Karınca sorunu

mavikelebek34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2017
4.931
11.164
208
Merhaba yaklaşık 2 yıldır evdeki karıncalarfan kurtulamıyoruz bina eski değil. Farklı bir sürü ilaç denedik gitmiyorlar. Camdan, tuvalet banyonun kapı altından, prizlerin içinden kısaca heryerden çıkıyorlar. Sıkıntı tek bizde degil. Yan taraftaki bina yıkılınca ortaya çıktılar. Küçük hafif kahve rengi karıncalar. Ekmek, tatlı, özellikle et yemeği veya çöpteki kemik kılçıklar herşeye hemen geliyorlar baş edemiyoruz. Binanın altindan çıkıyorlar bu durumu yaşayanlar var mı?

Benim de başımda bu sorun var canım ya. Nane yağı sirke pudra karbonat herşeyi denedim olmadı. En son tebeşirle geldikleri yeri bulup çizgi çektim baya azaldılar dene sende belki faydasını görürsün

Bende yaşıyorum ilaç sıktım hemde hamam böceği ilacı ama bayilmadilar bile olabildiğince bu odada az oturuyorum
Öyle bebek pudrasi salatalık kabuğu limon falan ise yaramıyor boşuna denemeyin :)

Benim de başımda bu sorun var canım ya. Nane yağı sirke pudra karbonat herşeyi denedim olmadı. En son tebeşirle geldikleri yeri bulup çizgi çektim baya azaldılar dene sende belki faydasını görürsün

Heryerden geliyorlar onu nasıl yapabilirim ki kombinin bile içinden çıkıyorlar

Valla onu bilmiyorum ki benim kapı kenarlarından falan geliyodu çizdim oraları. Bi internetten tebeşir olayını araştır istersen karınca tebeşiri diye bişey görmüştüm hatta

Merhaba yaklaşık 2 yıldır evdeki karıncalarfan kurtulamıyoruz bina eski değil. Farklı bir sürü ilaç denedik gitmiyorlar. Camdan, tuvalet banyonun kapı altından, prizlerin içinden kısaca heryerden çıkıyorlar. Sıkıntı tek bizde degil. Yan taraftaki bina yıkılınca ortaya çıktılar. Küçük hafif kahve rengi karıncalar. Ekmek, tatlı, özellikle et yemeği veya çöpteki kemik kılçıklar herşeye hemen geliyorlar baş edemiyoruz. Binanın altindan çıkıyorlar bu durumu yaşayanlar var mı?
Sabun cevizi diye bi meyve var biliyomusunuz bilmiyorum.Onu deneyin.Arkadasimin kokten kesti.Kokusuna gelemiyo.

Sabun cevizi hiç duymadım ilk defa sizden duydum. Nasıl birşey nasıl kullanılıyor?
Temizlik maddelerinde kullanilan bi urun.Kokusunu karincalar sevmiyo.Hatta bazi insanlar kimyasaldan uzak durmak icin camasirini bulasigini bile onunla yikiyo.cevize benziyo.suda kopuruyo.Kokisinu karincalar hic sevmiyo.Reklam yapmamak adina soylemedim ama ersagin genel temizlik diye bi urunu var icerisinde mevcut.arkadasimin yemeklerimde bile cikiyodu.evi giris katti.psikolojisi iyce bozulmusti artik.suan hic gormuyo.yerleri sildigi suya camlari sildigi suya katiyo.eve sıkıyo.gercekten garanti cozum.netten ersag genel temizlik ozellikleri yazip gorsellerden bakabilirsiniz.amacim satis degil yanlis anlamayin.cevrenizde satisini yaoanlardan temin edin
Kesinlille cozum oluyo.

Ben bununla önüne geçtim canım, çok şükür 2 senedir yoklar , milyoncu diye tabi ettiğimiz yerlerde var 15 tl

Eklentiler

• images (3).webp
    images (3).webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 42
Allah kolaylık versin gerçekten çok zor geçen yaz bir istila yaşadık hangi ilacı denediysek olmadı. Çıktıkları heryere tarçın boca ettim öyle serpmedim bildiğiniz boca ettim. Mutfak dolaplarının iclerinin her köşesine evin zeminlerindeki köşelere çıktıkları heryere.. aynı bölgeleri birde karınca tebeşiri ile çizdim o tebeşir baya kesti. Çizdiğin yeri geçemiyorlar. Tarçın dökemeyip tebeşirle cizemedigim yerlere çeşitli yağ çözler ve ilaçlar sıktım. Mutfaktan çıkıp salona ulaşmışlardı ve çiçek topraklarıma yuvalanmaya çalışıyorlardı gerçekten kafayı yiyecek gibi oldum. Çok şükür geçen yazlık bir olaydı ilk defa başıma geldi bu sene olmadı çok şükür. İnşallah sende kurtulursun

Temizlik maddelerinde kullanilan bi urun.Kokusunu karincalar sevmiyo.Hatta bazi insanlar kimyasaldan uzak durmak icin camasirini bulasigini bile onunla yikiyo.cevize benziyo.suda kopuruyo.Kokisinu karincalar hic sevmiyo.Reklam yapmamak adina soylemedim ama ersagin genel temizlik diye bi urunu var icerisinde mevcut.arkadasimin yemeklerimde bile cikiyodu.evi giris katti.psikolojisi iyce bozulmusti artik.suan hic gormuyo.yerleri sildigi suya camlari sildigi suya katiyo.eve sıkıyo.gercekten garanti cozum.netten ersag genel temizlik ozellikleri yazip gorsellerden bakabilirsiniz.amacim satis degil yanlis anlamayin.cevrenizde satisini yaoanlardan temin edin
Kesinlille cozum oluyo.

olmadık yerlerden bile çıkıyorlar su içmeden bardağı kontrol ediyorum alışkanlık oldu gittiğim yerlerde de farketmeden yapıyorum ama elimde değil. Psikolojik olarak çok kötü bir şey çamaşır suyu bile etki etmiyor evi temizliyorum ama onları görünce morali bozuluyor insanın

Valla annemler yapıodu.. her yolu denedi en son limona tuz yerine karabiber koydu geliş yönlerine.. kalanları temizledi daha gelmedi 😂😂

Farklı ilaçlar denedik salata kabuğu, tarçın vs. ama etrafından dolaştılar hep ve bunlar çok küçük açık renkli karıncalar su içinde yüzüyorlar

aa öyle mi peki dolap içinde gezenler içinde önerisi olan var mı ? her yerdeler çünkü
Canım dolapları boşalt sep (düz tüm zeminlere serpebilirdi, kapı girişleri falan, her yere yeter) 2 gün beklet gerçi 2 gün bile sürmüyor;) temizlersin karıncalar gelmeyince, biraz köşelere serpersin sonrası ne olur ne olmaz ;)

Back
X