• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karısını öldüresiye dövdü pislik !!!!!

eylul166

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
10.690
882
448
43
selam kızlar ;
dün gece canımı çok sıkan bir olay yaşadık ,konser vardı bizim ilçede ,ona gittik saat 00.30 civarı 3 bayan arkadaş eve dönüyorduk ,bizim sokakta bir apartmanın 2. katından inanılmaz çığlık sesleri geliyordu ,şaşırdık durduk dinledik ,kadın bariz dayak yiyor ,aralarındaki dialog aynen şöyle

adam : adi şerefsiz ,bizi bu hale sen getirdin ( tekme tokat sesleri )
kadın : nolur vurma ,lütfen aşkım nolur ( şiddetli şekilde ağlayarak ve haykırarak )
adam : s...tir git mahvettin beni .
kadın : beni burdan çıkar yalvarıyorum çıkar ,polisi arıycam

ardından adamın ağzından çıkan ağza alınmayacak küfürler ,kadının yalvarışları ,arada havada uçup duvarlara vuran eşya sesleri ,kadına vurma sesleri ..kadını öldürüyor heralde dedik artık dayanamadık polisi aradık 5 dakkaya geldi ,kavga hala devam ediyordu ,poliste duydu bunu ,biz köşede bekledik ,polis yukarı çıktı ..
2 dakika sonra aşşağı indi 2 polis ,dedik noldu ,memur dedi ki bişey yokmuş ,nasıl yok dedik ya kadın ölüyodu ,polis dediki kadın şikayetçi olmadı ,kötü bir haber almışlar tartışıyolarmış ,normal aile kavgası ,yazık dedik ya vallahi yazıklar olsun ,kadın yalvardı ,nolur vurma bırak beni polisi arıycam dedi ,polis dedi ki oluyor böyle kadın bişey demesse ben adamı alamam dedi ..ha kadını görürüm ağzı yüzü kan içinde o zaman alırım adamı ama kadın normaldi dedi ..şaşırdık ..

ve sonra kadınlığımdan utandım ,bu ne pasiflik neden bu kocaları koruma arzusu ,hele ki dayak ,aman allahım düşünemiyorum bile ,neden sessiz kalıyoruz ,neden korkuyoruz ,neden siniyoruz ,neden şikayetçi olmuyoruz .burada da dayak konulu çok başlık var ,nolur hanımlar ,dayak yiyip oturmayın ,kim oluyor onlarda el kaldırabiliyorlar ..akşam akşam çok sinirimizi bozuldu ,o an öyleki kapıya dayanıp kadını kurtarmak bile istedik yani ,ama adam belaydı ,başımıza bir iş gelir diye de korktuk bi yandan .allah bu hayvanların hepsinin belasını versin .:47::47::47::47::47:

Kadıncağızı nasıl korkuttuysa artık PİSLİK!!!kadın korkudan şikayetçi olmamıştır arkadaşım offf içim acıyor,o kadar çok ki böyle olaylar..Allah bu durumdaki tüm hemcinslerimizin yardımcısı olsun.

büyük bi ihtimal şikayetçi olsa ona destek olucak korucak kollucak birileri yoksanırım Allah yok etsin böle adamları :47:

kadın karakoldan sonra yıne aynı eve dönecekse nasıl şikayetçi olsun kadınların tek başına ayakta kalması okadarda kolay değil

aynı zamanda yetiştirilme tarzındanda kaynaklı ayakta durabılcek gücü olsa bıle kendı korkuları yuzunden şikayetçi olmamıştır yoksa kımse dayak yemekten hoşlanmaz adamda zaten karısının gıtme cesaretı olduğunu bılse dövmez yazık vallahi ne çok bu şekilde yaşayan kadın var

kadının dayağı hakettiğini düşünme ihtimali var, adamın diyaloğundan yaptığım çıkarım bu şekilde :26: o yüzden şikayetçi olmamış da olabilir. ya da arkadaşın dediği gibi nasıl olsa aynı eve döneceğim diye.

