslerini .onun uyarısı ile vaz geçtim

çok haklısın ama 6 kişi diye birileri yokmuş yaa ama site kurucusu var mantık olarak bende gerçek olana inandım aylin hanım kötüdür iyidir güven sarsılması işte sadece

anladımm canım,
geçmiş olsun,
bir gelişme yada tavsiyen olursa paylaş lütfenna.s

anladımm canım,
geçmiş olsun,
bir gelişme yada tavsiyen olursa paylaş lütfenna.s
olmazmı şimdi prof lara mail atıyor ve karın germe hakkında bfiyat istiyorum yada ne biliyım bilgi istiyorum çok naif bir şekilde karşılık veriyorlar görüşmek için çağırıyorlar ve özellikle bir çoğu ayni şeyi yazmış görüşme ve tani için ücret talep etmiyoruz diyorlar istersen ayrıntılarıda yazarım sevgiler

Az yemek yediklerine dikkat etmek bu durumlara düşmemek gerek

arkadaşlar bunlar başarısız sonuçlar falan değil daha direnleri bile takılı bazılarında ameliyattan bir iki gün sonra çekilmiş hepsi belli. ilk başta tabi ki böyle olacak o izler zamanla geçecek.

Son düzenleme:
Karin germe ameliyati dusune arkadaslar thermage diye bir yontemi arastirirlarsa ameliyatsuz duzelme saglayabilecekler diye dusunuyorum. Kolay gelsin, uzmeyin tatli caninizi :)

ben 18 subatta yakup avsara ameliyat oluyorum karin germe ile gogus dikletirme bu resimeri gormem cok iyi oldu ben her zaman en kotusunu goz onunde bulundurmak zorunda yim ama iyi dusunurum doktoruma cok guveniyorum ondaqn iyi doktorlar var keinikle ama guven cok oenmli benim icin ben holandada yasiyorum ve bu resimlerin oldugu siteye de uye oldum cok iyi oldu orda ki kizlarla yazisir ve tecrubelerini okurum bulup ekleyen arkadasa tesekurler dua edin kizlar iki havta sonra cuma gunu bu saatlerde bitmis olacak allahim nasip ederse

herkese slm
bu fotograflar amaliyattan hemen sonra cekilen resimler tabiki kötü görünürler
türk yada degil fark etmez izler bir birbucuk senede belirginliklerini tam olmasada kaybediyorlar
ayrica türkdoktorlar basarili olabilir ama her gösterdikleri resimlerde hemen amaliyattan sonraki resimler degildirler.buradakiler gibi

selam her keze ben gecen cuma karin germe ile gogus diklsetirme ameliyati oldfum bu gun kontrolum vardi drenlerim cikti ve izlerimi gordumn kesinkle alakasi yok bu resimlerle holandada ki tarzlari farkli belli benim drenlerim izimin bitislerinde idi boyle bu resimlerde ki gibi deil ve doktorum yakup avsar sag olsun izim de cokincecik cok yeni olmasina ragmen hic gozunuzu bu resimlerle korkutmayin bence:89:

cance ameliyatını nerde ve ne kadara oldun öğrenebilirmiyim.

Cance merhaba sen yakup avsara karin germe amaliyati olmussun cok gecmis olsun oncelikle.nasil gecti?bende istiyorum bu amaliyati ama yaninda burun ve gogus buyutme amaliyatida istiyorum.sence uc amaliyat bir arada cok agir gelirmi? karin germe amaliyatilarini zor diyorlar. kesi izi nerden nereye?hemen gobuk altindami yoksa kalcadan kalcayami?o kadar kotu izler gordum ki internette cok korkmaya basladim...:18:bu yuzdende alternatif olarak karnim icin thermage uygulamasi dusunuyorum :44:
Ama karin germe amaliyatini olmak zorunda kalirsam once goguslerimle beraber yaptirim diyorum bir kac ay sonrada burnumu....

selam cnm oncelikle bu resimleri ki gorunmuyolar artik cunku baska bir siteydi kaldirdilar alakasi yok tr de olan ameliyatlarla ben karin germe ile gogus diklestirme oldum sonuc inanilmaz guzel oldu agrim oldu mu sen sor simdi ben de inan ki hatirlamiyom desem inanirmisin ben kendimi hep her seyin en zoruna alistiryorum onceden okuduguma gore sitede ve baska sitelerde agri senin kendi hissedeceyin bir his tir bunye ve psikolojik bir is tir hastanede 2 gece kaldim ilk gece inanirmisin gece o kadar guzel uyumusum ki bir an uyandigimda ben nerdeyim ya dusundum sonra hatirladim evt ya ameliyat oldum ben zaten doktorun sana musade etmiyo agrinin olmasi icin agri kesicilerin yapiliyo ikinici gun ayaga kalkmak var zorun yatagana oturunca sonra usulca kalikip yuruyosun ne kadar gayret edersen daha cabuk toparliyorsun eve gelince de yatmak zor cunku o guzel ytak evde yok ama olsun yastiklarla o is te halloluyo rahat bi pozisiyon buluyosun zaten kendine 5 gun drenler cikti bende o da bir gidiklanma gibi hissetim cunku dogal olarak karinin cok hissiz o ara ilk 10 gunumden sonra ucak yolculugu bile yaptim evime de gittim guzelce 5 havta dinlendim ve 18 de 2 ay olacak iyi yim karinim dum duz goguslerim se cokkk guzel sana resim gonderirim ozelden once ve sonrayi gorursun cnm yine soyluyorum KORKACAK HIC BIR SEY YOKKKKK olmali tum ihtiyaci olan her kez inanilmaz guzel duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…