Yaşattığını yaşamadan ölmezsin, Allahtan korkmaz kuldan utanmaz falan gibi yorum yapanlar olmuş ama anlamıyorum ben mutlu olan bir evliliği bitirmedim, bir adamın hayatına girip karısıyla arasını bozmadım. Zaten bitmiş olduğu söylenilen bir evlilik bu. Ben zaten içinde bulunduğum durumdan memnun değilim oh iyi ki de yapıyorum demiyorum. Zaten vicdanen rahat değilim. Ama ben bu adamı ilk görüşte çok beğendim böyle bir durdum kaldım ama evli olduğunu öğrenince vazgeçtim. Sonrasında da resmen kendiliğinden önüme geldi tesadüfler bizi bir araya getirdi. Beklediğimden çok daha bana benziyor ortak noktalarımız ortak zevklerimiz çok fazla. Eğer evlenmeden önce tanışmış olsaydık çok daha sağlıklı ve güzel bir ilişkimiz olabilirdi. Ve evlenmiş olmasına rağmen bitmek üzere olan bir evlilik gündemde. Yani acaba demeden edemiyorum. Biliyorum belki çok pembe dizi gibi geliyor ama olamaz mı yani? Belki de biz birbirimiz için varızdır bir şans vermem gerekiyordur. Belki de vermemem gerekiyordur siz sonuna kadar haklısınızdır ama ben anlayamıyorum işte. İçinde olunca objektif göremiyorum. Mesela ne gibi bi durum olursa güvenmeliyim ne olursa güvenmemeliyim tavsiye verebilir misiniz?
Nasıl bu kadar acımasız yorum yapabiliyorsunuz şaşıyorum doğrusu. Nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz? İnsanların içinde bulundukları durumları bilmeden bu kadar kesin ve yargılayıcı tutum takınmak çok acımasızca değil mi? Belki de bahsettiğiniz şey tamamiyle doğru ama bir insanı bir hem cinsini 'metres' olmuşsun diye yaftalamak çok üzücü. Belki ben hata yapıyorum ama doğru yolu bulmaya çalışıyorum, içinde bulunduğum durumdan en az insanın canını yakarak sıyrılmaya çalışıyorum ama hakaret boyutuna gelecek şekilde ithamınız hiç hoş değil.Zaten aksam vıcdan yapıp karıma turlu cesıt yalakalıklar yapıyorum, ona sacmalama ne bosanması deyıp sana da bosancam dıyorum dıyecek halı yok ya tabıkı karımla alakamız yok cınsellık yok sevmıyom onu zrla evlendım dıyevek, ayol bu zorla evlendım de nedır yayıl olms 2017 hala bu yalana ınananlarda var hahah herneyse baya baya karısını benımle aldatıyr dıyorsun ya o cumle olmamıs, baya baya metres olmussun kolay gelsın.
En mantıklı yol bu gibi gözüküyor. Belki de şu andan itibaren ilişkimi kesip 'bekar bir adam' olduğunda gel tekrar şansımızı deneyelim demeliyim...Evliliği bitmişse o evlilik tamamen mahkemede bitince tanı derim şimdi tanımaya çalışmak ama mantıklı gelmiyor bana. Bu benim düşüncem siz ne düşünür yaparsınız bilemem.
Bence de en sağlıklısı bu olurEn mantıklı yol bu gibi gözüküyor. Belki de şu andan itibaren ilişkimi kesip 'bekar bir adam' olduğunda gel tekrar şansımızı deneyelim demeliyim...
Ay boşverin bunlar ego tatmin ediyor böyle.. o kadından daha üstün sanıyor kendini.. aynen canım sen daha güzelsin daha akıllısın cinsellikte o kadını sollarsın filan bravo sana, size..
biz burda sana nasıl bi destek verebiliriz, ne duymak istersinAlacağım en saçma yorum bu galiba. Yoruma bakınca üstteki arkadaşın 'metres olmuşsun' yorumu bile daha kabul edilebilir gözüküyor. Kendimi o kadından neden üstün sanayım tanımam etmem. Ama kk önyargılı, karşısındakine saldırmadan hakaret etmeden iletişim kuramayan insanlarla dolmuş anladığım kadarıyla. Çok üzüldüm, sosyal bir destek bulmaya çalıştığım yerde daha da öfkeli ayrılacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?