- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.368
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Melekenin demiş ama normalde de karının derdi o tipte biri cünküKarı mı demiş, hanım mi demis? Ona gore yorum yapicam
Sinirim bozuldu yadaha ne istiyorlar, belalarini mi istiyorlar deseydin... sanki esin bilmiyor huyunu gelip hesap soruyo.
Uğraşma, yaranamazsın
ben de öyle düşündüm oha dedim. ama galiba karı’nın değil karın’ın anlamında...Karı mı demiş, hanım mi demis? Ona gore yorum yapicam
Sinirim bozuldu ya
Konu sahibi de emin degil o konudaben de öyle düşündüm oha dedim. ama galiba karı’nın değil karın’ın anlamında...
Hesap sormicam o yapıda biri değilim agzı var dili yok nasıl olurmus görsünlerBen olsam telefon acip hesap sorarim. "Evime geliyorsun agirliyorum seni, giderayak arkamdan mi konusuyorsun? Neyseki ben adamina gore muamele yapiyorum, seninle de ancak bu kadar konusmaya dayanabildim." derdim.
Evet başlık yanlış olmuşKonu sahibi de emin degil o konuda
Eşime güldük eğlendik dedim oda bilemicsm dedii beni savunması gerekirkenüzülmeesine ayar cek. baska icinde üzülme.
Güleryüzlüydü ayrılırkenhaha ya kocaniz kucuk oglanlar gibigorumce suratsiz ayrildiysa yaninizdan bilin ki kavga is coming
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?