- Konu Sahibi medinealeynanur
-
yok canım aynı kişiler değil uyarı yapanlar site kurucusu o görüyor sadece IP adreslerini .onun uyarısı ile vaz geçtim
çok haklısın ama 6 kişi diye birileri yokmuş yaa ama site kurucusu var mantık olarak bende gerçek olana inandım aylin hanım kötüdür iyidir güven sarsılması işte sadece
olmazmı şimdi prof lara mail atıyor ve karın germe hakkında bfiyat istiyorum yada ne biliyım bilgi istiyorum çok naif bir şekilde karşılık veriyorlar görüşmek için çağırıyorlar ve özellikle bir çoğu ayni şeyi yazmış görüşme ve tani için ücret talep etmiyoruz diyorlar istersen ayrıntılarıda yazarım sevgileranladımm canım,
geçmiş olsun,
bir gelişme yada tavsiyen olursa paylaş lütfenna.s
selam her keze ben gecen cuma karin germe ile gogus diklsetirme ameliyati oldfum bu gun kontrolum vardi drenlerim cikti ve izlerimi gordumn kesinkle alakasi yok bu resimlerle holandada ki tarzlari farkli belli benim drenlerim izimin bitislerinde idi boyle bu resimlerde ki gibi deil ve doktorum yakup avsar sag olsun izim de cokincecik cok yeni olmasina ragmen hic gozunuzu bu resimlerle korkutmayin bence:89:
aman tanrımkarın germe bumuymuş Allahım o hale düşürmesin inşallah:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?