• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karışıklardayım resmen :/

Sevimli kedi senin durumunu pek anlayamadım nasıl tanıştın , ikinizde öğretmen misiniz neden sadece haftasonları görüyorsun falan vakıf olamadım onlara.
Ama ikinizde çok iyi niyetlisiniz ya bayıldım yorumlarınızı okurken Allah kalbinize göre versin :)

ikimizde öğretmeniz,haftaiçi köyde kalıyor o,köyde neti olmadığı için haftaiçi telefonla konuşmak zorunda kalıyoruz.haftasonları da geldiğinde görüşmeye çalışıyoruz

canım nasılsın ? konuşamıyoruz uzun zamandır sen ne yaptın kutladın mı doğumgününü konuşabiliyormusunuz nasıl gidiyor ?

öyle oldu canım bu ara.. bigün iyi 2 gün kötü gidiyoruz.doğum günü gelmedi henüz.geçen bi tartışma yaşadık,bi kaç gün görüşmedik fln... saçma sapan yaşamaya devam ediyoruz yani halen

öyle oldu canım bu ara.. bigün iyi 2 gün kötü gidiyoruz.doğum günü gelmedi henüz.geçen bi tartışma yaşadık,bi kaç gün görüşmedik fln... saçma sapan yaşamaya devam ediyoruz yani halen

öyle mi ben günü geldi sandım doğumgününün yani bizde de farklı sayılmaz aslında ya ama dün ki sohbetimiz güzeldi onunla yetiniyorum artık ben de

ben yetinemediğim için artık daha fazlasını bekliyorum.ondan da o adım gelmiyo.ben sıkıldım artık ama

ben de daha güzel gelişmeler olsun istiyorum elbette ama işte olmuyor artık yetinmeye çalışıyorum ne olur bilmiyorum inşallah güzel şeyler olur yakında ikimiz için de

keşke olabilse canım ama biz artık bittik.. görüşmüyoruz artıkkk

hayırlısı olsun canım ya inşallah olur umudunu yitirme moralini bozma yine de bazen valla içimdeki sese uyup söyleyeseim geliyor benim de ama başedemem işte sonrasıyla netlik istiyor insan ister istemez bazen

Back
X