• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karın şimdi kıskanır bizi ahahah

Esim sagolsun hep yanimdadir goruyor cunku her olayin icinde. Iste guya annesi saka yapiyor ya oyle algiliyor ortamda "eglence" olmus oluyor. Bize zaten pek taki takilmadi onlar da borcumuz var dedi esim de arada kaldi ben de verdim. Ama tabiki benim de sınirim vardir oyle her seyi alttan almam. Ayrica bir sey de harcatmadik dugunde. Taki olarak bile 1 bilezik takti erkek tarafi dusunun yani. Gorende altin kemerler takti sanacak.

Tamam işte, vermeyecektiniz. Arada kalmak nedir, tüm takı verilir mı, yeni çiftten altın alınır mı yahu? Yeni evli, yeni borçlar... Burada bir gol atmışlar zaten size.

Eşiniz sınırı bilseydi dediginiz gibi, o çizgiyi koruyabilseydi zaten o kadın o şekilde laf edemezdi. Oğlum evlendikten sonra kilo verdin demek, karın sana bakamıyor demektir. Bu aslında gulunup geçilecek bir şey değil. Çünkü aranızda bunu espiri görecek ileri samimiyet yok. Eşiniz tepki versin demiyorum, ama aynı saka modunda karim bakıyor diyebilirdi. Velhasıl eşiniz baya fırsatı vermiş. Ve sizin de verdiğiniz cevaplar yeterli olmamış ki sizin evinizde sizin yaptığınız yemekleri yiyip sizin evinizde konaklayan bir kadın sizin eş olmanızı sorgulayabiliyor.

Kocan seni ciddiye alsa sana bir gün önceden haber verirdi demek ki o ev benim kafasında bir adam. Ayrıca etrafında 3 gün dönersen böyle durumlara düşmen normal :KK66: kimsenin etrafında dönmeyin

Onun da haberi yoktu ki :) hatta o da panikledi ve neden daha once haber vermemisler iki ayagimiz bi pabuca girmis dedi. Yani ikimizin de haberi yok. Ben de dedim ki geldiler bir seyler hazirladim kusura bakmayin simdi yetismedi hazirlik yapamadim pek dedim o da bi anda kafamiza esti hadi kalkip gidelim dedik dedi. Yani ne esimin ne benim haberimiz vardi sabahi cikip gelmisler.

Onun da haberi yoktu ki :) hatta o da panikledi ve neden daha once haber vermemisler iki ayagimiz bi pabuca girmis dedi. Yani ikimizin de haberi yok. Ben de dedim ki geldiler bir seyler hazirladim kusura bakmayin simdi yetismedi hazirlik yapamadim pek dedim o da bi anda kafamiza esti hadi kalkip gidelim dedik dedi. Yani ne esimin ne benim haberimiz vardi sabahi cikip gelmisler.
Ben eşinizle annesi beraber geldiler diye okudum nedense :bicak:

Tamam işte, vermeyecektiniz. Arada kalmak nedir, tüm takı verilir mı, yeni çiftten altın alınır mı yahu? Yeni evli, yeni borçlar... Burada bir gol atmışlar zaten size.

Eşiniz sınırı bilseydi dediginiz gibi, o çizgiyi koruyabilseydi zaten o kadın o şekilde laf edemezdi. Oğlum evlendikten sonra kilo verdin demek, karın sana bakamıyor demektir. Bu aslında gulunup geçilecek bir şey değil. Çünkü aranızda bunu espiri görecek ileri samimiyet yok. Eşiniz tepki versin demiyorum, ama aynı saka modunda karim bakıyor diyebilirdi. Velhasıl eşiniz baya fırsatı vermiş. Ve sizin de verdiğiniz cevaplar yeterli olmamış ki sizin evinizde sizin yaptığınız yemekleri yiyip sizin evinizde konaklayan bir kadın sizin eş olmanızı sorgulayabiliyor.

Esim genelde annesi icin gel git akilli birisi oyle kabul et diyor. Kendi annesi oldugu icin oyle kabul edebiliyor ama ben kabul edemiyorum ve sinir oluyorum dogal olarak. Esim bekarken annesinin yemeginden yakinirdi dogru duzgun yemek yapmiyor onume atiyor diye. Ama kadin kendini uste cikaracak ya oyle davraniyor. Yemekleri cok guzel vs dedi ama tabi annesi sokacagi lafi soktu gulerek ŞAKALAŞMA(!)

Ben olsam boyle bi insana bu kadar kole gibi hizmet etmem.Yok canim kiskanmam sabaha kadar yiyisiyoruz biraz nefes alayim derdim.Boyle laf sokanlara yumsak cevap veremiyorum.

Ben eşinizle annesi beraber geldiler diye okudum nedense :bicak:
Aynen bende öyle okudum o yüzden öyle yazdım eşim asla birini bana haber vermeden getiremez hatta birkaç gün önceden haber verirlerki rahat rahat evimi temizliyeyim alışverişimi yapayım aynı şehirde olmamıza rağmen ;)

Yok kizlar yazim hatasi yapmis olabilirim kontrol edeyim. Biz esimle evdeydik uyuyorduk. Onlara esmis cikip gelmisler.

Simdi duzelttim kv diye belirtmedigim icin esim annesiyle gelmis gibi anlasilmis kusura bakmayin kizlar.
O da benim gibi şok oldu haberi yoktu yani. Tabi bana kotu ona guzel surpriz oldu sonucta annesi.

Evet bu cümle bu aksam kv nin agzindan cikti herkesin icinde, amaci neyse..

