Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben de adet günüm gelse de tahlil yapsam diye sabırsızlanıyorum. Hapşırsam hamile miyim acaba diyorum. O kadar komik ki kendimi dinliyorum sürekli. Karnımda batma, ağrı, sızı var mı diye sürekli kendimi dinliyorum. Bence bunların birçoğu psikolojik. Bunların hiçbirini yaşamadan hamile kalanlar var. İnşallah bizim de en kısa zamanda kucağımızda minik bebişler olur. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bence biraz zor tabi ama sabırla bekleyip adetin geçtiğinde kan testi yaptırmak en iyisi. O zamana kadar da sakin bir dönem geçirmek gerek. Tabi sen yapabiliyor musun diye sor. Hayır! Keşke yapabilsem.![]()
yok canım ne üzmesi.. cvp verdiğin için teşekkür ederim.. karın guruldaması benim adet belirtimdir aslında.. guruldAYINCA ADET OLURUM.. AMA İŞTEE HEP Bİ ÜMİT VAR İÇİMDEE..YA HAMİLEYSEM DİYEE..AYLAR GEÇTİKÇE KENDİMDEN ŞÜPHELENMEYE BAŞLADIMM.. EDŞİMİN SPERM TESTİ NORMAL ÇIKTI.. DEMEKKİ BENDE Bİ PROBLEM VARR..
Alemsin valla aynen hapşırsam bile hamile oldugumu dusunuyorumCanım ben de adet günüm gelse de tahlil yapsam diye sabırsızlanıyorum. Hapşırsam hamile miyim acaba diyorum. O kadar komik ki kendimi dinliyorum sürekli. Karnımda batma, ağrı, sızı var mı diye sürekli kendimi dinliyorum. Bence bunların birçoğu psikolojik. Bunların hiçbirini yaşamadan hamile kalanlar var. İnşallah bizim de en kısa zamanda kucağımızda minik bebişler olur. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bence biraz zor tabi ama sabırla bekleyip adetin geçtiğinde kan testi yaptırmak en iyisi. O zamana kadar da sakin bir dönem geçirmek gerek. Tabi sen yapabiliyor musun diye sor. Hayır! Keşke yapabilsem.![]()
Ben hamileyim daha 3 haftalık karnım gürül gürül canım bende olduyok canım ne üzmesi.. cvp verdiğin için teşekkür ederim.. karın guruldaması benim adet belirtimdir aslında.. guruldAYINCA ADET OLURUM.. AMA İŞTEE HEP Bİ ÜMİT VAR İÇİMDEE..YA HAMİLEYSEM DİYEE..AYLAR GEÇTİKÇE KENDİMDEN ŞÜPHELENMEYE BAŞLADIMM.. EDŞİMİN SPERM TESTİ NORMAL ÇIKTI.. DEMEKKİ BENDE Bİ PROBLEM VARR..
Benimde adetime 6 gün var belirtileri yaşadım hep ama guruldama olunca üzülüyorumBen hamileyim daha 3 haftalık karnım gürül gürül canım bende oldu