Karın içine çekme :(

zanylife

Meleğim..
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
484
233
103
Bursa
Kızlar kendimi bildim bileli hep karnımı içime çekerek yürürüm dururum otururum ve şuan 2 aylık hamileyim kafayı sıyırıyorum bu mevzudan dolayı halen çekiyorum korkuyorum zararı olur diye benim gibi durum yaşayan ya da bilgisi olan var ise benimle paylaşabilir mi?

Ahahha ben de ilk gebeligimde habire karnımı çekmeye çalışıyordum sonra 4 aylıkken filan kendimi karnımı çekerken yakaladım bı baktım cekmeme ragmen gobek dışarda güldüm kendi kendime dedim neyi nereye çekiyorum :D
İkincide saldım valla oh çok rahatım. Birşey olmaz Allah'ın izniyle canım zaten büyüyünce cekmene izin vermeyecek. Tavsiyem hamile pantolonu giy ya da lastikli pantolon giy. Dar kıyafet giyiyorsan istemsiz çekiyor olabilirsin.

Ahahha ben de ilk gebeligimde habire karnımı çekmeye çalışıyordum sonra 4 aylıkken filan kendimi karnımı çekerken yakaladım bı baktım cekmeme ragmen gobek dışarda güldüm kendi kendime dedim neyi nereye çekiyorum :KK70:
İkincide saldım valla oh çok rahatım. Birşey olmaz Allah'ın izniyle canım zaten büyüyünce cekmene izin vermeyecek. Tavsiyem hamile pantolonu giy ya da lastikli pantolon giy. Dar kıyafet giyiyorsan istemsiz çekiyor olabilirsin.
:)) ya pantolon da aldım alışamadım nasıl olacak bilmem ama çok rahatladım cidden çekmeden duramıyorum nasıl alıştıysam hep gergin ve sıkı olmaya hey yavrum hey geride bırakmam lazım :)

Back
X