- 24 Nisan 2013
- 3.522
- 1.703
- 163
- Konu Sahibi kissnookums
-
Bu egzersizi gobegimizi erittikten sonra mi yapicazz yani gobek varken yapsakta eriyip kas olusur mu?Kendi soruma kendim cözüm buldum, ugrasmak isteyenler icin..
Bu egzersizi gobegimizi erittikten sonra mi yapicazz yani gobek varken yapsakta eriyip kas olusur mu?
bende kas yok
yağ da yok 500 gr anca çıkar :)
beli kalınlaştırır diye korkuyorum kasa çevirmeyi
kaç kilosun canım boy kaç bir deBende de cok az bir sey var, o yüzden direk kas olsun istiyorum. Beli kalınlasıtacagını sanmıyorum.
kaç kilosun canım boy kaç bir de
göbek eritmem lazım kas değilde off
49 çok iyi yaa ben 57 oldumm49'um canım, yani bu en son tartıldıgım. Epeydir tartılmadım. Vermisimdir muhtemelen pek bir sey yemiyorum cünkü. İte kaka anca...Boyumu demeyim minnagım az :)
49 çok iyi yaa ben 57 oldumm
52 benm normal kilomdu
ay ne güzel işte minyonsun
Oturduğumuzda üstüste 2 veya 3 kat bölme olan şeyler kas mı?
bende var onlardan
hadi yaa en fazla kaçı gördün canım =)Miyonum evet... :)
Senin de cok yok kilon, ben ne kilolu hallerimi biliyorum...Gerci verdim hep ama...Birden aldıgım, birden verdigim zamanlarım var..
kat kat merdiven gibi değil yani baklava baklava =)Oturduğumuzda üstüste 2 veya 3 kat bölme olan şeyler kas mı?
bende var onlardan
hadi yaa en fazla kaçı gördün canım =)
nasıl verdin
bi 5-8 kilo versem iyi olacak
Canım 1 yıla yakındır düzenli-düzensiz aralıklarla spor salonuna gidiyorum. Tek istediğim karın kasıydı benimde:) Kilom ve boyum oldukça iyiydi. Şunu söylemek istiyorum ki oluşturmak istediğin kasların kilo ile hiç bir ilgisi yok. Şayet ben 1.70 boyunda ve 51 kiloydum, hocam çok kızıyordu yok olmak mı istiyosun diye. Senin ilgilenmen gereken tek şey vücut yağ oranın. karın bölgende zaten kaslar var ve bunların belirginleşip güçlenmesi için vücut yağ oranının %14 olması gerekiyor. Bunu öğrendiğim zaman bu hayalimden vazgeçtim, ölçümlerimde oranım %16ydı ve o küçük görünen %2lik oran için çok çok düzenli beslenip, asla abur cubur yemeyip sürekli cardio çalışmam gerekiyorduKarın kası istiyorum ben de...Ama asırı degil..
Nasıl yaptınız? Günde ne kadar ve ne calıstınız? Ne kadar sürede sonuc alınıyor?Bilgilndirirseniz sevinirim.
heee benimki can simidine giriyo desene.kat kat merdiven gibi değil yani baklava baklava =)
Canım 1 yıla yakındır düzenli-düzensiz aralıklarla spor salonuna gidiyorum. Tek istediğim karın kasıydı benimde:) Kilom ve boyum oldukça iyiydi. Şunu söylemek istiyorum ki oluşturmak istediğin kasların kilo ile hiç bir ilgisi yok. Şayet ben 1.70 boyunda ve 51 kiloydum, hocam çok kızıyordu yok olmak mı istiyosun diye. Senin ilgilenmen gereken tek şey vücut yağ oranın. karın bölgende zaten kaslar var ve bunların belirginleşip güçlenmesi için vücut yağ oranının %14 olması gerekiyor. Bunu öğrendiğim zaman bu hayalimden vazgeçtim, ölçümlerimde oranım %16ydı ve o küçük görünen %2lik oran için çok çok düzenli beslenip, asla abur cubur yemeyip sürekli cardio çalışmam gerekiyordu. Ve çok sevdiğim hocamdan öğrendiğim en acı gerçek şu ki mekik çekmek başlangıç için asla yeterli değil
heee benimki can simidine giriyo desene... bi an sevindiydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?