Dün akşam duştan sonra ben de uzun uzun inceledim kendimi. Memelerimdeki dikişler harika bir şekilde iyileşiyor. Her gün gözle görülür farkı görüyorum bakımlarını yaparken. Dikey olan kesi epey silikleşti.
Ancak nedense aynı hızlı iyileşmeyi karnımdaki dikişlerde pek göremiyorum. Yani tabi ki ilerleme var ama memelerim gibi değil. Ameliyat olmuştan ziyade trafik kazası geçirmiş gibiyim. Dikişlerin etrafındaki morluklar geçmedi hala mesela. Belki onlar geçse gözüme daha normal görünecek, bilemiyorum.
Diğer yandan hunharca kaşınıyorum, insan olan böyle kaşınmaz :) İyileşme belirtisi sayarak mutlu olmaya çalışıyorum kaşıntıya.
Aynı sizlerde olduğu gibi benim de alt karın ve dikiş hattı şiş. Yani ameliyat öncesi halimden tabi ki daha iyi ama şiş. Gerçekten en zoru iyileşmeyi beklemek ve sabretmekmiş. Benim gibi sabırsız, ameliyatı bile muayeneden 8 gün sonra olmuş biri için gerçek bir challenge :)
Operasyonum 30 Mart'a alınmasaydı, bugün olacaktım ameliyatı. İyi ki olmuşum bitmiş de üstüne 1 ay geçmiş :) Zerre pişman değilim, canım memelerim, canım göbişim