Karışık mevzu

neriman1212

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2016
16
0
1
32
Benim sorum şu ; şuanda birlikte olduğum kişi benden 14 yaş büyük ve evlenmiş boşanmış bir tanede evladı var 10 yaşında ben 23 yaşımdayım bekarım ailem karşı çıktılar ama tanışmaya geldiler ve babam birlikte olduğum kişiden 100 bin tl istedi ve biz bu yüzden iki kere şiddetli kavga edip ayrıldık ve barıştık şuan sevgilim ve tarafı nefret ediyor babamdan görüşmek bile istemiyor ve biz bir türlü kavuşamıyoruz. Bana düşüncelerinizi doğru ve yanlış gördüklerinizi söylerseniz çok sevinirim..

Yorum yapacak bir çok kişi aynı şeyi söyleyecek ama öncelikle babanızın bu şekilde bir değer biçip para istemesi inanılmaz abes olmuş.Ne o birşey satıyor gibi..Diyelim karşı taraf o parayı verdi ve evlendi sizinle bunu bütün evliliğiniz boyunca başınıza kalkacak.Bir şekilde babanızı bu değer biçim o değerle satma fikrinden vazgeçirin..
Üzerinde fazlasıyla düşünmeniz gereken bir diğer konu ise yaş farkı ve karşı tarafın bir evladının olması.Bu çok büyük bir sorumluluk.Bu sorumluluğu alabilirmisiniz gerçekten.Çünkü yaşınız çok genç.

Benim sorum şu ; şuanda birlikte olduğum kişi benden 14 yaş büyük ve evlenmiş boşanmış bir tanede evladı var 10 yaşında ben 23 yaşımdayım bekarım ailem karşı çıktılar ama tanışmaya geldiler ve babam birlikte olduğum kişiden 100 bin tl istedi ve biz bu yüzden iki kere şiddetli kavga edip ayrıldık ve barıştık şuan sevgilim ve tarafı nefret ediyor babamdan görüşmek bile istemiyor ve biz bir türlü kavuşamıyoruz. Bana düşüncelerinizi doğru ve yanlış gördüklerinizi söylerseniz çok sevinirim..
Baslik parasi niyetiylemi istedi

Bu yaşıma kadar bir çok genç erkek tanıdım onlar kendilerini tanıttılar v.s ancak bundan gördüğüm değeri ilgiyi düşünceyi kimsede görmedim. Babam konusuna gelirsem ikna olmuyor babam benle konuştu ben 100 bin istedim diye 100 bin olcak diye biliyorum yok ben onu zorlamak için yapıyorum o yaşta kolay kolay kızımı alamaz diyor ama bu sevgilime inandırıcı gelmiyor bana sürekli babanın yüzünü görmek istemiyorum ben kızını satan bir adamla ne konuşucam diyor.

Evlendikten sonra çocuk sizinle mi kalıcak peki ergenlik çağlarına az kalmış baş edebileceğinize inanıyor musunuz bunları iyice tartıp kararınızı güzelce düşünün lütfen daha 23 yaşındasınız başlık parası konusuna değinmek dahi istemiyorum 100 bin tl yi veremez nasılsa bu iş olmaz umuduyla yapmıştır belki babanız ama yinede doğru gelmedi bana

Bence baban bu evliliğe razı değil 100 bin vermez ki bu iş de olmaz diye bu yolu seçmiş.
İstersen sevgilin tamam veriyorum desin verecek mi baban görelim.

Haa çocuğunu sokakta bulmayan bir aile de böyle bir evliliğe kolay kolay razı olmaz kusura bakma..
Evet o maksatla yaptı ama biz para işine kızıyoruz keşke adam gibi çıkıp benim size verilecek kızımız yok deseydi. Ama vermicem de demiyor vericem de demiyor bizi zora sokan bu.arada biz kalıyoruz

Ya baban yaşınızdaki adamlarda ne buluyorsunuz :110: babanın istediği yüz bin tl den bahsetmiyorum bile
14 yaş dinen bile normalki eskiden ve Hale'n mevcut bir sürü mutlu yuva var böyle ayrıca gençler maşallah önündekini genç kızlara sallamaktan hiç çekinmiyorlar.. böyle ahlaksız yaşıtımla olucama bana gözünden sakınan seven değer verenle olurum.

Back
X