Esim sagolsun hep yanimdadir goruyor cunku her olayin icinde. Iste guya annesi saka yapiyor ya oyle algiliyor ortamda "eglence" olmus oluyor. Bize zaten pek taki takilmadi onlar da borcumuz var dedi esim de arada kaldi ben de verdim. Ama tabiki benim de sınirim vardir oyle her seyi alttan almam. Ayrica bir sey de harcatmadik dugunde. Taki olarak bile 1 bilezik takti erkek tarafi dusunun yani. Gorende altin kemerler takti sanacak.
Tamam işte, vermeyecektiniz. Arada kalmak nedir, tüm takı verilir mı, yeni çiftten altın alınır mı yahu? Yeni evli, yeni borçlar... Burada bir gol atmışlar zaten size.
Eşiniz sınırı bilseydi dediginiz gibi, o çizgiyi koruyabilseydi zaten o kadın o şekilde laf edemezdi. Oğlum evlendikten sonra kilo verdin demek, karın sana bakamıyor demektir. Bu aslında gulunup geçilecek bir şey değil. Çünkü aranızda bunu espiri görecek ileri samimiyet yok. Eşiniz tepki versin demiyorum, ama aynı saka modunda karim bakıyor diyebilirdi. Velhasıl eşiniz baya fırsatı vermiş. Ve sizin de verdiğiniz cevaplar yeterli olmamış ki sizin evinizde sizin yaptığınız yemekleri yiyip sizin evinizde konaklayan bir kadın sizin eş olmanızı sorgulayabiliyor.