- 4 Ağustos 2017
- 2.697
- 9.867
- 158
- 27
- Konu Sahibi beautifulsweet
Sagolasin canim..
Zor..Ya surekli bakiyor ya da goz goze gelecegimiz tutuyor.
Tam sinirden patlayacagim bir gülme geliyor bana :))
En azından düşman olmamışsınız ya :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagolasin canim..
Zor..Ya surekli bakiyor ya da goz goze gelecegimiz tutuyor.
Tam sinirden patlayacagim bir gülme geliyor bana :))
Hastaneye geldii veEn azından düşman olmamışsınız ya :)
Yol yakinkken ayrilmaniz iyi olmus aile istemeyince inanin omur gecmez evlenip bosanmak zorunda kalirdiniz tekrardan.ve erkek arkadasinizda ailesinin sozuyle sizi birakabiliyo senin icin cok hayirli olmus inan ilerde hayatini mahvederlerdiMerhaba..Üye olmadan önce konumla alakali benzer paylasimlar okumustum.Ama bire bir skntimi derdimi paylasmak ve degerli görüslerinizi almak istiyorum..
Erkek arkadasimla yaklasik 2 senedir birlikteyiz daha dogrusu birlikteydik.Evlilik planlari cercevesinde gayet güzel giden bir beraberlik.Evlilik adina adimlar atilmasina ramak kala aile üyelerinin daha once evlenmis ayrilmis olmama takilmalari sebebiyle erkek arkadasimin problemler yasadigini ogrendim.Öncesinde annesiyle tanismistim ve gayet güzel anlasmis ve uyum saglamistik.Babasi erken yasta vefat ettigi icin evlendigimizde beraber oturmayi dahi kabul etmistim.Erkek arkadasim yogun is hayati olan birisi akli fikri daginik oldugunu ailesinde problemler yasadigini zaman vermemi istedigini soyledi.Bu surecte gururum incindi araya sogukluk da girdi hatta ayriyiz suan..Hala seviyorum ve bu yuzden gunlerdir yemeden icmeden kesildim..Birbirimizi arayip sormuyoruz isyerlerimiz karsilikli beni gordugunde istemsizce sariliyoruz birbirimize.Böyle garip bir durum ne yazikki..Önerileriniz ve tavsiyelerinizi rica ediyorum
Ne annesinden ne yar'dan..Cok cetrefilli hale gelmeden kendisini de kurtardim kendimi de..Sorunlar olurdu mutlaka ikinci plana dusmek en son isteyecegim sey.Yol yakinkken ayrilmaniz iyi olmus aile istemeyince inanin omur gecmez evlenip bosanmak zorunda kalirdiniz tekrardan.ve erkek arkadasinizda ailesinin sozuyle sizi birakabiliyo senin icin cok hayirli olmus inan ilerde hayatini mahvederlerdi
Kafalar baya bi karisti.Bi seylerin netlik kazanmamasi daha yorucu aslinda.Annesiyle bambaska bir bagi var bunun derinligine,azalmadan artarak ilerleyecegine emin oldum.Anne sifatinda ama baba olarak da kendisini bilmis.Onun da kafası karışıyor sanirim. Sizinle ilişkisini savunuyor gibi hissetmedim. Anneye düşkün de biriymiş. Beraber oturacakmışsınız üstelik rahat edemezsiniz diye düşünüyorum artık. Anneyi de sizin önünüze koyan bir insandan bahsediyoruz. Olgun biri mi sizce bu adam yeterince?
Sizinki biraz kankalık olmuş sanki ya
Hastaneye geldii ve
O: Gecmis olsun..
Ben : Gecti zaten
O: Burdan hic öyle görünmüyor :)
Ben:Neden geldin?
O:Söyleyemedim icimde kaldi! O caaanim saclarina neden kiydin?
Ben:Hic bir sey vazgecilmez degildir..
O: Ahahaha yakismamis ne istedin saclarindan? Katliam yapmissin
Ben:Agirlik yapiyordu kurtuldum!!
O: .......
Ben:Evdeki gennc(annesi) ne yapiyor evlenmedi mi? :)
O:Bunu yapmaz biliyorsun
Ben:Evlenirse ona kaynanalik yap
O: Kaynanalik?
