Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevimli kedi senin durumunu pek anlayamadım nasıl tanıştın , ikinizde öğretmen misiniz neden sadece haftasonları görüyorsun falan vakıf olamadım onlara.
Ama ikinizde çok iyi niyetlisiniz ya bayıldım yorumlarınızı okurken Allah kalbinize göre versin :)
ikimizde öğretmeniz,haftaiçi köyde kalıyor o,köyde neti olmadığı için haftaiçi telefonla konuşmak zorunda kalıyoruz.haftasonları da geldiğinde görüşmeye çalışıyoruz
öyle oldu canım bu ara.. bigün iyi 2 gün kötü gidiyoruz.doğum günü gelmedi henüz.geçen bi tartışma yaşadık,bi kaç gün görüşmedik fln... saçma sapan yaşamaya devam ediyoruz yani halen
öyle oldu canım bu ara.. bigün iyi 2 gün kötü gidiyoruz.doğum günü gelmedi henüz.geçen bi tartışma yaşadık,bi kaç gün görüşmedik fln... saçma sapan yaşamaya devam ediyoruz yani halen
ben de daha güzel gelişmeler olsun istiyorum elbette ama işte olmuyor artık yetinmeye çalışıyorum ne olur bilmiyorum inşallah güzel şeyler olur yakında ikimiz için de
hayırlısı olsun canım ya inşallah olur umudunu yitirme moralini bozma yine de bazen valla içimdeki sese uyup söyleyeseim geliyor benim de ama başedemem işte sonrasıyla netlik istiyor insan ister istemez bazen