kadının dayağı hakettiğini düşünme ihtimali var, adamın diyaloğundan yaptığım çıkarım bu şekilde :26: o yüzden şikayetçi olmamış da olabilir. ya da arkadaşın dediği gibi nasıl olsa aynı eve döneceğim diye.
Kadıncağızı nasıl korkuttuysa artık PİSLİK!!!kadın korkudan şikayetçi olmamıştır arkadaşım offf içim acıyor,o kadar çok ki böyle olaylar..Allah bu durumdaki tüm hemcinslerimizin yardımcısı olsun.
Keske kadinlari daha iyi koruyan yasalar ciksa....
Keske sigibabilecekleri güvenilir yerler olsa...
Of yaaa zor
öyle şiddetliydi ki ağlaması ve bağırması ,resmen beni kurtarın der gibiydi ,ama polis gidince bişey yok küçük bi tartışma diyebildi sadece ,ya korkudan ,yada dediğin gibi suçu kendinde bulduğundan ..:26:
Diyaloğa göre kadın masum görünmüyor ama ne olursa olsun çözüm şiddet değil...
lisede okuyordum,bi ramazan gecesiydi gürtülüyle uyandık..bağrış çağrış sesleri kavga kıyamet..adam karısını dövüyor,alt komşumuz..ama ne dövme ev yıkılıyor sanki,kadın çığlık çığlığa..biz evde bağırıyoruz ağlıyoruz babamlara yalvarıyoruz gidin kadını kurtarın diye..kaldığımız yer lojman,kadın abamın iş arkadaşı zaten.yani çalışan ayakları üzerinde duran bi kadın..
neyse babamlar aşağı indi falan bişeyler oldu..polis çağırmadılar..2 gün sonra okuldan geliyorum bi baktım kocasyla el eleler kadının yüzü gözü mor ama baya yapış yapışlar..sevgi yumağı olmuşlar.
sadece şoka girdiğimi hatırlıyorum o anda..
bu kadının gicedek yeri vardı maaşı vardı kocası işsiz içkisi olan dayakçı bir adamdı ama neden ona katlandı hala bilmem..
arada şöyle konuşmalarda geçti ama tam anlayamadığımız için yazmadım ,
adam diyorki sen istemedin mi annemden şimdi niye bana söylüyosun ,o kadın senin için neler yaptı be nankör para konusunu niye açtın adi gibi bişeyler de söylendi ,yani ortada kadının öyle namusuna şerefine leke getirecek bişey olamadığı kesin ,belliki aile içi parasal bişeyler ,ne olursa olsun dayak hakedilmez ..hayvanlıktır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?