• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karışık duygularım

Pecete34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
462
174
123
1 yıldan uzun bir süredir biriyle görüşüyordum. Görüşmeye ilk başladığımız zamanlarda evlenmek istedi önce beni ikna etti sonra anneme söyledim babam öğrendi ama hiçbir şekilde istemediler sık sık ayrılıp barışıyorduk en son her yerden engelledim şimdi yavaş yavaş özlüyor gibiyim gelecekte mutlu olacağımı düşünmüyorum fazla ilgili biriydi ama sinirlenince kıyametleri koparırdı bir erkek olarak sık sık benden ayrılması en çok bu tuhafıma gidiyor barışmak için de yine o arıyor şimdi duygularıma yenik düşmekten korkuyorum

Bir kere ayrılınca bir daha olmuyor. Yada ben hep böyle gördüm.

Olumsuzları da düşünüyorum bugüne kadar ailesinin istemediğiyle evlenip mutlu olan kimse görmedim en çok bu motive ediyor beni karşılaşmamak için dışarı bile çıkmıyorum

anlattığınız karekterde bi adamla bende 3aydır beraberim daha doğrusu beraberdik
bu sabah yine ayrıldık dengesizlik seviyesinde tur atlamıştır kendisi
lafa söze gelince canından herkesten bile çok seviyor ölüp bitiyor ama en ufak bi tartışma olayda senden ayrılıyorum diyip çekip gidiyor
ben affetmekten usandım o ayrılmaktan usanmadı
bıraktım kendi haline parmağımı dahi kıpırdatmicam artık bu dengesiz için karakter yapımız bambaşka size tavsiyem uzak durmak
en iyisi ona ait herşeyide çıkarın hayatınızdan fotoğraf mesaj hediye vssoğuyup unutmanız daha kolay olacaktır (ben öyle yapıyorum)
Ne kadar uzak o kadar iyi şansınız açık olsun sevgiler

1 yıldan uzun bir süredir biriyle görüşüyordum. Görüşmeye ilk başladığımız zamanlarda evlenmek istedi önce beni ikna etti sonra anneme söyledim babam öğrendi ama hiçbir şekilde istemediler sık sık ayrılıp barışıyorduk en son her yerden engelledim şimdi yavaş yavaş özlüyor gibiyim gelecekte mutlu olacağımı düşünmüyorum fazla ilgili biriydi ama sinirlenince kıyametleri koparırdı bir erkek olarak sık sık benden ayrılması en çok bu tuhafıma gidiyor barışmak için de yine o arıyor şimdi duygularıma yenik düşmekten korkuyorum

bir erkeğin aklına hemen ayrılık gelmesini değil daha görüşmeye başlar başlamaz evlenelim diye tutturmasını tuhaf bulmalısınız
ve sırf bu tuhaflık yüzünden ondan soğumalısınız...

anlattığınız karekterde bi adamla bende 3aydır beraberim daha doğrusu beraberdik
bu sabah yine ayrıldık dengesizlik seviyesinde tur atlamıştır kendisi
lafa söze gelince canından herkesten bile çok seviyor ölüp bitiyor ama en ufak bi tartışma olayda senden ayrılıyorum diyip çekip gidiyor
ben affetmekten usandım o ayrılmaktan usanmadı
bıraktım kendi haline parmağımı dahi kıpırdatmicam artık bu dengesiz için karakter yapımız bambaşka size tavsiyem uzak durmak
en iyisi ona ait herşeyide çıkarın hayatınızdan fotoğraf mesaj hediye vssoğuyup unutmanız daha kolay olacaktır (ben öyle yapıyorum)
Ne kadar uzak o kadar iyi şansınız açık olsun sevgiler
Teşekkür ederim. İlk günden belliydi aslında böyle olduğu ama ben anlamak istemedim 14 ay sürdü hiçbir şey değişmedi bu sefer çok sinirlendim Zaten 3 gün sürecek barışmamız bu da bana ders olsun 3 gün için senle bi daha uğraşmam dedim

bir erkeğin aklına hemen ayrılık gelmesini değil daha görüşmeye başlar başlamaz evlenelim diye tutturmasını tuhaf bulmalısınız
ve sırf bu tuhaflık yüzünden ondan soğumalısınız...
Biz başladığımızda 27 yaşındaydı ben olmasam asla evlilik düşünmezmiş evlenmek için çırpındı her şeyi yaptı

kararınızın arkasında durun
emin olun ,ilk başlar ne ise sonlar da odur
yol verin gitsin her defasında gitmek isteyeni tutacak da değiliz

kararınızın arkasında durun
emin olun ,ilk başlar ne ise sonlar da odur
yol verin gitsin her defasında gitmek isteyeni tutacak da değiliz
Gitse ayrıldığımızda hallolmuştu şimdi her ayrılıkta daha bir evlenme isteğiyle geri dönüyordu

bu dengesiz adamlarla yola çıkılmaz
öyle bi güven veriyorki bizlere bazen kendimden şüphe duyardım
ama ne zamanki haksız olduğu halde haklı olma çabalarını saygısız ve seviyesiz konuşmalarını yaşadım o zaman yok dedim yok bu benim dengim değil
Dönüp geri gelirse eğer kapı duvar olun yok sayın
ömür boyu pişmanlık yaşasın çantada keklik sanmasın kimseyi
Boyunun ölçüsünü bi alsın da uzasın az öteye

Saygısız seviyesiz konuşmalarına bende çok şahit oldum en iyisi dediğiniz gibi kapı duvar olmak halbuki artık kendimi güçlü hissederdim ayrılık konusunda ama değilmiş

güçlü olun kendinizden emin ve dik durun lütfen
denklik diye bişi var bu hayatta
sizi hakedecek denginiz vardır elbet bu hayatta
kimse vazgeçilmez değil !!!!
zaman herşeye çare sabır gayret ve iradeye bolca ihtiyacınız olacak

Sanki bi daha asla kimseyle olmayacakmış gibi geliyor evde kalacakmışım gibi geliyor yaşadığımız yer küçük Yen'i biriyle tanışıp sevmem mümkün değil gibi geliyor

bu adamlada bile bile cehennem hayatı yaşarsınız gibi geliyor bana
böylesi hiç olmasın daha iyi

Back
X