bizde öyle tahmin ettik ,arkadaşım etkisinden çıkamamış ,eve gitti beni arıyor ,kadını yine dövüyorsa diye ,dedim yapacak bişey yok ,biz insanlık namına haber verdik polis bile bişey yapamadı dedim .
kimbilir böyle yaşam sürdüren nice kadın var ,ne acı ,
eşime anlattım gece o bile üzüldü ..allah böyle adi erkeklere biraz vicdan versin ya ..kadının çığlıkları kulağımdan gitmiyor..
yapma nolur ,imdaaat ,vurma ,çıkar beni burdan diye yalvarıyodu ..

kadının dayağı hakettiğini düşünme ihtimali var, adamın diyaloğundan yaptığım çıkarım bu şekilde :26: o yüzden şikayetçi olmamış da olabilir. ya da arkadaşın dediği gibi nasıl olsa aynı eve döneceğim diye.

öyle şiddetliydi ki ağlaması ve bağırması ,resmen beni kurtarın der gibiydi ,ama polis gidince bişey yok küçük bi tartışma diyebildi sadece ,ya korkudan ,yada dediğin gibi suçu kendinde bulduğundan ..:26:

Kadıncağızı nasıl korkuttuysa artık PİSLİK!!!kadın korkudan şikayetçi olmamıştır arkadaşım offf içim acıyor,o kadar çok ki böyle olaylar..Allah bu durumdaki tüm hemcinslerimizin yardımcısı olsun.

vallahi true ,içimiz acıdı ,sokak sessiz gecenin ıssızlığı içinde öyle yankılandıki sesi ,yalvarıyorum sana diyodu
yeter vurma diyordu ,adam acımadı ,üst üste vurdu vurdu vurdu ,biz ağlayacaktık nerdeyse..:50:

Diyaloğa göre kadın masum görünmüyor ama ne olursa olsun çözüm şiddet değil...

Keske kadinlari daha iyi koruyan yasalar ciksa....

Keske sigibabilecekleri güvenilir yerler olsa...

Of yaaa zor

evet bencede artık yurumekse yurumek nasıl bı protesto çeşidi olursa en önde olurum sanırım şiddet görmediğim halde

bu arada kadına şiddeti dayağı hak etmiştir dıye düşünmek gerçekten çok yalnış

dayağı ancak bı tecavuzcu hak eder yada hayvana ezıyet eden bırı yada çocuğuna zarar veren bırı yanı bunlar gıbı durumlarda dayak hak edılen bişi olur

karı koca kavgasında en fazla bı tokat olur oda kendın kaybetmiştir adamda artık ne yaptığını bılmez bı haldedır ancak bu mazur görülebılır yoksa karından memnun değilsen git boşan boşanma hakkın var ama ezıyet hakkın yok

öyle şiddetliydi ki ağlaması ve bağırması ,resmen beni kurtarın der gibiydi ,ama polis gidince bişey yok küçük bi tartışma diyebildi sadece ,ya korkudan ,yada dediğin gibi suçu kendinde bulduğundan ..:26:

yine de çok üzücü :5: gözümün önüne geldi de duygulandım.

Diyaloğa göre kadın masum görünmüyor ama ne olursa olsun çözüm şiddet değil...

arada şöyle konuşmalarda geçti ama tam anlayamadığımız için yazmadım ,
adam diyorki sen istemedin mi annemden şimdi niye bana söylüyosun ,o kadın senin için neler yaptı be nankör para konusunu niye açtın adi gibi bişeyler de söylendi ,yani ortada kadının öyle namusuna şerefine leke getirecek bişey olamadığı kesin ,belliki aile içi parasal bişeyler ,ne olursa olsun dayak hakedilmez ..hayvanlıktır..:20:

lisede okuyordum,bi ramazan gecesiydi gürtülüyle uyandık..bağrış çağrış sesleri kavga kıyamet..adam karısını dövüyor,alt komşumuz..ama ne dövme ev yıkılıyor sanki,kadın çığlık çığlığa..biz evde bağırıyoruz ağlıyoruz babamlara yalvarıyoruz gidin kadını kurtarın diye..kaldığımız yer lojman,kadın abamın iş arkadaşı zaten.yani çalışan ayakları üzerinde duran bi kadın..

