• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karın şimdi kıskanır bizi ahahah

Shut Up_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2017
1.500
2.172
53
Evet bu cümle bu aksam kv nin agzindan cikti herkesin icinde, amaci neyse..

3 gun once kv bizden habersiz sehir disindan annesini de alip otobuse binmis inmeye yakin haber veriyor. Tabi gelsinler sorun degil ama bi gun onceden soyler insan ki ona gore hazirlik yapayim, evi hazirlayayim, alisveris yapayim. Kosa kosa eve gittim hemen. Geldiler. Sonra gorumcesini de cagirmis o da geldi. Boyle 3 gun gece gunduz durmadan hizmet ettim. Pastasindan yemegine, kirlilerini yikadim utuledim vs. Bu aksam da yine oglu ile cilvelesiyorlar oyy yavrum oy oglumm diye esim isten geldikten sonra basladilar sarilip öpusmeye yemekten sonra oldu hâlâ devam ediyor biz de oturuyoruz tv izliyoruz filan. Kv esime dedi ki " karin kiskanmasin simdi bizi ahahaa " bir kac kere de esime " oglum evlendin evleneli zayifladin " "oglum evlendin degistin zayifladin kotulestin "

Yani ben etraflarinda o kadar döndüm bu sekilde sacma sapan konusmalarina sinir oldum. Bekarken umursamadigi oglu bi anda kiymete bindi. Diger cocuklarini ustun tutardi esim umrunda degildi.

Tam dugun gunumuzde mahfetmisti her seyi dugun fotografimiz bile yok kuaforde aksama kadar aglamistim bana ve aileme neler etmisti. Sonradan ceyreklerimi istedi verdim zaten az taki takilmisti kendileri de 1 bilezik taktilar esyalari da esim aldi ama millete cok borcluyum dugun yaptim diye hava yapiyor.
Daha sayamayacagim kadar cok bir suru seye ragmen esim uzulmesin diye saygiyi bozmadik ben ve ailem.
Ama boyle sacma sapan konusunca bu aksam sinir oldum.
Ben neden kiskanayim annesinden beni sinir eden opusup koklasmalari degil boyle bir cumle kurmasi oldu.

Bazilarinizin boyle kıllık yapan kaynanasi vardir heralde...

Son düzenleme:
O da annesi saka yapiyor diye dusunuyor pşştt filan diye seslendi baktim güldü guya bana takiliyor ben de neden kiskanayim filan dedim yani bir sey demedi gulup gecti o. Yemek zayifladin konularinda da birinde hayir yemekleri cok guzel ben rahatsizim dedi birinde de cvp vermedi. Midesinde sorun cikti ilac kullandigindan dolayi biraz zayifladi ama yemeklerimle alakasi yok yiyemiyorum diye uzuluyor. Kaldi ki oyle bile olsa annesinin oyle demesi bana saka gibi gelmedi saka kelimesi altinda laf sokma bence.

yok yaaaa ne kiskancam aksama o bana neler yapio bi bilsennnn derdim ben :KK14:

Ya zaten el degilki annesi yani annesini öpmesini kiskanmam tuhaf olurdu. Ama o sekilde devam edip oyle demesi nispet mi yapmaya calisiyor diye aklima getirdi sacma geldi.

Ozaman ne yap biliyomusun, yolcu ederken deki .. Anne umarım iyi ağırlayabildim ve rahat ettirebilmişimdir Haberim olsaydı geleceginden yada x yani bu x eşiniz oluyor ☺ söyleseydi daha iyi karsilar ağırlardim de , mesajı alırsa nee alaa almaz yada almak istemessee Geçmiş olsun canım☺

bazen öyle tuhaf hallere giriyolar ki sanki evlatlarının eşi değilmişiz de kendi kocalarıyla evlenip üstlerine kuma gelmişiz gibi. bi insan eşini neden annesinden kıskansın ki? kadın erkek farketmez, empati yaparsak sen annenle sarılsan falan, kocan bunu kıskansa ne garip olurdu, bu da aynı şey. ama bu kadarını akıl edemeyip fesatlık yapıyolar, allah ıslah etsin.

Evet bu cümle bu aksam kv nin agzindan cikti herkesin icinde, amaci neyse..

3 gun once bizden habersiz sehir disindan annesini de alip otobuse binmis inmeye yakin haber veriyor. Tabi gelsinler sorun degil ama bi gun onceden soyler insan ki ona gore hazirlik yapayim, evi hazirlayayim, alisveris yapayim. Kosa kosa eve gittim hemen. Geldiler. Sonra gorumcesini de cagirmis o da geldi. Boyle 3 gun gece gunduz durmadan hizmet ettim. Pastasindan yemegine, kirlilerini yikadim utuledim vs. Bu aksam da yine oglu ile cilvelesiyorlar oyy yavrum oy oglumm diye esim isten geldikten sonra basladilar sarilip öpusmeye yemekten sonra oldu hâlâ devam ediyor biz de oturuyoruz tv izliyoruz filan. Kv esime dedi ki " karin kiskanmasin simdi bizi ahahaa " bir kac kere de esime " oglum evlendin evleneli zayifladin " "oglum evlendin degistin zayifladin kotulestin "

Yani ben etraflarinda o kadar döndüm bu sekilde sacma sapan konusmalarina sinir oldum. Bekarken umursamadigi oglu bi anda kiymete bindi. Diger cocuklarini ustun tutardi esim umrunda degildi.

