Karın şişkinligi

Ben gebe olmadığım aylarda belirtilerin hepsini yasiyordum hem de hepsini.. her ay umutlaniyordum fazlasiyla.. hatta artik Allahim nolur hamile degilsem bunlari yasamayim böyle olunca daha cok üzülüyorum diye dua ediyordum :(..

Bu ay hamileyim ve beklenen adet tarihimden önce hic belirtim olmadi göğüslerimde hassasiyet olmadi kasik agrisi filan hic birsey yok.. akintim fazlalasmisti sadece ama reglimden önce öyle olur regl olacağımı anlarım her akintim geldiginde regl oldum sanip tuvalete gittim. Zaten hic belirtim de yok diye hic hamileoldugumu düşünmüyordum bile. BAT günümde icimden bi his test yapmak istedi ama sadece negatif oldugunu göreyim de rahatca reglimi bekleyim diye test yapmıştım ve pozitif oldugunu gördüm. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah. Ama sunu soyleyim ki belirtiler asıl 5. Haftadan sonra başlıyormus.. hamielik belirtilriyle regl belirtileri aynı bence.. benim hafif göbegim vardir evlendiğim günden beri bebek mi diye soruyorlar.. insanlari dedikleri filan hep umutlandiriyor..

Ben gebe olmadığım aylarda belirtilerin hepsini yasiyordum hem de hepsini.. her ay umutlaniyordum fazlasiyla.. hatta artik Allahim nolur hamile degilsem bunlari yasamayim böyle olunca daha cok üzülüyorum diye dua ediyordum :KK43:..

Bu ay hamileyim ve beklenen adet tarihimden önce hic belirtim olmadi göğüslerimde hassasiyet olmadi kasik agrisi filan hic birsey yok.. akintim fazlalasmisti sadece ama reglimden önce öyle olur regl olacağımı anlarım her akintim geldiginde regl oldum sanip tuvalete gittim. Zaten hic belirtim de yok diye hic hamileoldugumu düşünmüyordum bile. BAT günümde icimden bi his test yapmak istedi ama sadece negatif oldugunu göreyim de rahatca reglimi bekleyim diye test yapmıştım ve pozitif oldugunu gördüm. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah. Ama sunu soyleyim ki belirtiler asıl 5. Haftadan sonra başlıyormus.. hamielik belirtilriyle regl belirtileri aynı bence.. benim hafif göbegim vardir evlendiğim günden beri bebek mi diye soruyorlar.. insanlari dedikleri filan hep umutlandiriyor..

Canm ben kendi reglimde hic bole karnm sismemisti bu kadr sert olmamisti ztn mide bulantīm fln yok ole tipik belrtlr. Vakrm herksn belirtileri farkli bazlarnda hicbirsey yokmus bazzlarnda benm gbi olanda varms ama yinede 7midim yok bu ay zaten ole ümitlenmedim takmad8m kafaya dikkatimi çeken çok karnm sisti o yfzden bakmak istyorum canm bakalm nolcak :( hamilemisim simdi canm :)

Canm ben kendi reglimde hic bole karnm sismemisti bu kadr sert olmamisti ztn mide bulantīm fln yok ole tipik belrtlr. Vakrm herksn belirtileri farkli bazlarnda hicbirsey yokmus bazzlarnda benm gbi olanda varms ama yinede 7midim yok bu ay zaten ole ümitlenmedim takmad8m kafaya dikkatimi çeken çok karnm sisti o yfzden bakmak istyorum canm bakalm nolcak :KK43: hamilemisim simdi canm :)
Elhamdülillah 5 haftalik simdi :).. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.. adetin geciksin öyle test yap bence canım.. yani ben cok yipranmsitim o testlerde negatifleri görmekten.. kendi kendime söz vermiştim bi daha gecikmeden test yapmayacagim diye

