- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.368
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Takıntılımısın arkadaşım canım öyle istedi sildim .hepsi için ceza aldım zatenHesappasif neden bütün konularınızı sildiniz acaba??
Umursamazdım ama eşim ailenle görüşmicem gitmicez yanlarına konusmicam dediği için sinirlendim o kadar sus pus değilim inanım sakin biriyim sadece cok konusmuyorum ben neden hic bi şey anlatmamısım anlattıklarına yorum yaptım güldüm eğlendim daha ne istiyorsunDerse desin.Sizde kendinizi zorlamayin muhabbet etmek icin.Ben boyleyim dersin biyer gider .Cokta umrunuzda olmasin gorumcenin ne dedigi sanlari ortada.
Başka kusuru pek yok amaBilemeyin kendinizi eşinize karşı başka kusuru yoksa size karşı üzmeyin üzülmeyin.
O zaman rahat olun :)Başka kusuru pek yok ama
takıntıyla alakası Yok bizi ne yetinen koyuyorsunuz vaktimizi verip okuyoruz şuradaTakıntılımısın arkadaşım canım öyle istedi sildim .hepsi için ceza aldım zaten
yok görümce karı dememiş,ismini söylemiş ama o potansiyel varmış,söyleyebilirmiş miş mişBenim kv herkese kari diyor birgun bende ona dedim ilerde kizinin esinin tarafida seninle ilgili oyle bahseder diye bunlardan bir cacik olmaz ugrasma
Takıntılı fln değilim.. yasak konu silmek.. madem öyle herkes gizli gizli silsin konusunu... ayrıca cnm öyle istedi diye bişey yok.. siteye üye olduğunuza göre kurallara uymak zorundasınız..Takıntılımısın arkadaşım canım öyle istedi sildim .hepsi için ceza aldım zaten
Şimdiye kadar açtığı bütün konuları silmiş diye ben kibledimKonu sahibi neden banlandi acaba 0.o
Him konu sahibi niye demis gibi bahsediyoryok görümce karı dememiş,ismini söylemiş ama o potansiyel varmış,söyleyebilirmiş miş miş
Konu silmek yasak.. benimde silmek istediğim konular var ama yasak diye silmedim hiç.. madem ceza aldın konuların yerine gelsin diye kibledim.. konu sahibi ile kişisel hiçbir şeyim olamaz zaten..takıntıyla alakası Yok bizi ne yetinen koyuyorsunuz vaktimizi verip okuyoruz şurada
aynen öyle silmiş tamamını millet giriyor bakıyor konu yokKonu silmek yasak.. benimde silmek istediğim konular var ama yasak diye silmedim hiç.. madem ceza aldın konuların yerine gelsin diye kibledim.. konu sahibi ile kişisel hiçbir şeyim olamaz zaten..
çünkü daha çok tepki çekiyor.Him konu sahibi niye demis gibi bahsediyor
çünkü daha çok tepki çekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?