3 gun once kv bizden habersiz sehir disindan annesini de alip otobuse binmis inmeye yakin haber veriyor. Tabi gelsinler sorun degil ama bi gun onceden soyler insan ki ona gore hazirlik yapayim, evi hazirlayayim, alisveris yapayim. Kosa kosa eve gittim hemen. Geldiler. Sonra gorumcesini de cagirmis o da geldi. Boyle 3 gun gece gunduz durmadan hizmet ettim. Pastasindan yemegine, kirlilerini yikadim utuledim vs. Bu aksam da yine oglu ile cilvelesiyorlar oyy yavrum oy oglumm diye esim isten geldikten sonra basladilar sarilip öpusmeye yemekten sonra oldu hâlâ devam ediyor biz de oturuyoruz tv izliyoruz filan. Kv esime dedi ki " karin kiskanmasin simdi bizi ahahaa " bir kac kere de esime " oglum evlendin evleneli zayifladin " "oglum evlendin degistin zayifladin kotulestin "

Yani ben etraflarinda o kadar döndüm bu sekilde sacma sapan konusmalarina sinir oldum. Bekarken umursamadigi oglu bi anda kiymete bindi. Diger cocuklarini ustun tutardi esim umrunda degildi.

Tam dugun gunumuzde mahfetmisti her seyi dugun fotografimiz bile yok kuaforde aksama kadar aglamistim bana ve aileme neler etmisti. Sonradan ceyreklerimi istedi verdim zaten az taki takilmisti kendileri de 1 bilezik taktilar esyalari da esim aldi ama millete cok borcluyum dugun yaptim diye hava yapiyor.
Daha sayamayacagim kadar cok bir suru seye ragmen esim uzulmesin diye saygiyi bozmadik ben ve ailem.
Ama boyle sacma sapan konusunca bu aksam sinir oldum.
Ben neden kiskanayim annesinden beni sinir eden opusup koklasmalari degil boyle bir cumle kurmasi oldu.

Bazilarinizin boyle kıllık yapan kaynanasi vardir heralde...
Sanırım ben sizin kadar hanımefendi olmadığım için boşandım. Asla yapmazdım

3 gun once kv bizden habersiz sehir disindan annesini de alip otobuse binmis inmeye yakin haber veriyor. Tabi gelsinler sorun degil ama bi gun onceden soyler insan ki ona gore hazirlik yapayim, evi hazirlayayim, alisveris yapayim. Kosa kosa eve gittim hemen. Geldiler. Sonra gorumcesini de cagirmis o da geldi. Boyle 3 gun gece gunduz durmadan hizmet ettim. Pastasindan yemegine, kirlilerini yikadim utuledim vs. Bu aksam da yine oglu ile cilvelesiyorlar oyy yavrum oy oglumm diye esim isten geldikten sonra basladilar sarilip öpusmeye yemekten sonra oldu hâlâ devam ediyor biz de oturuyoruz tv izliyoruz filan. Kv esime dedi ki " karin kiskanmasin simdi bizi ahahaa " bir kac kere de esime " oglum evlendin evleneli zayifladin " "oglum evlendin degistin zayifladin kotulestin "

Yani ben etraflarinda o kadar döndüm bu sekilde sacma sapan konusmalarina sinir oldum. Bekarken umursamadigi oglu bi anda kiymete bindi. Diger cocuklarini ustun tutardi esim umrunda degildi.

Tam dugun gunumuzde mahfetmisti her seyi dugun fotografimiz bile yok kuaforde aksama kadar aglamistim bana ve aileme neler etmisti. Sonradan ceyreklerimi istedi verdim zaten az taki takilmisti kendileri de 1 bilezik taktilar esyalari da esim aldi ama millete cok borcluyum dugun yaptim diye hava yapiyor.
Daha sayamayacagim kadar cok bir suru seye ragmen esim uzulmesin diye saygiyi bozmadik ben ve ailem.
Ben neden kiskanayim annesinden beni sinir eden opusup koklasmalari degil boyle bir cumle kurmasi oldu.

kirlilerini neden yıkadın ütüledin
birkere habersiz gelmesı cok ayıp
kendi annesi ve gorumcesını sizin haberınız olmadan davet etmesı de ayıp

gercı benım kv de şehir dısından geleceği zaman oğlunu arar birkac gun onceden
benı arayıp bir müsait misiniz diyen olmaz, çalıştıgım halde.

3 günde ne kirlisi yıkayıp ütüledin?
ne gerek var bu kadar dört dönmeye sonra gördüğün gibi tek bir lafla o yaptıkların pişmanlık olmuş.
kv yede sende gülerek ay anne alemsin niye kıskanıyım her gece birlikte yatıyoruz zaten deseydin.

Çok pasifsiniz çooookkk....
Sen kalk ana kuzusu sorunlu bir kaynanaya evet de, düğününü mahvetsin, sonra da tüm altınlarını eline say o da olmadı önünde, etrafında dört dön bir de laf geçirmelerini seyret.
Kusura bakmayın ama bunun adı saygı göstermek değil. Düpedüz.... Neyse söylersem olmaz ama anladınız sanırım.
Devam edeceksiniz biz ne dersek diyelim.
Çünkü 'HAYIR' sizin lugatınızda yok.

Olmaz mı tabiki var esimin anneside bazen der şakayla karışık oğluma aşırı düşkün kıskanma falan diye ama umdum dışı yani eşimi kaç yıldır tanıyorum annesi sevecek tabiki ama çok patavatsızlık bana göre bizimki de der oğlum artik beni unuttu gelmiyo falan diye hatta biz evlendigimizde beri psikolojik ilaçlar kullanıyor beni hiç sevmedi de istemedi de çok da tin yani geçen gün bile dedi ki oğlum için torunum oldu da seni affettim bende dedim benim affedilecek naptin sana oğlumu aldın benden diyo:))

Back
X