Elhamdülillah 5 haftalik simdi :).. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.. adetin geciksin öyle test yap bence canım.. yani ben cok yipranmsitim o testlerde negatifleri görmekten.. kendi kendime söz vermiştim bi daha gecikmeden test yapmayacagim diye

Amin canm cok sevindim rabbim saglikli hayirli bir evlat nasip eder ins sna cnm :) bdnde yarim saat sonra gidicem test yapmaya bakalm bende alstm negatif gormeye cok umitlenmyrm canm

Arkadaslar test 0.100 cikti adetinin gecmesini bekleyin dedi acaba hamile olurmuyum gec dôllenmeden olur mu telaslianne telaslianne

@busraangell canim gebelik yok maalesef..
:( regline 4 gun kalmisken ge döllenme olmuş olsaydi bile sadece değerin cok düşük çıkardı.. 0.100 negatif demek..

:KK43: regline 4 gun kalmisken ge döllenme olmuş olsaydi bile sadece değerin cok düşük çıkardı.. 0.100 negatif demek..

Eve gittigimde nasl agladm bi bilsen canm artk takmiyorum bu hamileligi ya peki karnım neden hamile gibi ya ayniı hamile kadın gbi karnm :(

Eve gittigimde nasl agladm bi bilsen canm artk takmiyorum bu hamileligi ya peki karnım neden hamile gibi ya ayniı hamile kadın gbi karnm :KK43:

Canim mevsim degisimindeyiz üsütmüşsündür muhtemelen.. karnina sicak su torbasi filan koy kendini sıcak tut sürekli.. beni dinle adetin gecikmeden test yapma ben cok yaptim ama hata yapmışım oyle daha cok yiprattim kendimi.. ben mesela hafif göbekli biriyimdir evlendigim gunden beri çevremdekiler bebek mi var diye soruyor ya hu bu göbegim ben evlenmeden önce de vardi yani.. ama iste çevrenin sürekli sorulari olsun , anne olma istegi olsun insan acele ediyor hemen olsun istiyor.. üzülme diyemem ben cok üzülüyordum ama inancini yitirme ;) hic ummadığın ayda oluyor inan bana.. sana düşen yediklerine içtiklerine dikkat et , hatta kadin dogum uzmanina bi kontrole git kan tahlili yapsin bakalim gebelik oncesi eksik bi vitamin değerin filan var mi yunurtaliklarin ne durumda gebelige hazırla kendini ;) ben öyle yapmıştım.. canını sıkma bu ay olmazsa sonraki ay olur :)

Canim mevsim degisimindeyiz üsütmüşsündür muhtemelen.. karnina sicak su torbasi filan koy kendini sıcak tut sürekli.. beni dinle adetin gecikmeden test yapma ben cok yaptim ama hata yapmışım oyle daha cok yiprattim kendimi.. ben mesela hafif göbekli biriyimdir evlendigim gunden beri çevremdekiler bebek mi var diye soruyor ya hu bu göbegim ben evlenmeden önce de vardi yani.. ama iste çevrenin sürekli sorulari olsun , anne olma istegi olsun insan acele ediyor hemen olsun istiyor.. üzülme diyemem ben cok üzülüyordum ama inancini yitirme :KK66: hic ummadığın ayda oluyor inan bana.. sana düşen yediklerine içtiklerine dikkat et , hatta kadin dogum uzmanina bi kontrole git kan tahlili yapsin bakalim gebelik oncesi eksik bi vitamin değerin filan var mi yunurtaliklarin ne durumda gebelige hazırla kendini :KK66: ben öyle yapmıştım.. canını sıkma bu ay olmazsa sonraki ay olur :)

Aynn cnm artk takmcm birdahada adet gunum gecmesen test yapmcm bu ayda tutmadi yapck bsy yok artk:(

