Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba. Ben 9 hafta 4 günlük hamileyim. Ama brnim karnım hafiften çıkmaya başladı. Bana daha erken gibi geldi ve şimdiden kıyafetlerim olmamaya, eteklerimi giyememeye başladım. Normalde karın beşinci aydan sonra büyümeye başlamaz mı?
Ben 20+3 teyim dışardan anlaşılmıo hamile olduğum hala aynıyım
bazı haftalar sindirim problemlerinden dolayı şişkinlik veya ödem gibi durumlar oldu o zaman belirginleşiyor sizinde öyledir belki bi süre sonra geçebilir
Ic karinla alakali. Eger ic karin genis degilseydi sanirim karnin hemen cikabilir ya da tam tersi neyse bazi insanlar hemen karni cikmaya basliyo. Sen dar giymemeye basla en iyisi bebisi rahatsız etmemek lazim. Hosgelsin hamileleik pantolonlari
Merhaba. Ben 9 hafta 4 günlük hamileyim. Ama brnim karnım hafiften çıkmaya başladı. Bana daha erken gibi geldi ve şimdiden kıyafetlerim olmamaya, eteklerimi giyememeye başladım. Normalde karın beşinci aydan sonra büyümeye başlamaz mı?
Disardan belli olmazdi tabi fakat benimde 9. Haftadan sonra bi sislik olmustu bu belkide gazdi bilemiyorum tek bildigim kotlarin dugesini kapatamiyordum