- Konu Sahibi naughty_girl
2 buçuk senelik bi ilişkim var aileler tanıştı ama benim kafam karışık ona tam güvenemiyorum hep şüphe duyuyorum bi iki yalanını yakalamıştım. Aileler arasında maddi ve kültürel farkta var. Evlenince ablasının evinde oturucaz açıkça evide hiç beğenmedim ve ailesine yakın bi yer. Sürekli tartışıyoruz ayrıca Şile nin bi köyünde evleri var ve yazları ailesiyle oraya gidiyolar ve ben köylerden nefret ediyorum gitmem asla. Şimdi napıcam ben birbirimizi seviyoruz bitiremiyoruz ama birliktede yapamıyoruz anlaşamıyoruz çabuk bi karar vermem lazım artık ailelerde araya girdi çünkü. Diceksinizki bu kadar olumsuzluk varken hala de düşünüyosun niye ayrılmıyosunuz ama olmuyo kaç kez ayrıldık yapamadık ileri hayatımı düşünemiyorum evlenince ne olur bilmiyorum. O beni benim sevdiğimden daha fazla seviyo ilgileniyo her istediğimi yapmaya çalışıyo ve beni herkese herşeye karşı korur ezdirmez arkamda durur kesinlikle bunu biliyorum. Yaşım 20 evlenene kadar 22 olur of of yardım edin kızlar karışık kafam :1no2: