Karışık mevzu

:oha: Ben şoktayım ilişki başlıbaşına olay aile fertlerinin mantığı akıllara zarar. Kişi kendine neyi yakıştırıyorsa o hayatı yaşar. Ne desek boş...:KK51:
Yazacak çok şey var da, dimağım almıyor.
Mantıksızlıktan kelimeleri birleştirip cümle oluşturamıyorum.
Bu yaşıma kadar bir sürü genç erkek tanıdım yazmış, nasıl yahu nasıl?
Daha 23 yaşındasınız, ne zamandır berabersiniz ne kadar tanıyabilirsiniz?
Evlilik sadece canım cicim, hadi öpüşelim sevişelim demek değil.

Ohoo daha evlenmeden sorunlarin var ileri de de kocam benden 14 yas buyuk ve 10 yasinda oglu var hic anlasamiyoruz, cok mutsuzum,ne yapabilirim? diye konu da acacaksin emin ol

Yazacak çok şey var da, dimağım almıyor.
Mantıksızlıktan kelimeleri birleştirip cümle oluşturamıyorum.
Bu yaşıma kadar bir sürü genç erkek tanıdım yazmış, nasıl yahu nasıl?
Daha 23 yaşındasınız, ne zamandır berabersiniz ne kadar tanıyabilirsiniz?
Evlilik sadece canım cicim, hadi öpüşelim sevişelim demek değil.
Birsürü sevgilisi olmuş olsa bile-ki olabilir herkesin hayatı herkese-23 e kadar bulduğu genç adamların yaşı kaçtı ki zaten çocuktu onlarda o zaman.Bu kadar gençlere karşı önyargılı:oha: 2016 nın son haftası. Millet Mars'tan tapu alıyor nerdeyse birisi çıkıpta söyle olsaydı değerim artardı diyorsa sadece peki demek düşüyor bize. Beynim okuduklarından sonra mavi ekran verdi zaten düşünemiyorum bişey:KK51:

Yanlis bir birliktelik secmissiniz cok bi yorum yapmicam bununla ilgili. Benim sormak istedigim babaniz neden boyle bi para istedi adam evlenmis cocuklu oldugu icin mi yoksa kim olursa olsun isteyecek miydi var mi hala boyle adetleriniz anlayamadim

Bu yaşıma kadar bir çok genç erkek tanıdım onlar kendilerini tanıttılar v.s ancak bundan gördüğüm değeri ilgiyi düşünceyi kimsede görmedim. Babam konusuna gelirsem ikna olmuyor babam benle konuştu ben 100 bin istedim diye 100 bin olcak diye biliyorum yok ben onu zorlamak için yapıyorum o yaşta kolay kolay kızımı alamaz diyor ama bu sevgilime inandırıcı gelmiyor bana sürekli babanın yüzünü görmek istemiyorum ben kızını satan bir adamla ne konuşucam diyor.
O değer köprüyü geçene kadar !!!

:işsiz:himmm
Yeni uyesin bunu yazabilmek icin uyelik aldin 23 yasindasin 10 yasinda cocuklu 37 yasinda kendinden buyuk biriyle sevgilisin babanda 100 bin baslik istedi
Sende bunun icin fikir istedin
Hafta sonu caniniz sıkılmıs olabilir mi?
Ha yok gercekse evlenebilirsin hayat senin hayatin nasil batiracagina biz karisamayiz ki

Benim sorum şu ; şuanda birlikte olduğum kişi benden 14 yaş büyük ve evlenmiş boşanmış bir tanede evladı var 10 yaşında ben 23 yaşımdayım bekarım ailem karşı çıktılar ama tanışmaya geldiler ve babam birlikte olduğum kişiden 100 bin tl istedi ve biz bu yüzden iki kere şiddetli kavga edip ayrıldık ve barıştık şuan sevgilim ve tarafı nefret ediyor babamdan görüşmek bile istemiyor ve biz bir türlü kavuşamıyoruz. Bana düşüncelerinizi doğru ve yanlış gördüklerinizi söylerseniz çok sevinirim..
1) 23 yaşında bir kız için 14 yaş fark çok
2)23 yaşında bir kız için çocuklu erkek sorun.Hem de ergen yaşta bir çocuk
3)Babanın zaten para istemesi oldukça yanlış.
4)evlenme

Back
X