Karisigim

beautifulsweet

#HayatEveSığar
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2018
1.992
5.258
108
Merhaba..Üye olmadan önce konumla alakali benzer paylasimlar okumustum.Ama bire bir skntimi derdimi paylasmak ve degerli görüslerinizi almak istiyorum..
Erkek arkadasimla yaklasik 2 senedir birlikteyiz daha dogrusu birlikteydik.Evlilik planlari cercevesinde gayet güzel giden bir beraberlik.Evlilik adina adimlar atilmasina ramak kala aile üyelerinin daha once evlenmis ayrilmis olmama takilmalari sebebiyle erkek arkadasimin problemler yasadigini ogrendim.Öncesinde annesiyle tanismistim ve gayet güzel anlasmis ve uyum saglamistik.Babasi erken yasta vefat ettigi icin evlendigimizde beraber oturmayi dahi kabul etmistim.Erkek arkadasim yogun is hayati olan birisi akli fikri daginik oldugunu ailesinde problemler yasadigini zaman vermemi istedigini soyledi.Bu surecte gururum incindi araya sogukluk da girdi hatta ayriyiz suan..Hala seviyorum ve bu yuzden gunlerdir yemeden icmeden kesildim..Birbirimizi arayip sormuyoruz isyerlerimiz karsilikli beni gordugunde istemsizce sariliyoruz birbirimize.Böyle garip bir durum ne yazikki..Önerileriniz ve tavsiyelerinizi rica ediyorum

Üzülmekte çok haklısınız, sizi anlıyorum lakin ortada başka bir sorun yokken, sırf evlenip boşandınız diye sizi istemeyen bir aileden kurtulmuşsunuz.
Bu mantalitedeki insanlarla ömür geçmezdi, sürekli sıkıntı yaşardınız. Erkek arkadaşınız bir şey demedi mi peki bu duruma?

Erkek arkadasim arada kalmis durumda ve sanirim annesiyle de problem yasamaya basladi aileden onay gelmedigi icin..Detayli konusamiyoruz.Anlamsiz sacma sapan bir zaman dilimi suanda yasadigimiz.Ben kendimi o'nsuzluga alistirmaya calisiyorum tesekkur ederim anladiginiz ve yorumunuzu paylastiginiz icin..

Babasi erken yasta vefat ettigi icin evlendigimizde beraber oturmayi dahi kabul etmistim
Gerçekten boşver şükret kurtuldun inan ben eşi olmayan çok kv biliyorum ifşa olmamak için tam bir şey anlatamam ama kendi ayakları üzerinde duran oğlu yuva kurdu diye sevinen çok güzel insanlar varken kendini yakma herkes evinde olsun sağ olsun sende gençsin bu hayatı bir kere yaşamak için geldin kimseye bakıcı olma hasta olsa yatalak olsa çok yaşlı olsa baş üstüne ama eli ayağı tutan kadın sırf eşi yok diye senin hayatını mahvetmek zorunda mı? İleride bu mükemmel askın sevgin bitecek elinde kv ve eşinle kalacaksın hazır biter gibi zorlama bitsin

Aslinda annesinden ziyade erkek arkadasim yanimizda onun da olmasini isteyen..Cok genc degil ama gonlu giyimi kusami ruhu genc bir kadin.Bir kac defa beraber zaman gecirdik bize cok karismadi mudahale etmedi bir yere giderken erkek arkadasimin yanindaki koltukta senin olman gerekir diyip arka koltukta oturacak kadar da tatli ve hosgorulu aslinda ama sohbeti seviyor az biraz dedikoduyu seviyor :) k.v ile oturan cok insanin paylasimini okudum fikrim degisti acikcasi ev ev üstüne olmuyor sanirim gercekten de..

En azından “kör aşık” değilsiniz. Hepimiz başaramıyoruz bunu ne yazık ki...
Ben cidden kurtulduğunuza sevindim. Büyük konuşup ah alanları da hiç anlamam. Bulur oğluna hiç evlenmemiş birini, öyle biri çıkar ki; “keşke 5 çocuklu olsaydı da karakterli olsaydı” der

melek olsa kanadı çarpar biz kv yaşamayın derken kvler illa kötü olur diye demiyoruz evde otorite belli olmaz iki kadın var biri karın biri annen hangisinin dediği olacak? Eşin le rahat rahat yatak odası hayatın olmaz ayaklarını uzatıp TV seyredermezsin bu gün yemek yapmayalım boşver diyemezsin ağız tadı ile kavga bile edemezsin dünyanın en iyi insanı olsun duştan çıkıp saatlerce bornozla gezip evde keyif yapabilir misin? Ben bu gün kahvaltı yapmayacağım kocam ise gitsin iyice biryatak keyfi yapayım diyemezsin anlatabiliyor muyum? Özel hayat denen bir şey var ben kendi annem için bile diyorum ki sağlığı yerinde olduğu sürece asla anneme bile sen yalnızsın gel demem bir evde iki kadın olmaz ama kv de annemde bir sağlık problemi olsun kendi evime kilit vurur gider başımın üstünde taşır bakarım ama keyfi olarak kimse için kendi hayatımdan vazgeçmem sende geçme

