karışığım:(

duru.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
103
0
96
Ankara
selam kızlar..yorumlarınıza fikirlerinize çok ihtiyacım var..öyle karışığım ki şu aralar....1.5 yıllır bir ilişkim var.başladığımızdan beri ara ara acaba seviyor muyum sevmiyor muyum diye düşünüp dururum..yine öle bi haldeyimm ve artık bundan çok bunaldım..istiyorum ki net olayım ama olamıyorum..çok güzel günler yaşadım onunla..unutulmayacak güzel günler..elbette sorunlarda yaşadık..ama hepsini beraber aşmayı başardık..ama artık ben bunu aşamıyorum.onada belli etmek istemiyorum..bazen boşboş bakıyorum ona ne hissediyorum die...ama bulamıyorum..burdaki sorunları okudum benim gibi yaşayan çok insan var...ama ben bi çare bulamıyorum....sevmiyorum fikrini aklıma getirmek bile istemiyorum çünkü onu çok üzerim yıkarım....ama işte içimde bi boşluk var sanki....bilmiyorumm ne yapmalıyım....bazen onu beğenmemezlik bile yapıyordum..çok yoruldum artıkkk.lütfen fikirlerinizi yazın..şimdiden teşekkür ederim..

gercekten seviyor olsan boyle seyler dusunmezsin 1,5 yıldan sonra hala suphelerin varsa otur bi dusun bence ayrılmıyım onu uzmiyim diyorsunda eger duygularından emin olamazsan bu onu daha fazla uzer

ayrıldığımızda bende çok üzülücem ama.. yaşadığımız anlar gözümün önüne gelecek ağlayıp durucam biliyorum... sonra ayrılsak bile aynı sınıfdayız onu hergün görücem oda beni hergün görücek nasıl yapıcaz bu durumda...

sende o zaman bu ya alıskanlık yada hoslanma ve tarzı bisey duygularından emin olana kadar beklemek istiyorsan kendine biraz zaman tanı surekli seviyomuyum sevmiyomuyum diye dusunme

teşekkurler moon..peki alışkanlığa dönüşmü olması kötümü yani her ilişkide alışkanlık oluşmazmı...

normalde uzun suren iliskilerde birseylere alısırsın bu dogru ama sevgiyi sorgulamıyorsun benimde 5 senelik bir iliskim var onun beni aramasına konusma tarzına tavirlarına herseyine alıstım bu zaten ister istemez oluyor ama seviyormuyum acaba diye sorguladıgın an emin olamadıgın zamanda bu bana gore sadece alıskanlıktan ibaret oluyor..sizinde 1,5 sene olmus az bir zaman degil ama sanki sevmedigin tarzda giyinse bile hemen soguyacakmıssın gibi cunku begenmedigim zamanlar oluyor yazmıssın kendini daha iyi bilen sensin kısa sure ara verebilirsin ozaman gercekten ozleyip ozlemedigini anlayabilirsin

canım zamanla malesef alışkanlık oluyo bence sen bu yüzden böyle düşünüyosun artık bazı şeyler monotonlaşmaya yapılıcak şeyler sıkmaya filan başlıyo bizde sevgilimle üniversitede tanıştık ve çogu derslerimiz ortaktı çok sık tartışıoduk (ki hala tartışıoruz =) ama ozamanlar sevgilimde bende ayrıldığımz zamanlarda birbirimizi sürekli gördüğümüz için ayrılma uzak durma gibi bi durum olamıyodu.şuanda ikimizde mezunuz ve artık tartıştıgımız zamanlarda beni aramadan sormadan durabiliyo çünkü sürekli karşısında değilim işler yüzünden haftada bir ancak görüşebiliyoruz anlıycağın mezun olduktan sonra herşey değişiyo devam edip etmemekte senin kararın tabi ama şuanda ayrılsanda onun başkalarıyla olan konuşmaları bile eger gerçekten seviosan gözüne batıcak ben bunları çok yaşadım.Bence esas bağlılığınız okul bttkten sonra belli olucak tatlm

her ilişkide vardır alışkanlık elbet,seninde var büyük ihtimalle...bende buradaki pek çok ilişkileri göz önünde bulundurduğumda şu sonuca varıyorum zaman zaman; senin çok aşık olman çok değer vermen çoğu zaman seni mutlu etmiyor ne yazık ki,karşındaki seni çok sevip değer verince asıl mutluluğu o zaman yakalıyorsun..bence farklı biz gözle bak karşındakine,artılarını eksilerini bir düşün..hangisi ağır basıyor,vicdanın en adil cevabı vericektir sana..inan bana bazen azla yetinmeyi bilmiyoruz biz insanoğlu olarak..bak ne güzel yazmışsın; beni çok mutlu ediyor,çok güzel günlerim oldu diye..şurda bunları yaşamak isteyen kaç kişi var bende dahil olmak üzere..her ilişkide bir takım sorunlar olur ama ben heyecan duymuyorum,yada sevdiğimi anlamıyorum diyorsan kendini yeni baştan gözden geçirmelisin,belki sen bile farkında değilsindir onu ne kadar çok sevdiğinin.çünkü herşeyin değeri kaybedilince artıyor! naçizane fikirlerimi paylaşmak istedim,sevgine sahip çık,sıkı sıkı tut ve sakın bırakma ..sevgiyle kal.:teselli:

biz yazları ne yazikki 3 ay içinde sadece bi kez görüşebiliyoruz.. imkanı olmuyo yanıma gelmeye ve yaz bitip o döndüğünde o kadar çok mutlu oluyorum ki..... yani 3 ay birbirimizi görmesek bile onu bekleyebiliyorum..ama bu aralar neden böleyimmm bilmiyorum... ikinizede çok teşekkur ederim...

