Karın germe meme dikleştirme olanlar olacaklar içeri...

Gizemli159

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2021
107
19
18
35
Merhaba 1 martta karın germe meme dikleştirme ameliyatı var.. Olanlar tecrübelerini paylaşırsa olacak olanlarda fikirlerini paylaşırsa çok güzel bilgi alışverişi olur.. Ben martta olacağım iniallah

Merhaba 1 martta karın germe meme dikleştirme ameliyatı var.. Olanlar tecrübelerini paylaşırsa olacak olanlarda fikirlerini paylaşırsa çok güzel bilgi alışverişi olur.. Ben martta olacağım iniallah
Sen olduğunda burada oaylasirsan sevinirim

Paylaşacağım belki biraz daha erken olabılır ameliyatım

Ben oldum iki ay oldu çook memnunum, hiç korkmayın,sezeryan dan çok çok daha rahat. Ağrı ilk gün biraz oluyor ama en çok lipsaktion yerleri ağrı yapıyor. Göğüsten hiçbir şey hissetmedim. Dere tepe gezdik Türkiye’ye gelmişken üstelik. Korkulacak hiçbir şey yok bence :)

Ben tarihi 22 şubata çektim karın germe den çok korkuyorum..

Kimse yokmu karın meme ameliyatı tecrubeleeını paylasacak

Ben tarihi 22 şubata çektim karın germe den çok korkuyorum..
Ben 1 yıl önce Ankara da tam karın germe+ liposakşın ve burun ameliyatı oldum. İki gun hastanede kaldım taburcu oldum. Agrı sızı enfeksiyon falan hiç olmadı sadece halsizlik vardı okadar. 2 defa sezeryanla dogum yaptım inanın sezeryanla dogumum daha agrılıydı.1 ay yıllık izne ayrıldım ve evde 1 hafta eşim baktı bana. Şimdiden geçmiş olsun hersey istediğin gibi olsun.

Cok sagolun cevabınız için karın meme liposakşin ve yag enj birlikte olacak bnm inşallah kolay atlatırım sizin gibi 1 gun hastanede yatıs dedı doktorum sıkıntı cıkmazsa inşallah.. Uyanındic cok agrınız oldumu sizin birde nerelere lıposakşın oldu ve dikiş kenarlarında kıvrımlı oluyomus sızde oldumu

Teşekkür ederim.Sırtıma lipo ve j plazma yapildi.Tam karın germe ve meme toparlama oldum.Uyanırken sadece üşüdüğümü fark ettim ve de karın alt bölgesinde hafif bir ağrı vardi.Beni biraz zorlayan direnlerlerdi onlarada sonra alıştım zaten.Dikişler iyileşme aşamasında sonra nasıl bir şekil alırlar bilemiyorum.

Cok gecmıs olsun inşallah benımde guzel gecer... Siz karın meme lipo ve burun aynı anda ı oldu kaç saat surdu

Tesekkurler buarada

Merhabalar, ben 2019 da BBL yaptırdım o zaman denmişti karın germe gerekir diye. Yaptirmamistim. Simdi 2021 bebeğim oldu. 2022 11. Ayda karın germe, lipo, + j plasma istiyorum. Ama istanbul da bi doktora karar veremedim. Sizler doktor seçerken neye dikkat ediyorsunuz? Çoğu resimleri paylasamiyor yaptığı. Bu nedenle de bi fikir sahibi olmak zor oluyor.

Bende eylulde sezeryan oldum eger emzirmiyorsan o kadar beklemem gerek yok dıe bılıyorum

Ben temmuz da sezeryan oldum. Beklememin nedeni, kış ayına denk gelmesini istiyorum. Korse falan yoksa beni çok darlıyor. E bide para biriktirmek Lazım

Hangi doktorda olacaksın sen? İstanbul da mı?

Ben temmuz da sezeryan oldum. Beklememin nedeni, kış ayına denk gelmesini istiyorum. Korse falan yoksa beni çok darlıyor. E bide para biriktirmek Lazım

Hangi doktorda olacaksın sen? İstanbul da mı?
Şubat sonuna dogru

Dr unuz kimdi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…