Yine döneceğini cok iyi biliyorum canim bunlar bunu ilk defada yaşamıyordur zaten cunkuu kavgadan sonra adam kadinin ayagina kapandi kadinda daha cok agladi biz kadinlar oyle erkekleri ayaga kapanmis görünce kotu hissediyoruz diye buda moda oldu malesef. Onune gelen ayaga kapanıyor ama ozru kabahatinden buyuk oluyor. Şaban gibi once tokat sonra öpücük gibi bsi oldu boyle aptalca ayaga kapanmalarada inanan var bu kadin gibi. Esini seviyor neyini seviyor bilmiyorum ama o en ufak bsi yapsa affediyor belliki. Kendi düşen cinsinden biri sanki. Ama hayırlısı olsun o kadincaz hakkinda da ne diim bu hayati yasayan o. Kadini kamelyadan ayrilmaya ikna ederken bile tehditle götürdü sanki. Oda gitti! Ben de dayak yedim ama ben polise msj attım kasla göz arasinda cok zor durumda kaldim ama kendimi ne dovdurdum nede onun yaninda kaldim şaşırıyorum boyle olan kadinlarimisa dayak yiyip oturanlaraEmin ol yine dövecek,senin söylediklerinden etkilendiğini falan mı sandın..bi erkek karısını ya döver ,yada dövmez...iki seçenek vardır.arası yoktur.sizin polis falan çağırma ihtimalimizi düşünmüştür.ayrıca ,karısı rahatsız olsa kendisi gider şikayet eder.biz eşimle bikere karısına vuran adama söylenmeye kalktık,kadın bize kocamdır şimdi kavga ederiz birazdan barışırız dedi...hiiç karışmama taraftarıyım
Egitimsizlik böyle bir şey işte. Kadınlar mal sanki. Kitabımızda bile kadın övülüyor. İnsanlar cahil anneden babadan böyle gördüyse nerden düsüncek karısının rezil olmanı, karısının psikolojisini çok zor bir durum Allah korusun Allah böyle insanların yardımcısı olsun.Arkadaslar bugun oglumu parka götürmüştüm, birşeyler aldim cocuk yesin diye bi kamelyada oturuyorduk bi anda pata kute sesler duydum arkama dondugumde aman Allah'im bi genç adam genc bi bayani dövüyor, kadin imdat diye bagirirken kafasini kamelyanin icindeki demir masaya vuruyordu. Gorunce elim ayagim titredi bi kadin olarak etrafa baktim kimse yok gitsem mudahale etsem adam delirmis ama oglumda var. Bismillah dedim cocuga bekle annecim dedim koştum yanina dur bakalim sen ne yaptığını sanıyorsun o kadina bir tokat daha attigini gorursem yada onu rahatsız edecek bi hareketini polis cagiririm dokunma ona dedim. Kadin zaten kendinden geçmişti şokta gibiydi adamin cevabi ne dersinz o benim karım ona karisamazsin! Dedim ki evet o yuzden onu korumak kollamak yerine perisan ediyorsun degilmi dedim bana karisma dedi karisirim en ufak bi hareketini daha gormeyim bak karim.diyorsun o bi kadin ve insan hayvana dahi böyle yapilmaz sana yapildigni düşün dedim boynunu büktü sonra ben ayrıldım o dayagi bırakınca onlarda kalkti ileri yolda kadinin ayağına kapandığını gördüm. Arkadaslar o kadinin imdat diye bagirisi kendini kaybedisi hala gozlerimin önünde ne olur sizde böyle kisiler görürseniz zarar görmekten korkmayin gidin ayirin polislik bi durum varsa polis gelene kdr nasil insanlar var bu dunyada yaa kadin icin çok uzuldum o benim.karim döverim de severimde diyen bi adamla evli
Unzile koyun etmese dahi bu devirde cok farkli seyler ifade ediyor canimMyrah iyi ki mudahele etmissin ama keske polisi de arasaydin, kayitlari olurdu hic degilse. Erkekler sadece fiziksel degil, eslerine psikolojik, ve sozlu siddette uyguluyorlar. Yasanilan baskilar sonucunda ise kendine guvensiz, butun kararlari erkeklerin aldigi, kendisinin ise ona cizilen sinirlar dahilinde hayatini idame ettirdikleri bir alanda yasamaya calisdan kadinlar kaliyor. Buna bir de egitimsizlik ve ekonomik ozgurlukten yoksun olmak da eklenince, kadinlara baska cikis yollari kalmiyor ne yazik ki. Sevgili Aysel Gurel'in yazidigi enfes dizeler aklima geliyor ne zaman kadina siddet ve cocuk gelinler ile ilgili seyler duysam.
yagmuru kim dokuyor
unzile kac koyun ediyor
dayaktan uslanali
hic birsey sormuyor....
korkar durur gitmez
koyun en son citine
inanir o sinirda dunyanin bittigine.
Caresiz kalmis bir kadin ne soru sorabiliyor, ne de baska alternatiflerin oldugunu biliyor, uzucu hem de cok.
