Karışık rüyalar görüyorum bıktım artık

Lacrymose

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2013
2.025
5.972
358
Arkadaşlar merhaba 5+6 haftalık hamileyim ve hamile kaldığımdan beri saçma sapan rüyalar görüyorum artık akşamları uyumak istemiyorum resmen. Gece kötü rüya görüyorum uyanıyorum sonra tekrar yattığımda farklı ama kötü başka bir rüyayla devam ediyorum. Sizde de böyle bi durum oldu mu geçer mi bıktım artık.

Bende senin gibiyim çok taktığımız için olabilir. Hayırlara çıkarsın Rabbim. Fazla takma bilinç altında takarsan ardı arkası kesilmez

Bende senin gibiyim çok taktığımız için olabilir. Hayırlara çıkarsın Rabbim. Fazla takma bilinç altında takarsan ardı arkası kesilmez

Sanırım öyle sabahtan akşama kadar okuyorum her hareketimde aklımda vs ama nasıl düşünmeyeceğim onu da bilmiyorum. Bilinçaltım alt üst olmuş artık en son bu akşam kanlar içinde düşük yaptım rüyamda yeter artık dedim geçsin artık

Piskolojik bendede oldu ilk hamileligimde kafana bisey takma ben dogumdan sonrada lohusalik depresyonuna girdim cok kötü bisey dikkat et kendine

Piskolojik bendede oldu ilk hamileligimde kafana bisey takma ben dogumdan sonrada lohusalik depresyonuna girdim cok kötü bisey dikkat et kendine

Elimden geldiğince dikkat edicem teşekkür ederim böyle devam ederse psikoloğa gidicem karar verdim hem bilinçaltımı kontrol etmeyi öğrenirim hem de lohusalık vs kendimi hazırlamış olurum. Teşekkür ederim.

Yatış şekliyle de alakalı olabilir. Ben uyurken dikkatli uyuyorum yüz üstü yatmayayım diye çok takıyorum. O yüzden derin uyuyamıyorum ve saçma sapan rüyalar görüyorum. Eğer sizde de uyurken böyle bir kaygı varsa o da olabilir.

Aynen sana katılıyorum cnm bende yüzüstü yatmamak için derin uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum ve alakasız saçma birsiru rüya görüyorum

Aynen sana katılıyorum cnm bende yüzüstü yatmamak için derin uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum ve alakasız saçma birsiru rüya görüyorum
Aynen canım o yüzden hiç dinlenmiş uyanamıyorum. Rüya görmekten başım ağrıyor :)

Henüz karnım büyümediği için ben yüzüstü yatmaktan çekinmiyorum doktor da şu anda istediğin gibi yatabilirsin dedi. Ondan olduğunu sanmıyorum

Pskolojik tamamen bide sana suna bakma hamilesin buna bakma diyolarsa oda sebep bide olumsuz kotu olabilcek seylerden konulardan gebelikle alakali uzak dur netten fazla arastirma herseyi etki altinda birakiyo insani bunlar.kasma rahat birak takma herseyi:)

Hamileyken malesef öyle rüyalar görüyor insan. Kafana takma, doğumdan sonra geçiyor :)

Hamile kaldigimi ogrendigimden 1 hafta onceden gormeye basladim ve halada goruyorum sanki o ruyayi gercek yasiyormusum gibi uyaniyorum :) hamilelekte oluyormua korkulcak bisey yok aslinda cogu kiside aynisini soyluyor :) ve suan 5 inci ayima gidiyorum :) ruyalara devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…