Ücreti ne kdr anlastiniz ve sezeryanmi doğum yaptınizMerhabalar kol liposuction ve karın germe ameliyatı için Alper Kurt hocama randevu aldım şahsen kendisini tanımıyorum instg da incelemerim sonucu beğendiğim 3 doktordan en samimisi geldi Yuzyuze görüşmeye gittim Haftaya pazartesi nasipse gireceğim Karnım öyle şiş ki bildiğiniz 7 aylık hamileyim desem inanırlar Anlamsız sisiklik var sarkma bir tane dahi çatlak yok Ameliyat öncesi ne yapmam gerekir bilmiyorum sonra beni neler bekliyor düşünmek dahi istemiyorumBeni asıl düşündüren diyenler 4 adet olacak 1 hafta kalacakmış
Lütfen deneyimler bizi bilgilendirin
Evet doğumum sezeryandıÜcreti ne kdr anlastiniz ve sezeryanmi doğum yaptıniz
Hm ya bende sezeryandan snra baya bı göbek kaldı zayıfım tek göbek hamile gibiydi onu da Spor ve sağlıklı beslenme ile kalori açığı vererek baya bı indi bakalm yok sonuna kdr eğer inmezse bende karin verme düşünüyorum sadece birde bu kadın germe de oradaki yag oranına göre mi fiyat veriyorEvet doğumum sezeryandı
Kol karin germe +liposuction ve extr. Lazer toplam 120 bin dedi
ameliyat oldunuz mu memnun musunuz? sadece karın germe fiyatı ne kadar biliyor musunuz?Merhabalar kol liposuction ve karın germe ameliyatı için Alper Kurt hocama randevu aldım şahsen kendisini tanımıyorum instg da incelemerim sonucu beğendiğim 3 doktordan en samimisi geldi Yuzyuze görüşmeye gittim Haftaya pazartesi nasipse gireceğim Karnım öyle şiş ki bildiğiniz 7 aylık hamileyim desem inanırlar Anlamsız sisiklik var sarkma bir tane dahi çatlak yok Ameliyat öncesi ne yapmam gerekir bilmiyorum sonra beni neler bekliyor düşünmek dahi istemiyorumBeni asıl düşündüren diyenler 4 adet olacak 1 hafta kalacakmış
Lütfen deneyimler bizi bilgilendirin
Merhaba kol lipo + lazer
Kime oldunuzMerhaba kol lipo + lazer
Karin bel lipo ve germe oldum benim direnlerim 8/10 gun kaldi
4 taneydi canimdan can gitti resmen karnimda hic aci olmadi cok, guzeldi 25agust da oldum izleri pembe oldu bile doktor bile bu kadar hizli sonic beklemiyordu masallah diyelimama son 3 gundur karnimda sislik var oyle boyle degil simdi hekime yazdm bakalm hayr olsun
Hepsi toplam 120 bin
Alper KurtKime oldunuz
Merhaba kolda sadece liposuction mi yaptirdiniz sarkma olmadimi.Bende yaklasik 1 ay olacak karin bel liposuction ve karin germe yaptirdim karnim düz ama midemin oldugu yere hic liposuction yapilmamis gibi bombeli mide hizasi cok moralim bozuluyor oraya liposuction yapmadimi acabaMerhaba kol lipo + lazer
Karin bel lipo ve germe oldum benim direnlerim 8/10 gun kaldi
4 taneydi canimdan can gitti resmen karnimda hic aci olmadi cok, guzeldi 25agust da oldum izleri pembe oldu bile doktor bile bu kadar hizli sonic beklemiyordu masallah diyelimama son 3 gundur karnimda sislik var oyle boyle degil simdi hekime yazdm bakalm hayr olsun
Hepsi toplam 120 bin
Merhaba kol lipo oldu e biraz sallanti oluyor haliyle cunku ici bosaldiMerhaba kolda sadece liposuction mi yaptirdiniz sarkma olmadimi.Bende yaklasik 1 ay olacak karin bel liposuction ve karin germe yaptirdim karnim düz ama midemin oldugu yere hic liposuction yapilmamis gibi bombeli mide hizasi cok moralim bozuluyor oraya liposuction yapmadimi acaba
Ben kilo vermek istemiyorum cunku yuzum cokuyor ve kırışıyor.Kolum icinse bir tek lipo yaparsam sarkar dedi yoksa ne olacak yapardim ameliyat esnasinda dedi.Kol germede de izler korkutuyor beni cok gorunen bir yerMerhaba kol lipo oldu e biraz sallanti oluyor haliyle cunku ici bosaldi
Karin bel lipo germe oldu Benimde ayni sizin gibi oldu Mide kismi bombeli duruyor olmamis gibi hatta korktum sivi birikmesi falan mi oldu diye bosu bosuna ultrason cektrdim gereksiz para harcadmama icim rahatladi sorun yoktu Hocam operasyon oncesi bana bizzat soyle demisti Midenin on ve arkasında yağ tabakası olur Ben bunun ancak ön kısmını alabilirim Arkasına girmem organlar için tehlikeli olacaktır Ama sen kg verdiğinde nizzat o gidecektir dedi ve gercektende dedigi gbi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?