Tam dugun gunumuzde mahfetmisti her seyi dugun fotografimiz bile yok kuaforde aksama kadar aglamistim bana ve aileme neler etmisti. Sonradan ceyreklerimi istedi verdim zaten az taki takilmisti kendileri de 1 bilezik taktilar esyalari da esim aldi ama millete cok borcluyum dugun yaptim diye hava yapiyor.
Daha sayamayacagim kadar cok bir suru seye ragmen esim uzulmesin diye saygiyi bozmadik ben ve ailem.
Ama boyle sacma sapan konusunca bu aksam sinir oldum.
Ben neden kiskanayim annesinden beni sinir eden opusup koklasmalari degil boyle bir cumle kurmasi oldu.

Bazilarinizin boyle kıllık yapan kaynanasi vardir heralde...
Esin farkinda ve senin yaninda mi?
Sana ve ailene deger veriyor mu?
Evet ise, hiccc aldırma, hem de hic..

Ben çok merak ediyorum, sizin düğününüzde "size" ait takıları kayınvalideniz hanhi sıfatla istiyor ve siz hangi amaca karşılık altınları eline sayıyorsunuz? Yaptırmayın kardeşim kimseye düğün, iki sınıf alt salon tutun, ama kimseye minnet etmeyin, o altın ileride olacak çocuğunuzun bile rizki olacaktı belki de.

Bu sözlerin üstüne eşiniz "karim bana iyi bakıyor demediyse, şakaya vurduysa, bence siz kayinvalidenin sözüne değil de eşinizin tutumuna takılın. Bu konularda çizgiyi koruyacak olan kimse değil, eşinizdir.

Bu kadar çok "eşime saygimdan" deyip susarsanız, peşine pervane olursanız daha çok çıkar tepenize. Hoş çıkmış zaten de. Oturup kavga etmeyin, çizginizi bozmayın evet, Ama "ben bakıyorum kocama, o benim canım" dersiniz gülerek, o alır cevabı. Susmak, fırsat verir birilerine. Yapmayın.

Esim farkinda cok iyi agirladin Allah razi olsun senden dedi annemin soylediklerine bosver takilma dedi. Ama insan saka bile olsa soylememeli yani her sey guzel giderken bu kadar sacma konusmak neden. Yabanci biri mi annesi annesinden kiskansam heralde bir tuhaflik olmali. Ne bileyim insanlar bir tuhaf. Merhametten maraz dogar diye bosa dememisler. Eger bir insan bir sey cikaracaksa ne yaparsan yap bulup yapiyor.

Sürekli eşinize saygınızdan her şeyi kabul etmeyin , daha da tepenize çıkarlar yoksa.

O kadar yapmam tabiki. Ben hem esim mutlu olsun diye hem de evime gelmis Tanri misafiri diye Allah icin agirladim. Ama boyle konusmasi moralimi bozdu acikcasi. Sakasi bile rahatsiz edici.

Ben çok merak ediyorum, sizin düğününüzde "size" ait takıları kayınvalideniz hanhi sıfatla istiyor ve siz hangi amaca karşılık altınları eline sayıyorsunuz? Yaptırmayın kardeşim kimseye düğün, iki sınıf alt salon tutun, ama kimseye minnet etmeyin, o altın ileride olacak çocuğunuzun bile rizki olacaktı belki de.

Bu sözlerin üstüne eşiniz "karim bana iyi bakıyor demediyse, şakaya vurduysa, bence siz kayinvalidenin sözüne değil de eşinizin tutumuna takılın. Bu konularda çizgiyi koruyacak olan kimse değil, eşinizdir.

Bu kadar çok "eşime saygimdan" deyip susarsanız, peşine pervane olursanız daha çok çıkar tepenize. Hoş çıkmış zaten de. Oturup kavga etmeyin, çizginizi bozmayın evet, Ama "ben bakıyorum kocama, o benim canım" dersiniz gülerek, o alır cevabı. Susmak, fırsat verir birilerine. Yapmayın.

Esim sagolsun hep yanimdadir goruyor cunku her olayin icinde. Iste guya annesi saka yapiyor ya oyle algiliyor ortamda "eglence" olmus oluyor. Bize zaten pek taki takilmadi onlar da borcumuz var dedi esim de arada kaldi ben de verdim. Ama tabiki benim de sınirim vardir oyle her seyi alttan almam. Ayrica bir sey de harcatmadik dugunde. Taki olarak bile 1 bilezik takti erkek tarafi dusunun yani. Gorende altin kemerler takti sanacak.

Kocan seni ciddiye alsa sana bir gün önceden haber verirdi demek ki o ev benim kafasında bir adam. Ayrıca etrafında 3 gün dönersen böyle durumlara düşmen normal ;) kimsenin etrafında dönmeyin

O kadar yapmam tabiki. Ben hem esim mutlu olsun diye hem de evime gelmis Tanri misafiri diye Allah icin agirladim. Ama boyle konusmasi moralimi bozdu acikcasi. Sakasi bile rahatsiz edici.
Eşiniz yanınızdaysa sorun yapmayın konuşur konuşur durur.

Back
X