karında sertleşme

tuut 2924

Rabbim kuzularımı koru....
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
2.107
77
158
selam.ben 36+2 günlük hamileyim..karnımda çok fazla sertleşme oluyor..bugün iyice arttı.dr um böyle giderse ocak ayını beklemeyecek bebek dedi...böyle karnı sertleşen var mı benim gibi??neden oluyor acaba.bu kadar sertleşiyorsa çok yakında doğuracakmıyım ki??ne dersiniz

ben ilk oğlumda sırf bu yüzden iki kez hastanede yattım. bunlar rahim kasılmaları. rahimde aslında bir kas. kasılınca taş gibi sert hissediyorsun. rahim bu kasılmalarla kendini doğuma hazırlıyor. buna yalancı doğum sancısıda deniyor. düzenli değiller. düzenli aralıklarla bunu hissetmeye başlarsan bilki doğum başlıyor. umarım kırk faftanı doldurursun.

Bende 32+5 günlük hamileyim 31 haftada hastaneye yattık bu kasılmalar yüzünden.Eger çok sıklaştıysa kasılmaların büyük bir ihtimal dogumun başlıyacakdır canım.

teşekkür ederim canım..çok kasılıyor gerçekten..38 haftayı tamamlamayı bekliyorum bende..sezeryan tarihim o zman.
Bende 32+5 günlük hamileyim 31 haftada hastaneye yattık bu kasılmalar yüzünden.Eger çok sıklaştıysa kasılmaların büyük bir ihtimal dogumun başlıyacakdır canım.

korkuyorum bende canım..dr umda son randevumda kasılmalar artmış ocak ayını beklemeyecek gibi görünüyor dedi..sertleşmesi rahatsız edici oluyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…