Eve gittigimde nasl agladm bi bilsen canm artk takmiyorum bu hamileligi ya peki karnım neden hamile gibi ya ayniı hamile kadın gbi karnm :KK43:
Cnm karin zaten hamile bile olsan sismiyor ve sertlesmiyor hemen. Insan hamile kalmak istediginde vucut resmen oyun oynuyor ve tum belirtileri yasiyorsun. Inan ben de oyleydim. 8ay boyunca her adet donemi hamileyim sandim. Aslinda kafaya takmasak cok daha kolay olacak ama biliyorumki soylemrk kolay. Ins bir dahaki ay guzel haberlerini aliriz. Tavsiyem adetin gecikmeden hic bir belirtiyi ciddiye alma cunku kesinlikle ayni belirtiler

:KK43: regline 4 gun kalmisken ge döllenme olmuş olsaydi bile sadece değerin cok düşük çıkardı.. 0.100 negatif demek..

Geç döllenmede regle 4 gün kala zaten çıkmazki
Hcg'nin salgılanması için 12-14 gün geçmesi gerekiyor zaten bu şekilde regle yakın çıkmayıp gecikmeden sonra değeri artan çok kişi var
benimde regle 4 gün kala 0.36 çıktı ama yarın gecikmemin 9.günü
hala regl olmadım üstelik gecikmemin 4.günü erken gebelik testi de yaptım o da negatifti ama şuan acayip durumlar oluyor
@busraangell kendimizi şartlandırmayalım canım ama umudumuzu hiç kaybetmeyelim
O mucizeyi veren ALLAH'a sığınalım

Geç döllenmede regle 4 gün kala zaten çıkmazki
Hcg'nin salgılanması için 12-14 gün geçmesi gerekiyor zaten bu şekilde regle yakın çıkmayıp gecikmeden sonra değeri artan çok kişi var
benimde regle 4 gün kala 0.36 çıktı ama yarın gecikmemin 9.günü
hala regl olmadım üstelik gecikmemin 4.günü erken gebelik testi de yaptım o da negatifti ama şuan acayip durumlar oluyor
@busraangell kendimizi şartlandırmayalım canım ama umudumuzu hiç kaybetmeyelim
O mucizeyi veren ALLAH'a sığınalım

Canm ack tonlarda kanamam var karnm halen gebe kadnlar gbi anlmadm yerlesme kanamasimi acaba

Canm ack tonlarda kanamam var karnm halen gebe kadnlar gbi anlmadm yerlesme kanamasimi acaba

Kanaman kaç gündür devam ediyor canım? Eğer hafif şekilde ve kısa süreliyse yerleşme kanaması olabilir ama uzun sürüyorsa muhakkak doktora gitmen lazım
Önce kan testi yaptır istersen
Adetin geçmişmiydi?

Kanaman kaç gündür devam ediyor canım? Eğer hafif şekilde ve kısa süreliyse yerleşme kanaması olabilir ama uzun sürüyorsa muhakkak doktora gitmen lazım
Önce kan testi yaptır istersen
Adetin geçmişmiydi?

Daha bgn oldu ack renk koyunkrmzi degl az kanmm var bgn idrr testi ypsm mi

Erken oldu 2 gun vardi dha cnm anlcn

Anladım canım eğer kanamanın rengi koyulaşıp 2 günden fazla sürerse adet kanamasıdır zaten.... sen şimdilik takip et umutlu olmalıyız daima ama kendini çok kaptırma hazırlıklı ol
Eğer yoksada sakın üzülme Rabbimizin vardır bir bildiği...hayırlısı olsun yeterki
Ne kadar süredir deniyorsun?

Anladım canım eğer kanamanın rengi koyulaşıp 2 günden fazla sürerse adet kanamasıdır zaten.... sen şimdilik takip et umutlu olmalıyız daima ama kendini çok kaptırma hazırlıklı ol
Eğer yoksada sakın üzülme Rabbimizin vardır bir bildiği...hayırlısı olsun yeterki
Ne kadar süredir deniyorsun?

Canm ole yaptrm hayrlsi dedm hep bu ay. Hep. Clstk cnm anlcn

Back
X