Karının ağzı var dili yok

Nasıl bir yöntem izlemeliyim
Tabi ki taviz vermeyerek. Yoksa esin de ailesi de koyun gibi güderler seni.

Ayaklarin yere bassin. Birsey soyluyorsan arkasinda dur. Herseye evet deme.

Madem kisasa kisas yapiyor sende yap. Trip atarsa sen de at, kuserse sen de küs. Sakın ha bastan nasil giderse oyle devam ediyor.

Bana ailenin lafiyla geleceksen hic gelme de.

Kocanı hatalı buluyorum ben. Her söyleneni sana yetiştirecek mi böyle. Biri yakışmıyorsunuz dese boşanalımbari mi diyecek yani?

Esiniz tek bir lafla böyle etkileniyorsa işiniz çok zor. Önce bu duruma el atin. Her lafa gore sekil alacak haliniz yok. 5 aydır tanıdığınız insanların yanında çekingen durmaniz çok normal. Bunu anlamalari lazımdı. Kendinizi asla ama asla değiştirmeye çalışmayın. 1 konuşur 2 konuşur 3üncüye kabullenirler. Ben bu tarz seyleri çok yaşadım ordan biliyorum. Siz eşinizle konuşun. Gerisini duymayin bile.

Tabi ki taviz vermeyerek. Yoksa esin de ailesi de koyun gibi güderler seni.

Ayaklarin yere bassin. Birsey soyluyorsan arkasinda dur. Herseye evet deme.

Madem kisasa kisas yapiyor sende yap. Trip atarsa sen de at, kuserse sen de küs. Sakın ha bastan nasil giderse oyle devam ediyor.

Bana ailenin lafiyla geleceksen hic gelme de.
Sessiz sakinim ama kendimi ezdirmem eşimin başını etini de yerim yeri geldiğinde ya da istemediğim bir seyi zorla yaptıramazlar sessiz sakin bir insanım sadece kompleks olustu bu bende .hani doldurduklarında ne yapmam gerekiyor onu bilmiyorum

Esiniz tek bir lafla böyle etkileniyorsa işiniz çok zor. Önce bu duruma el atin. Her lafa gore sekil alacak haliniz yok. 5 aydır tanıdığınız insanların yanında çekingen durmaniz çok normal. Bunu anlamalari lazımdı. Kendinizi asla ama asla değiştirmeye çalışmayın. 1 konuşur 2 konuşur 3üncüye kabullenirler. Ben bu tarz seyleri çok yaşadım ordan biliyorum. Siz eşinizle konuşun. Gerisini duymayin bile.
Bana gülerek diyor eşim ama bende öyle yapcam sen dur sanki dalga geçer gibi

Aynen buraya yazdıklarını eşine ve görümcene söyle. Konuya bir şekilde gir geçende güldük eğlendik ben mi yanlış hatırlıyorum ? Ben normalde kırk yıl tanıdığım akrabamla bile çok konuşmam tarzım böyle ama zaman geçtikçe ortama ayak uydururum fakat o gün de konuşmadığımı senle muhabbet etmediğimi sanmıyorum de bakalım ne diyecek

Aynen buraya yazdıklarını eşine ve görümcene söyle. Konuya bir şekilde gir geçende güldük eğlendik ben mi yanlış hatırlıyorum ? Ben normalde kırk yıl tanıdığım akrabamla bile çok konuşmam tarzım böyle ama zaman geçtikçe ortama ayak uydururum fakat o gün de konuşmadığımı senle muhabbet etmediğimi sanmıyorum de bakalım ne diyecek
Eşime söyledim gülerek diyor ki görcez ailene de gelmicem diyor gülerek beni mi sinir ediyor napıyor anlamadım sinir olmama bayılır ama böyle bi konuda da dalga geçilmez ya agız mı arıyor tepkimi mi ölçüyor

Ben gulduk eglendik diye dusunuyodum de bu saatten sonra karakterimi mi degistircem bugune kadar anlamamislar mi de.

Sende birdahakine ay abla okadar konusmama ragmen hic konusmadi demissin bakalim bugün ne diceksin deyip sakayla karisik uyarirdim.

Back
X