Karısını benimle aldatıyor...

sa1525

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2012
636
23
98
Ankara
Herkese merhabalar. Çok uzun zamandır kullanıyordum üyeliğimi ancak son günlerde yaşadığın kafa karıştırıcı bir olay için birilerinin desteğine ihtiyacım var ve kimseye anlatamıyorum. Durum ablamla ilgili

Son düzenleme:
Yani burada o nefret edilen kadınlardan birisin. "O kadin"sın bombalara hazır ol.

Haaa bir de şunu söyleyeyim, masum bir kadının hakkına giriyorsun, ilerde evlendiginde aldatilirsan sorun etme yani. Sonuçta yaşattığını yaşamadan ölmezsin.
Başarılar.

Burada aldatan sizsiniz. Aynı zamanda aldanan da

Karısı da boşanmayı düşünseydi aynı evde yaşamazdı. Demek ki araları bozuksa bile düzeltme umudu var.
Bence o adama güvenme. Karısı varken aldatması referans işte... Kendinize yakıştırıyorsanız siz de bu tarz bi ilişkiyi, Allahtan korkmaz kuldan utanmaz bir durumunuz varsa devam edin.
Yazık karısına, bi pislik yüzünden boşandı ayrıldı olacak.

Yol yakınken dön o yoldan. Arkadaşlara katılıyorum canım. Erkeklerin hep bi bahanesi vardır. Istediklerini alana kadar iyi zaman geçirirler. Sonra bi bakmışsın dimdizlak kalakalmissinn. O ise sıcak evinde karısıyla mutlu mesut.

Kendine daha yakışır birini bulmani ve bu adamada tekmeyi basmani tavsiye eder buralardan giderim.

Zaten aksam vıcdan yapıp karıma turlu cesıt yalakalıklar yapıyorum, ona sacmalama ne bosanması deyıp sana da bosancam dıyorum dıyecek halı yok ya tabıkı karımla alakamız yok cınsellık yok sevmıyom onu zrla evlendım dıyevek, ayol bu zorla evlendım de nedır ya yıl olms 2017 hala bu yalana ınananlarda var hahah herneyse baya baya karısını benımle aldatıyr dıyorsun ya o cumle olmamıs, baya baya metres olmussun kolay gelsın.

Daha bir yıllık evli sorunları olduğunu evlilik hayati kalmadığını söylüyor erkeklerin klasik yalanları. En azından tamamen boşanmasını bekle ondan sonra tanı. Şu an evli sonuçta ilerde size de aynısını yapmayacağı ne malum aynı durumda olmayı ister mısın empati yap yeter

Yaşattığını yaşamadan ölmezsin, Allahtan korkmaz kuldan utanmaz falan gibi yorum yapanlar olmuş ama anlamıyorum ben mutlu olan bir evliliği bitirmedim, bir adamın hayatına girip karısıyla arasını bozmadım. Zaten bitmiş olduğu söylenilen bir evlilik bu. Ben zaten içinde bulunduğum durumdan memnun değilim oh iyi ki de yapıyorum demiyorum. Zaten vicdanen rahat değilim. Ama ben bu adamı ilk görüşte çok beğendim böyle bir durdum kaldım ama evli olduğunu öğrenince vazgeçtim. Sonrasında da resmen kendiliğinden önüme geldi tesadüfler bizi bir araya getirdi. Beklediğimden çok daha bana benziyor ortak noktalarımız ortak zevklerimiz çok fazla. Eğer evlenmeden önce tanışmış olsaydık çok daha sağlıklı ve güzel bir ilişkimiz olabilirdi. Ve evlenmiş olmasına rağmen bitmek üzere olan bir evlilik gündemde. Yani acaba demeden edemiyorum. Biliyorum belki çok pembe dizi gibi geliyor ama olamaz mı yani? Belki de biz birbirimiz için varızdır bir şans vermem gerekiyordur. Belki de vermemem gerekiyordur siz sonuna kadar haklısınızdır ama ben anlayamıyorum işte. İçinde olunca objektif göremiyorum. Mesela ne gibi bi durum olursa güvenmeliyim ne olursa güvenmemeliyim tavsiye verebilir misiniz?

Evliliği bitmişse o evlilik tamamen mahkemede bitince tanı derim şimdi tanımaya çalışmak ama mantıklı gelmiyor bana. Bu benim düşüncem siz ne düşünür yaparsınız bilemem.

Nasıl bu kadar acımasız yorum yapabiliyorsunuz şaşıyorum doğrusu. Nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz? İnsanların içinde bulundukları durumları bilmeden bu kadar kesin ve yargılayıcı tutum takınmak çok acımasızca değil mi? Belki de bahsettiğiniz şey tamamiyle doğru ama bir insanı bir hem cinsini 'metres' olmuşsun diye yaftalamak çok üzücü. Belki ben hata yapıyorum ama doğru yolu bulmaya çalışıyorum, içinde bulunduğum durumdan en az insanın canını yakarak sıyrılmaya çalışıyorum ama hakaret boyutuna gelecek şekilde ithamınız hiç hoş değil.

Evliliği bitmişse o evlilik tamamen mahkemede bitince tanı derim şimdi tanımaya çalışmak ama mantıklı gelmiyor bana. Bu benim düşüncem siz ne düşünür yaparsınız bilemem.
En mantıklı yol bu gibi gözüküyor. Belki de şu andan itibaren ilişkimi kesip 'bekar bir adam' olduğunda gel tekrar şansımızı deneyelim demeliyim...

Ay boşverin bunlar ego tatmin ediyor böyle.. o kadından daha üstün sanıyor kendini.. aynen canım sen daha güzelsin daha akıllısın cinsellikte o kadını sollarsın filan bravo sana, size..

Ay boşverin bunlar ego tatmin ediyor böyle.. o kadından daha üstün sanıyor kendini.. aynen canım sen daha güzelsin daha akıllısın cinsellikte o kadını sollarsın filan bravo sana, size..

Alacağım en saçma yorum bu galiba. Yoruma bakınca üstteki arkadaşın 'metres olmuşsun' yorumu bile daha kabul edilebilir gözüküyor. Kendimi o kadından neden üstün sanayım tanımam etmem. Ama kk önyargılı, karşısındakine saldırmadan hakaret etmeden iletişim kuramayan insanlarla dolmuş anladığım kadarıyla. Çok üzüldüm, sosyal bir destek bulmaya çalıştığım yerde daha da öfkeli ayrılacağım.

biz burda sana nasıl bi destek verebiliriz, ne duymak istersin

Adam bosansın gez toz ne yaparsan yap ama şu an evli.kendinizi adamin karısının yerine koyup düşünmenizi tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…