Ben : kahkaha :))
O: O lanet olasi tatli gülümsemesi :)
Ben:Keske boyun az daha kisa olsaymis boynum koptu sana bakacagim derken otursana!
O: Caylak misin kizim trafikten men etmek lazim seni arabaya bisey oldu mu yasiyordur insallah :) Saka bir tarafa iyisin degil mi?
Ben: Biliyorsun bu lafi yanina birakmazdim :) Iyiyim..Biraz sancim var o kadar olsun..
O: Bilirim güclüsündür sen atlatirsin
Ben: Atlattim bile..
O: .....
Ben: Annenden izin aldin mi gelirken?
O:Sacmalama
Ben:Neydii o fotograflar sizin oyle..Düsman catlatir gibi..Beautifulsweet'in dikkatine de yazsaydi!
O: hahah yok karsi komsuyu catlatmak icindi yeaa..Yoksa seni severdi biliyorsun..
Ben: ic ses saydiriyor tabi :) sjsjsjdhdjsksk
O:Icinden ne gecirdigini tahmin edebiliyorum kahkaha :))
Ben: kahkaha :))
O: Gayet iyi görüyorum seni..
Ben:Sen daha iyisin.Asistani adi kezban olsun :) Kezbanla gecen epey bir seslii gülüyordunuz cok gülecegi geldi herhal pek iyi espriler yapmazsin da normalde. :))
O:Iyiyim yakinimda oldugunu bildigim icindir:) Ya sen? Telefona bakip nasil bir kahkaha attin oyle? Kimle konusuyor acaba diye merak etmeden duramadim..
Ben: Ic ses: Kk'da ne muhabbetler dönüyor bir bilsen :) ( güldügüm o sirada miray'in sutyen geyigi donuyordu :) )
O: Hep böyle gül olur mu?
Ben:Ziyaretin kisa olani makbulmus derler
O: Tamam gidecegim
Ben: ic ses: Aslinda biraz daha kalabilirsin
O: :)
Ben: Sana hediye gelen o igrenc kravati bir daha takmadin umarim. :) o gün neden gülüyorsun diyip durmustun kendini kötü hissetme diye söyleyememistim :))
O: Hic bir seyi unutmuyorsun degil mi? :)
Ben: Unutmak güzel biseymis aslinda.. Ama sen yine de onu bir daha takma :)
O: :)
........Bla blaaa blaaaa
O: Bu arada saclarin yakismis :) seni kizdirmak icin soyledim güzel yüzünü ortaya cikarmis.
Ben: Neyseki arada icindeki öküzü özgür birakiyorsun tatile falan mi yollasan? :))
O: kahkaha :))
Ben: Ic ses : "Git artik!"
O: Bir daha gelsem kizar misin?
Ben: Gözüm görmesin seni!
O: Her gün karsi karsinda iken?
Ben: O da dogru
O: Mutlu olmani cok istiyorum
Ben: Olacagim tabiki sen de olursun..
O: Gözlerimin icine bakarak : "Hic kimse sen olmayacak"
Ben: İc ses: " Hic kimseyle senin gibi olmayacak"
O : Biliyorum..Hoscakal
Ben: Annenle kal!! :)
Hemen hemen boyle :)
Bu diyaloglari kurabildigin insanla nasil dusman olabilirsin ki.. :)
Bir araya gelince bizz. :)Sizinki biraz kankalık olmuş sanki yabu nasıl eski sevgililik :))
Bu kadar iyiyken ayrılmakta bir tuhaf
Bir araya gelince bizz. :)
Hic bir zaman normal bir cift gibi olamadik ki.. :))
Hersey vardi action,ask,dram,trajedi,komedi,korku :))
Ee ayrilinca da kural bozulmadi :)
Asla unutulmayacak hatiralar biraktik birbirimizde..Bazi seylere cizgi cekmek bu yuzden de zor oldu ikimiz icin de..
Yazik oldu iste.Bir kayinvalide adayi daha zehir zemberek kaynanaaa! Oldu :)Bu kadar iyiyken ayrılmakta bir tuhaf![]()
nedir bu kayınvalideciklerin derdi anlayamıyorum :) benimki nasıl olacak acabaYazik oldu iste.Bir kayinvalide adayi daha zehir zemberek kaynanaaa! Oldu :)