Anne baba dedinde aklima geldi benim.kaynanam in 4 oğlu var ucu evli kaynanam.karısına Askim diyen ogluna oğlum kadinlara yuz vermeye gelmez onları azarlayacaksin güler yuz gösterme kendinden korkut yoksa yoldan cikar gerekirse döveceksin diyen bi kadin! Suanda oğlunu boşuyorum izin vermedim beni oyle mal gib görmelerineEgitimsizlik böyle bir şey işte. Kadınlar mal sanki. Kitabımızda bile kadın övülüyor. İnsanlar cahil anneden babadan böyle gördüyse nerden düsüncek karısının rezil olmanı, karısının psikolojisini çok zor bir durum Allah korusun Allah böyle insanların yardımcısı olsun.
Arkadaslar bugun oglumu parka götürmüştüm, birşeyler aldim cocuk yesin diye bi kamelyada oturuyorduk bi anda pata kute sesler duydum arkama dondugumde aman Allah'im bi genç adam genc bi bayani dövüyor, kadin imdat diye bagirirken kafasini kamelyanin icindeki demir masaya vuruyordu. Gorunce elim ayagim titredi bi kadin olarak etrafa baktim kimse yok gitsem mudahale etsem adam delirmis ama oglumda var. Bismillah dedim cocuga bekle annecim dedim koştum yanina dur bakalim sen ne yaptığını sanıyorsun o kadina bir tokat daha attigini gorursem yada onu rahatsız edecek bi hareketini polis cagiririm dokunma ona dedim. Kadin zaten kendinden geçmişti şokta gibiydi adamin cevabi ne dersinz o benim karım ona karisamazsin! Dedim ki evet o yuzden onu korumak kollamak yerine perisan ediyorsun degilmi dedim bana karisma dedi karisirim en ufak bi hareketini daha gormeyim bak karim.diyorsun o bi kadin ve insan hayvana dahi böyle yapilmaz sana yapildigni düşün dedim boynunu büktü sonra ben ayrıldım o dayagi bırakınca onlarda kalkti ileri yolda kadinin ayağına kapandığını gördüm. Arkadaslar o kadinin imdat diye bagirisi kendini kaybedisi hala gozlerimin önünde ne olur sizde böyle kisiler görürseniz zarar görmekten korkmayin gidin ayirin polislik bi durum varsa polis gelene kdr nasil insanlar var bu dunyada yaa kadin icin çok uzuldum o benim.karim döverim de severimde diyen bi adamla evli
Egitimsizlik böyle bir şey işte. Kadınlar mal sanki. Kitabımızda bile kadın övülüyor. İnsanlar cahil anneden babadan böyle gördüyse nerden düsüncek karısının rezil olmanı, karısının psikolojisini çok zor bir durum Allah korusun Allah böyle insanların yardımcısı olsun.
Senin ayirman guzel bir hareket.Arkadaslar bugun oglumu parka götürmüştüm, birşeyler aldim cocuk yesin diye bi kamelyada oturuyorduk bi anda pata kute sesler duydum arkama dondugumde aman Allah'im bi genç adam genc bi bayani dövüyor, kadin imdat diye bagirirken kafasini kamelyanin icindeki demir masaya vuruyordu. Gorunce elim ayagim titredi bi kadin olarak etrafa baktim kimse yok gitsem mudahale etsem adam delirmis ama oglumda var. Bismillah dedim cocuga bekle annecim dedim koştum yanina dur bakalim sen ne yaptığını sanıyorsun o kadina bir tokat daha attigini gorursem yada onu rahatsız edecek bi hareketini polis cagiririm dokunma ona dedim. Kadin zaten kendinden geçmişti şokta gibiydi adamin cevabi ne dersinz o benim karım ona karisamazsin! Dedim ki evet o yuzden onu korumak kollamak yerine perisan ediyorsun degilmi dedim bana karisma dedi karisirim en ufak bi hareketini daha gormeyim bak karim.diyorsun o bi kadin ve insan hayvana dahi böyle yapilmaz sana yapildigni düşün dedim boynunu büktü sonra ben ayrıldım o dayagi bırakınca onlarda kalkti ileri yolda kadinin ayağına kapandığını gördüm. Arkadaslar o kadinin imdat diye bagirisi kendini kaybedisi hala gozlerimin önünde ne olur sizde böyle kisiler görürseniz zarar görmekten korkmayin gidin ayirin polislik bi durum varsa polis gelene kdr nasil insanlar var bu dunyada yaa kadin icin çok uzuldum o benim.karim döverim de severimde diyen bi adamla evli
Belkide sevgilidir bakma karim dedigine.Kadin yardim icin çığlık atti o beni mahfetti zaten imdat nolur yardim edin öldürüyor diye icim gitti yaa kiz benden küçüktü belkide ama o hayvan 25 vardi
Arkadaslar o bu degilde cidden artik 8nsanlik cok bozuldu .Simdiki erkekleri anlamak cok zor zaten neden huzur mutluluk varken kaos ortami yaratirlar. Kadinlar huzur arar oldu. Bu olaydaki sorunlu sahis yine bi erkek malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?