Karının ağzı var dili yok

Derse desin.Sizde kendinizi zorlamayin muhabbet etmek icin.Ben boyleyim dersin biyer gider .Cokta umrunuzda olmasin gorumcenin ne dedigi sanlari ortada.
Umursamazdım ama eşim ailenle görüşmicem gitmicez yanlarına konusmicam dediği için sinirlendim o kadar sus pus değilim inanım sakin biriyim sadece cok konusmuyorum ben neden hic bi şey anlatmamısım anlattıklarına yorum yaptım güldüm eğlendim daha ne istiyorsun

Gorumceniz degil de esiniz bana itici geldi.ne demek bende senin ailenle muhabbet etmem.ufak bir sıkıntı yaşasanız bile seni ailenle tehdit edecek.daha yolun başındasınız ona bu fırsatı vermeyin.yeni evlisiniz hemen kaynasmamanız gayet doğal

Benim kv herkese kari diyor birgun bende ona dedim ilerde kizinin esinin tarafida seninle ilgili oyle bahseder diye bunlardan bir cacik olmaz ugrasma

Benim kv herkese kari diyor birgun bende ona dedim ilerde kizinin esinin tarafida seninle ilgili oyle bahseder diye bunlardan bir cacik olmaz ugrasma
yok görümce karı dememiş,ismini söylemiş ama o potansiyel varmış,söyleyebilirmiş miş miş

Takıntılımısın arkadaşım canım öyle istedi sildim .hepsi için ceza aldım zaten
Takıntılı fln değilim.. yasak konu silmek.. madem öyle herkes gizli gizli silsin konusunu... ayrıca cnm öyle istedi diye bişey yok.. siteye üye olduğunuza göre kurallara uymak zorundasınız..

takıntıyla alakası Yok bizi ne yetinen koyuyorsunuz vaktimizi verip okuyoruz şurada
Konu silmek yasak.. benimde silmek istediğim konular var ama yasak diye silmedim hiç.. madem ceza aldın konuların yerine gelsin diye kibledim.. konu sahibi ile kişisel hiçbir şeyim olamaz zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…