- Konu Sahibi kedimgilbert
2009 da tecavuze uğradım zanlı ilkinde delil karartmasın diye 8 ay hapiste tutuldu zonra denetimli serbestliğe tabi oldu.2 adli tıp raporumda ruhsal durumumun bozuk olduğu yönünde olmasına ragmen hakim 3. cü için adli tıpa tekrar dosyamı gönderdi artık biliyoruzki hakim onlarla anlaşmalı zanlının avukatı rica ediyor borcu var diyor gitmediğim mahkemede zanlı hapisten çıkarılıyor son mahkemede zanlının avukatı hakime yıne rica ediyor işe başladı imza atamıyor her cuma denetimli serbestliği kaldırılsın diyor kaldırılıyor oda giden kızlığıma oldu adam 8 ay yattı çıktı geçici oda ve artık ben tırlattım avukatına 2 laf dedim avukatıda mahkeme anında mağdure beni ölümle tehdit etti küfür etti dedi hakim avukatımın itirazına ragmen zapta geçirdi şu an bana mahkeme hakaret davası açtı ve dediklerim aynen şuydu siz bir avukat olarak suçlu olduğunu bildiğiniz halde bir tecavuzcuyu nasıl tutuyorsunuz bende karadenizliyim yazıklar olsun .mahkemeye girince birden avukat ayağa kalkıp tehdit ettı beni magdure dedi yanımızda 2 polis vardı onlarda tanıklık için çağarılıcaklar ama beni savcı dinlemeye bile çağarmadı nedense dedin mi kızım demedi imzayı atmış davayı açmışlar habersiz bana şimdi sulh ceza da dava açıldı ekimde davam var bide anlıycağınız hem namusumu kaybettim ben dava açtım ona hemde avukatı hakime bana aynı mahkemede dava açtırdı bakalım adli tıp ne zaman beni dinlicek