neyse babamlar aşağı indi falan bişeyler oldu..polis çağırmadılar..2 gün sonra okuldan geliyorum bi baktım kocasyla el eleler kadının yüzü gözü mor ama baya yapış yapışlar..sevgi yumağı olmuşlar.

sadece şoka girdiğimi hatırlıyorum o anda..

bu kadının gicedek yeri vardı maaşı vardı kocası işsiz içkisi olan dayakçı bir adamdı ama neden ona katlandı hala bilmem..

lisede okuyordum,bi ramazan gecesiydi gürtülüyle uyandık..bağrış çağrış sesleri kavga kıyamet..adam karısını dövüyor,alt komşumuz..ama ne dövme ev yıkılıyor sanki,kadın çığlık çığlığa..biz evde bağırıyoruz ağlıyoruz babamlara yalvarıyoruz gidin kadını kurtarın diye..kaldığımız yer lojman,kadın abamın iş arkadaşı zaten.yani çalışan ayakları üzerinde duran bi kadın..

neyse babamlar aşağı indi falan bişeyler oldu..polis çağırmadılar..2 gün sonra okuldan geliyorum bi baktım kocasyla el eleler kadının yüzü gözü mor ama baya yapış yapışlar..sevgi yumağı olmuşlar.

sadece şoka girdiğimi hatırlıyorum o anda..

bu kadının gicedek yeri vardı maaşı vardı kocası işsiz içkisi olan dayakçı bir adamdı ama neden ona katlandı hala bilmem..

dediğim gibi bazen durumun çok ıyı olmasına rağmen kadınlar boşanmayı aşağıılanmış sayıyor yetiştirilme tarzıda önemli

arada şöyle konuşmalarda geçti ama tam anlayamadığımız için yazmadım ,
adam diyorki sen istemedin mi annemden şimdi niye bana söylüyosun ,o kadın senin için neler yaptı be nankör para konusunu niye açtın adi gibi bişeyler de söylendi ,yani ortada kadının öyle namusuna şerefine leke getirecek bişey olamadığı kesin ,belliki aile içi parasal bişeyler ,ne olursa olsun dayak hakedilmez ..hayvanlıktır..:20:

Hani beni bu hale sen getirdin falan deyince akla başka şey geliyor üzüldüm kadıncağıza. Hem aldatsa bile kesinlikle şiddet bir çözüm değil. Bu işin polisi var mahkemesi var. Tabii gidecek yeri yoksa el mecbur çekiyor ne yapsın. Böyle zamanlarda ne denir bilmiyorum belki ilk belki son da olmayacak
Umarım ülkemizde kadına şiddette bir şeyler değişir artık...

gidecek yerim yok lafını anlayamıyorum ,diyorlar ya boşanmak istiyorum ama gidecek yerim yok ,adamı kov evden ,ev kira isede gir bi işe çalış ,mahkeme de sana tazminat .çocuk varsa nafaka v.s bağlar gül gibi dayaksız yaşarsın ,bir kadın var burda kazı kazan ,piyango bileti filan satıyor ,yıllardır hergün aynı köşede ,konuşma şansım olmuştu bir ara ,diyorki bir mesleğim yok ,beni kimse işe almazdı ,bir yeteneğimde yok ,bu işi buldum ,iyi kötü yetiyor diyordu ,o da koca dayağından boşanmış..o kadın nasıl yaşıyor .,yok yok bu kadınlar da adam olmaz ,yer dayağı oturur aşağı..

bende eski eşimden dayak yedim ama çözüm yolu sadece kadının ayrılmasında bitiyor ben defalarca polis çağırıp şikayetçi oldugum halde 24 saat içinde salıverliyor zaten ozmanlar ailemi öldürmekle tehdit ediyodu ayrılamıyodumda korkudan sonra bir cesaret dedim ve savcılığa kadar gitti işin sonu ayrılıkla sonuçlandı çok şükür polis aile içi şiddete bir yere kadar karışabiliyo malesef kadın şikayetçi olsaydıda 24 saat sonra çıkar gelir tekrar döverdi sen beni polise nasıl şikayet edersin diye yaşamış biri olarak konuşuyorum darp raporu aldıgım halde boşanırken savcılığa suç duyursunda bulunduğum halde uzaklaştırma bile vermediler

Back
X