Karın sertliği

Bebk ne zmndr harekt etmiyor. Benm bebeğim üç gün hareket etmynce babaya şikayet ediyorum. Yaklaşk bi 15-20 dk hem karnmla hem bebişle uğraşıyor sonra harekete başlıyor dene bi istersn
İki gündür hiç hareket etmiyor du su an iyiyim çok Şükür

Doktora sorduk canım. Norml dedi. Saatte en az 6 kere şiddtli olursa o zmn önemli dedi. Randevuyu da 1 ay sonrasına verdi yine. Şuanlık norml herşey çok şükür.
Çok şükür canım. Bunu duyduğum iyi oldu arada bi bende olursa telaş yapmayım bari. İlk gebeliğim çok zor geçti bunda paronoyam bitmiyor

Dün doktor ultrasonla bakarken bizim sıpa ayaklarını yüzüne çekti, ikiye katlandı yani. Hep de sağ tarafta durur, ikiye katlanınca daha bi yüzeye geldiği için de sağ tarafta bir sertlik oldu. Doktor ultrason cihazıyla geçerken gıdıklanma/acıma arası bir şey oldu hatta, orası fazla gerildiği için. Önceden ya kafasını ya poposunu dayadı herhalde diyordum. :) çünkü dediğiniz gibi bir süre sonra geçiyor. Ama benim hiç ağrım olmuyor sonrasında. Yani bebektir bence o :)

Kasılmalar karında mı oluyo ya:)) bilmedğimden soruyorum. Bende ne zmn baslicak diyordum.
Merhabalar :) karın bölgemizde rahim kasılmaları ya da brixton hicks kasılmaları oluyor lütfen sancılarla karıştırmayın gerçek sancılar belimizde başlayıp kasıklarımıza doğru gelir ve adı üstünde biraz acı çekeriz fakat kasılmalarda ağrı ya da acı yok en azından benim o şekilde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…