Şimdi ayrılırsın başlarsın sızlanmaya ondan sonra seviyormuşum aslında falan diye. Ben gençleri anlayamıyorum haa ben de yaşlı sayılmam ama, çocuk oyuncağı yapmayın duygularımı anlayamıyorum diye bir şey yok , itiraf edemiyorsundur sadece kendine. Her beş yılda bir aşk mı bulacağız kendimize.

Şimdi ayrılırsın başlarsın sızlanmaya ondan sonra seviyormuşum aslında falan diye. Ben gençleri anlayamıyorum haa ben de yaşlı sayılmam ama, çocuk oyuncağı yapmayın duygularımı anlayamıyorum diye bir şey yok , itiraf edemiyorsundur sadece kendine. Her beş yılda bir aşk mı bulacağız kendimize.

:lepi: ne güzel ifade

duru. ondan uzak kalman ve bir süre görüşmemen kafanı toparlaman adına iyi olurkaydirigubbakcemile5

:lepi: ne güzel ifade

duru. ondan uzak kalman ve bir süre görüşmemen kafanı toparlaman adına iyi olurkaydirigubbakcemile5

biz uzak duramıyoruz ki aynı sınıfdayız aramızda bi sorun olunca o çok üzgün oluyo buna dayanamıyorum... hem bu aralar geçti gibi ....neden ara sıra böle oluyo anlamıyorum umarım bi daha hiç yasamam..bunu tam olarak nasıl geçirebilirim bilmiyorumda mafoldumben

biz uzak duramıyoruz ki aynı sınıfdayız aramızda bi sorun olunca o çok üzgün oluyo buna dayanamıyorum... hem bu aralar geçti gibi ....neden ara sıra böle oluyo anlamıyorum umarım bi daha hiç yasamam..bunu tam olarak nasıl geçirebilirim bilmiyorumda mafoldumben

aynı sınıfta olman illa ki muhabbet kurmanı veya yüzüne bakmanı gerektirmez.

böyle düşüncelerden kurtulmanın tek yolu vardır; yalnız kalmak. yalnız kalınca onun hayatındaki yerini iyice tartmış olursun.
şöyle düşün, bir kaç gün susuz kalınca çoğu kişi "su hayatmış ahh" diye iç çekmiyor musırnaşık şey

biraz mola vererek hem onun senin hayatındaki yeri konusunda emin olursun, eğer olumsuz bir durum varsa da onun zamanını almamış olursun buyrunnnnnnnnn

selam kızlar..yorumlarınıza fikirlerinize çok ihtiyacım var..öyle karışığım ki şu aralar....1.5 yıllır bir ilişkim var.başladığımızdan beri ara ara acaba seviyor muyum sevmiyor muyum diye düşünüp dururum..yine öle bi haldeyimm ve artık bundan çok bunaldım..istiyorum ki net olayım ama olamıyorum..çok güzel günler yaşadım onunla..unutulmayacak güzel günler..elbette sorunlarda yaşadık..ama hepsini beraber aşmayı başardık..ama artık ben bunu aşamıyorum.onada belli etmek istemiyorum..bazen boşboş bakıyorum ona ne hissediyorum die...ama bulamıyorum..burdaki sorunları okudum benim gibi yaşayan çok insan var...ama ben bi çare bulamıyorum....sevmiyorum fikrini aklıma getirmek bile istemiyorum çünkü onu çok üzerim yıkarım....ama işte içimde bi boşluk var sanki....bilmiyorumm ne yapmalıyım....bazen onu beğenmemezlik bile yapıyordum..çok yoruldum artıkkk.lütfen fikirlerinizi yazın..şimdiden teşekkür ederim..

sana bi tavsiye veriyim kendine seviyo muyum diye sormak yerine yanında mutlu muyum huzurlu muyum diye sor. Aşık mısın? Değilsin maalesef. SEviyo msun evet değer veriyosun o insana.

Ben aşk konusuna çok kahramanca yaklaşamıyorum o büyük aşklar sadece filmlerde var. He istersen ara ama bulman çok zor. Emin ol şu anki gibi bi birlikteliği de bulabilmen çok zor.

aynı sınıfta olman illa ki muhabbet kurmanı veya yüzüne bakmanı gerektirmez.

böyle düşüncelerden kurtulmanın tek yolu vardır; yalnız kalmak. yalnız kalınca onun hayatındaki yerini iyice tartmış olursun.
şöyle düşün, bir kaç gün susuz kalınca çoğu kişi "su hayatmış ahh" diye iç çekmiyor musırnaşık şey

biraz mola vererek hem onun senin hayatındaki yeri konusunda emin olursun, eğer olumsuz bir durum varsa da onun zamanını almamış olursun buyrunnnnnnnnn

bazı olaylardan dolayı bunu denemiştim... ve bu mümkün olmuyo o çok üzgün oluyo bende öle ve dayanamayıp yanına gidiyorum.....

sana bi tavsiye veriyim kendine seviyo muyum diye sormak yerine yanında mutlu muyum huzurlu muyum diye sor. Aşık mısın? Değilsin maalesef. SEviyo msun evet değer veriyosun o insana.

Ben aşk konusuna çok kahramanca yaklaşamıyorum o büyük aşklar sadece filmlerde var. He istersen ara ama bulman çok zor. Emin ol şu anki gibi bi birlikteliği de bulabilmen çok zor.

o benim için çokk değerli.. daha önceleri asık oldum ama o ilk erkek arkadasım oldu.. bi buçuk sene içinde yasanılmış çok güzel anılar var evet o benm için çok değerli..... ama içimde bazen sıkılmalar oluyo buna anlam veremiyorum işte...

Back
X