- Konu Sahibi yumurcakburcu
kızlar sonunda karın germe oldum:) çok rahat geçti diyebilirim ağrısız sızısız kurtuldum bugün 9. günüm gayet iyiyim ,gözümde o kadar büyütmüştüm ki nasıl olucak çok acıcak kendimi harap etmişim resmen
sezeryan tarzı bişey diyebilirim hatta benim kendi sezeryanımdan ki oldukça rahat geçmişti bu daha da kolaydı ilk gün ayılırken biraz sancım oldu ama psikolojik olabilir çünkü kafamda sürekli çok acılar içinde uyanıcam gibi bi düşünce vardı ağrı kesici yapıldı 15 dakka sonra bitti o gün zaten narkoz etkisinde uyudum uyandım hep, akşama doğru tuvalet için kendim kalktım eşim ve arkadaşım şok oldu ben de unuttum ameliyatı dedim gayet rahat kalktım yürüdüm 2. gün dr um çıkabilirsin dedi ben kalmak istedim hastanede çok rahat ettim iyi istiosan kal dedi ben 2 gün kaldım yani 3. gün eve geldik gayet rahat bi şekilde yan yatarak uyudum böyle günler biribirini takip etti ve 9. günümdeyim çok iyiyim diyebilirim fakat çok ödemliyim çok şişim başka da bi sıkıntım yok.. şimdi teşekkür kısmına geçmek istiyorum burda tanışıp sonradan canım arkadaşım olan sevgili
Cherry
e 7 aydır benimle uğraştığı için hep yanımda olduğu destek verdiği için binlerce kez tyeşekkürler iyi ki var beraber yürüdük biz bu yollardsa di mi))) ve tabi ki onu görerek beğendiğim dr seçimimde baya etkili olan güzeller güzeli
arzum77
ye sorularıma hemen cevap verdiği ve beni çok rahatlattığı için içinin güzelliği resmen dışına yansımış çok çok çok saolsun herşey için ve sevgili
fitifit
e desteği için çok saolsun herşey için saolun kızlar iyi ki varsınız... ve tabi dr um hasan fındık 'a bana sabrettiği için :))) yazık adamcağıza beni dinlemiyosunuz diodum meğerse ben onu hiç dinlemiyomuşum
ama müthiş tatlı biri olduğu için normal karşılıyo bunları işinde çok titiz mükemmeliyetçi olabileceğin en iyisini yapmaya çalışan çok bilgili bi dr harika anlatıo ne eksik ne fazla gerçekleri söylüyo herzaman mutlu etmek için uğraşıyo resmen ..bu arada resim koymaya çalışırım kızlar kendinize iyi bakın