karışık tsh sonuçları :(

Zamazingoo

Adamına göre muameleyi sever
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2017
528
475
53
Merhaba kızlar,

Şuan 17 haftalık gebeyim. Gebeliği öğrendiğim zaman sağlıkocağı kan tahlillerin de tsh 3.5 çıkmıştı dahiliyeye gittim bir ay sonra, bazen yanlış çıkıyor sağlıkocağı kan sonuçları ddi devlet hastanesinde yeniden baktılar ilaç veriyim ister kullan ister kullanma dedi sonuçların çıkana kadar. Bende kullanmadım sonucum da 1.77 çıktı normal dedi.

İyi ki içmemişim dedim kendimce.çünkü zehirli guatr a çeviriyormuş o zaman.

Aradan kaç ay geçti Cerrahpaşa ya gitmeye başladım kontrollerime.detaylı kan tahlilleri istedi burda da sonucum 3.43 çıktı şimdi Pazartesi göstermeye gidicem ama için içimi yedi. Bişey oldu mu bebeğime diye boşu boşuna kaç ay ilaç içmedim normalde içmem gerekiyormuş..

bu ilaca geç başlayanınız oldu mu ? Ne olur beni rahatlatın :KK61:

Benim gebeliğin başında tsh bakılmis ve normal çıkmıştı. Hatta en Son 7. Ayimda tekrar bakılmis ve yine normal cikmisti. Geçen hafta sezaryen işlemleri için kan verdiğim de tsh 6 küsür çıktı. Hemen dahiliyeye yönlendirdiler ameliyatıma 10 günüm kaldı ama buna rağmen ilaca başlattılar az süre de olsa fayda ettiği kadar içmem gerekiyor. Sizin değeriniz çok yüksek değil ama bi An önce ilaca baslamalisiniz bence. Doğumdan sonra da bebekte de aynı tahlil yapılması gerekiyor

Benim gebeliğin başında tsh bakılmis ve normal çıkmıştı. Hatta en Son 7. Ayimda tekrar bakılmis ve yine normal cikmisti. Geçen hafta sezaryen işlemleri için kan verdiğim de tsh 6 küsür çıktı. Hemen dahiliyeye yönlendirdiler ameliyatıma 10 günüm kaldı ama buna rağmen ilaca başlattılar az süre de olsa fayda ettiği kadar içmem gerekiyor. Sizin değeriniz çok yüksek değil ama bi An önce ilaca baslamalisiniz bence. Doğumdan sonra da bebekte de aynı tahlil yapılması gerekiyor

Cevabın için çok sağol. Pazartesi gittiğim de başlatacak kesin. Ama inşallah bu süreç için de bebeğimin sağlığına bir şey olmamıştır çünkü gerçekten önemliymiş bebek için. Bu arada sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine

Amin inşallah sizde sağ salim alırsınız bebeginizi kucağıniza. Fakat aklıma takıldı ilacı kullanirsaniz zehirli guatrà çevirir diye kim söyledi size? Doktor mu yoksa etrafıniz da birilerimi

Amin inşallah sizde sağ salim alırsınız bebeginizi kucağıniza. Fakat aklıma takıldı ilacı kullanirsaniz zehirli guatrà çevirir diye kim söyledi size? Doktor mu yoksa etrafıniz da birilerimi

Amin inşallah. 1.77 çıktı ya kadın Doğum doktoru iyi tamam bi sıkıntı yok iyi ki kullanmamışsın zehirli guatr a çevirirdi dedi

Back
X