yok yaaaa ne kiskancam aksama o bana neler yapio bi bilsennnn derdim ben
Ya zaten el degilki annesi yani annesini öpmesini kiskanmam tuhaf olurdu. Ama o sekilde devam edip oyle demesi nispet mi yapmaya calisiyor diye aklima getirdi sacma geldi.
Esin farkinda ve senin yaninda mi?Evet bu cümle bu aksam kv nin agzindan cikti herkesin icinde, amaci neyse..
3 gun once bizden habersiz sehir disindan annesini de alip otobuse binmis inmeye yakin haber veriyor. Tabi gelsinler sorun degil ama bi gun onceden soyler insan ki ona gore hazirlik yapayim, evi hazirlayayim, alisveris yapayim. Kosa kosa eve gittim hemen. Geldiler. Sonra gorumcesini de cagirmis o da geldi. Boyle 3 gun gece gunduz durmadan hizmet ettim. Pastasindan yemegine, kirlilerini yikadim utuledim vs. Bu aksam da yine oglu ile cilvelesiyorlar oyy yavrum oy oglumm diye esim isten geldikten sonra basladilar sarilip öpusmeye yemekten sonra oldu hâlâ devam ediyor biz de oturuyoruz tv izliyoruz filan. Kv esime dedi ki " karin kiskanmasin simdi bizi ahahaa " bir kac kere de esime " oglum evlendin evleneli zayifladin " "oglum evlendin degistin zayifladin kotulestin "
Yani ben etraflarinda o kadar döndüm bu sekilde sacma sapan konusmalarina sinir oldum. Bekarken umursamadigi oglu bi anda kiymete bindi. Diger cocuklarini ustun tutardi esim umrunda degildi.
Tam dugun gunumuzde mahfetmisti her seyi dugun fotografimiz bile yok kuaforde aksama kadar aglamistim bana ve aileme neler etmisti. Sonradan ceyreklerimi istedi verdim zaten az taki takilmisti kendileri de 1 bilezik taktilar esyalari da esim aldi ama millete cok borcluyum dugun yaptim diye hava yapiyor.
Daha sayamayacagim kadar cok bir suru seye ragmen esim uzulmesin diye saygiyi bozmadik ben ve ailem.
Ama boyle sacma sapan konusunca bu aksam sinir oldum.
Ben neden kiskanayim annesinden beni sinir eden opusup koklasmalari degil boyle bir cumle kurmasi oldu.
Bazilarinizin boyle kıllık yapan kaynanasi vardir heralde...
Sürekli eşinize saygınızdan her şeyi kabul etmeyin , daha da tepenize çıkarlar yoksa.
Ben çok merak ediyorum, sizin düğününüzde "size" ait takıları kayınvalideniz hanhi sıfatla istiyor ve siz hangi amaca karşılık altınları eline sayıyorsunuz? Yaptırmayın kardeşim kimseye düğün, iki sınıf alt salon tutun, ama kimseye minnet etmeyin, o altın ileride olacak çocuğunuzun bile rizki olacaktı belki de.
Bu sözlerin üstüne eşiniz "karim bana iyi bakıyor demediyse, şakaya vurduysa, bence siz kayinvalidenin sözüne değil de eşinizin tutumuna takılın. Bu konularda çizgiyi koruyacak olan kimse değil, eşinizdir.
Bu kadar çok "eşime saygimdan" deyip susarsanız, peşine pervane olursanız daha çok çıkar tepenize. Hoş çıkmış zaten de. Oturup kavga etmeyin, çizginizi bozmayın evet, Ama "ben bakıyorum kocama, o benim canım" dersiniz gülerek, o alır cevabı. Susmak, fırsat verir birilerine. Yapmayın.
Eşiniz yanınızdaysa sorun yapmayın konuşur konuşur durur.O kadar yapmam tabiki. Ben hem esim mutlu olsun diye hem de evime gelmis Tanri misafiri diye Allah icin agirladim. Ama boyle konusmasi moralimi bozdu acikcasi. Sakasi bile rahatsiz edici.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?