Bence uzak durun eski sevgilisini unutamamış olabilir hayatında başka olabilir şu an biriyle olmak istemiyor olabilir. Üzülürsünüz
bana da sanki görüştüğü yada ilgilendiği birisii var da sende konuşunca elde tutma babında sana da cevap yazıyor gibi geldi... ama bilemiyorum tabi..
Şuan hayatında birisi olmadığını biliyorum bunu bir kaç kere dile getirdi. Ikimiz inde hayatında biri olsa bole konuşmadık falan yazmıştı. Şuan önemli bir sınava hazırlanıyor ikimizi tanıyan bir arkadas sınavdan sonra kararını ver demişti.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence uzak durun eski sevgilisini unutamamış olabilir, hayatında başka biri olabilir, şu an biriyle olmak istemiyor olabilir. Üzülürsünüz
pardon sınav ne zaman acaba
Bir erkek görüşmek istiyorsa ya da ilişkiyi o safhaya getirmek istiyorsa iki ayda çok rahat açılır.
Erkeğin çekingeni falan yoktur.
Belli ki o şekilde istemiyor sizi.
Üzerine düşmeyin derim.
Sınav temmuzda canım. O hep bu benim için çok önemli bir sınav hayatımı belirleyecek şimdiki işimi hiç sevmiyorum diyor.
eğer şimdiki işinden kurtulmak istiyosa gerçekten onun için önemli bir sınavdır zaten çokta birşey kalmamış aslında hazirana gireceğiz bence arkadaşça konuşun öyle ama hep sen yazma biraz ondan bekle dediğim gibi ne kadar yazmasada en sonunda oda konuşmak istiyosa yazar çünkü en azından napıyosun falan der onu bekle :))
Bizim hiç ortak noktamiz yok bi kaç arkadaş dışında
dime cnm ben yanında olayım desteklim ole arada yazım onun yazmasını beklim. Ama ben biraz pimpirikliyim ondan dayanamiyorum
Eğer senden hoşlanmışsa ne yapar ne eder gelir.
Dediğine göre sen yazarsan cevap veriyor ama kendisi bir şey yapmıyor.
O zaman sen sadece onun egolarını tatmin eden onu beğenen birisin onun gözünde.
Zamanla bir şeyler değişir mi?
Değişebilir ama şu an öylesin.
Bu işler ortak arkadaşa ve ya noktaya bakmaz.
Çekim varsa o dediklerin kimsenin umurunda olmaz ki senin umurunda mı ortak nokta?
bende pinpirikliyimdir evet yanında olduğunu ona destek olduğunu hissetmek onunda hoşuna gider zaten acele etme bekle zamanla oturur herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?