Karın germe sonrası ödem ve şişlik

operasyon sonrasi nasil bir rejim uyguluyorsunuz .

O kadar haklısınız ki.enn zoru bitti.teşekkür ederim.yepyeni bir hayat gibi sanki .2. Bir şans...hersey gönlünüzce olsun

Kızlar uykularım yok günlerdir .ödemler gittikçe bu halde yanlar.otururken deri fazlalığı fotodaki gibi.ayaktayken çok ele gelmiyor.2.5 ay oldu.ama düzelmez demi bu durum.sabahları bçyle değil ama gece fena .o kadar caba emek boşa mı

merhaba resmi sanki ben çektim de attım sandım. aynısı resmen !! ama tek fark benım 6 ay oluyor neredeyse ve hala böyle. ben internette araştırdıgım da bu işlemin başarısız oldugunu gosterıyor dediler. birkaç danışman, ameliyat hemşiresiyle görüştüm onlarda dr. larına danıştı resimlerimi falan.. sizi üzmek istemem ama ameliyatı yapan doktorunuzla görüşün ve memnun olmadığınızı iletin. ben şahsen ameliyatımı yapan doktordan nefret ettiğim için kendisiyle gorusmuyorum.

Merhaba tüm bunları nerede hangi doktora oldunhz bana yardımcı olur musunuz

Canım çok üzüldüm. Ben de 360 derece lipo ve karın germe oldum. 2 ay korsemı taktım. 7 bucuk ay oldu. Ve nefret ettiğim göbeğim hala orada. İnanır mısınız 1 gr gitmedi. Doktor 4 lt yağ aldım dedi. Ama midem, alt göbeğim, üst sırtım hala kocaman. Her gun kahroluyorum gordukce. Doktor da hatasını kabul etmemek için kilo almıssın dedi. İmkansız o kadar kiloyu 7 bucuk ayda almam. Yemedim de zaten. Boşuna arabamı satıp böyle bi işe girdim. Bir işe de yaramadı. Yalnız değilsin üzülme

Benimde 3 ay doldu.Alt karnim hala şiş.karnım beklediğim gibi düz değil ama dr um ısrarla bi süreç olduğunu, beklemek gerektiğini söylüyor. 1 yılı bulabiliyormuş tam iyileşmesi için.

arkadaşlar bende doktora hiç memnun olmadığımı söylediğimde o da beni suçladı .. asla hatalarını kabul etmiyorlar. başarısız işlemlerin sorumlulugunu asla almıyorlar. çok sınır bozucu durumlar. Bu ameliyatların hemen sonrasında ki resimlere inanmamak gerekiyormuş ben bunu anladım.. ameliyattan 7-8 ay sonra nasıl vucud şekli ona bakmak gerekıyormuş ama ben kendı adıma cok gec kaldım malesef

ne kadar gecti sizin ameliyattan sonra

Merhaba. son durumunuz nedir acaba? sanırım 6-7 ay geçti ameliyatın üstünden.

Merhaba geçmiş olsun,bende 6 ay önce karın germe ameliyatı oldum ödemim geçmedi ve karnım sert sizce bu durum geçici mi acaba lütfen bilgi verebilir misiniz

Lenf drenajı yaptırdım 3 aydan sonra ve g5 mesajı kesinlikle çok iyi geldi . İlk 3 ay ameliyata girdiğim kiloda kaldım 8 ay oldu 9 kilom gitt ve şekil almaya başladım .
Merhaba, karın germe ve liposuction ameliyatı oldum ödemim geçmedi ve karnım sert 6 ay oldu acaba bu durum geçici mi lütfen cevap verebilir misiniz

Merhaba, karın germe ve liposuction ameliyatı oldum ödemim geçmedi ve karnım sert 6 ay oldu acaba bu durum geçici mi lütfen cevap verebilir misiniz
Merhaba,geçmiş olsun,6 ayda şekli oturmaya başlar ve ödemin azalması gerekir,sağlıklı beslenme ve spor varsa sonuç daha güzel ve hızlı olur.Bunları hayatınıza dahil etmenizi öneririm

Merhaba,geçmiş olsun,6 ayda şekli oturmaya başlar ve ödemin azalması gerekir,sağlıklı beslenme ve spor varsa sonuç daha güzel ve hızlı olur.Bunları hayatınıza dahil etmenizi öneririm
Teşekkür ederim ödem azaldı ama tamamen geçmedi, tam iyileşme bir yılı buluyor diye düşünüyorum

Merhaba, bende oldum 4 haftam bitti bende de aynı sorun var bir tarafta bel oyuncusu var diğer tarafta yok… sizin durum düzeldi mi? Tam sonucu ne zaman aldınız? Tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…