Ve erkek arkadasim annesine ciddi ciddi düskün..Ondan fikir almayi seviyor ve dusuncelerine deger veriyor.Zaman zaman geri planda kaldigimi hissediyorum.Isin icindeyken hersey güzel toz pembe..Ama burda yazilanlari paylasinlari okuyunca ve bazi seyleri uzaktan ölcüp bictiginde daha mantikli dusunme imkani oluyor..

o zaman kalbine yenilme bak ikinci evliliğin az çok ilkinde tecrüben olmuştur o çok aşık dönemler bitince karşımızdaki insanın karakteri kalıyor sadece geriye bu aşk elbet bitecek sevgi kalacak ona göre mantığını kullan

Öf anneye düşkünse duble sıkıntı. (Annesinin senin hakkındaki düşüncelerine istinaden söylüyorum) Çok doğru karar vermişsin, kurtar kendini ve “gerçekten” değerini bilecek insanlarla yoluna devam et

Kör asik idim..Cok aci cektim günlerce isin icinden cikamadigim oldu.Akil akildan ustundur forumlari okudum surekli..Özel hayatimiz olmayacakti haklisiniz.Vardiyeli calistigim icin uyuma,yemek vs saatlerimde düzensizlik oluyor.Cok ince fikirli ve kalp kirmaktan asla hoslanmayan biriyim.Baba evimde prensesler gibisin orda yapabilecek misin diyorlar hep? Onceki evliligimde cok fedakarlik yaptim ama yine olmadi.cok skntilar cektim ve Rabbim böyle bir sinav,isaret daha verdi..Basim gözüm ustune..Mantikli akillica karar almaya calisiyorum cok ama cok sagolun derdimi paylastiginiz icin..

Çok da aklı başındasınız maşallah... Ben bu kadar mantıklı düşünemeyebilirdim mesela. Şükür ki erkenden anlamışsınız, dediğiniz gibi bir işaret bu. Allah yardımcınız olsun, hiiiç üzülmeyin sevinin hatta

Ayrıca artık biraz da kendiniz için fedakarlık yapın ve sadece kendinizi düşünün bir süre. En azından 2.evliliğinizde hak ettiğiniz değeri görürsünüz ve mutlu olrsunuz.

Aklimi basima almak icin cok caba sarfettim Agladim sizladim okudum yorgunluktan saatlerce uyudugumu bilirim.Bu sorun ortaya cikana kadar bir defa bile ben bu kadinla yasayamam demedim.Durup nefes alma dusunme firsati bulabildim.Cok ama cok asiktim kendisine..Ama arkamda dag gibi durabilen bir insan olsun isterdim.Degerli yorumlariniz icin cok tesekkur ediyorum arkadaslar

Onu her gordugumde icimin acisini durduramasam da..Ikinci bir hayal kirikligindansa basinda uzul kizim diyorum ama zor..Rabbim aci yasatmasin kimselere zorlu sinavlardan gecirmesin kimseye insallah..

Onu her gordugumde icimin acisini durduramasam da..Ikinci bir hayal kirikligindansa basinda uzul kizim diyorum ama zor..Rabbim aci yasatmasin kimselere zorlu sinavlardan gecirmesin kimseye insallah..
İllaki üzüleceksiniz ama ömür boyu üzüntü ve pişmanlıktansa bir sürelik üzüntü yeğdir. Sabredin, ileride daha çok şükredeceksiniz.

Ay nolur sarılmayın, yüzüne bakmayın şu adamcığın. Bir annesine karşı sizin arkanızda duramamış. Benim çocukları olduğu halde hiç evlilik yapmamış insanlarla evlenen arkadaşlarım var.

Anneler erkek evlatlarından asla vazgeçemezler. Onlar geleceğe yatırım, yaşlanınca ekmek gelecek yer. Sizin adamcık Beautifulsweet olmadan asla diyebilseydi, annesi 2-3 aya mecbur kabullenirdi.

ağlayıp sızlamanız normal zira aşkın acısıda aşka dahil. ancak annesine çok düşkün demişsiniz ve birlikte yaşamak zaten baştan sizi istemeyen insanla olmaz.
her işte bir hayır vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…