Oda dogru canim kamelya yan yanaydi ama etraf bombostu baya baktım acaba biri gelirmi diye ayirsinlar diye polis aricaktim ama onlar gelene kadar belki kadini öldürürdü cok kotu vurdu kafasini kurtarmak için mecbur koştum cunku oyle oyun gibi degildi oylede cikti kadin perisan haldeydi Allah yardimcisi olsunBiraz önce Gizyy'nin konusunu okudum.
Böyle durumlarda polisi arayın bence en fazla.
Aklıma şu ihtimalde geldi, malum ülkede şaşılacak olaylar var; ya bu bi tuzak olsaydı iki kişi kavga ediyor çocuklu bi bayan yardıma koşuyor çocuğunu kaçırıyorlar o hengamede.
Allah korusun ama böyle çok olay oldu.
Siz oturup 5 saat anlatsanız bile ürün bu, boşuna kendinizi yorarsınız.
Kalkıp size de vurabilirdi, en mantıklısı polisi aramak bu durumda.
Canım tuzak olsa bile gerçekten vuruyorlar birbirlerine emin ol.Oda dogru canim kamelya yan yanaydi ama etraf bombostu baya baktım acaba biri gelirmi diye ayirsinlar diye polis aricaktim ama onlar gelene kadar belki kadini öldürürdü cok kotu vurdu kafasini kurtarmak için mecbur koştum cunku oyle oyun gibi degildi oylede cikti kadin perisan haldeydi Allah yardimcisi olsun
Kadin yardim icin çığlık atti o beni mahfetti zaten imdat nolur yardim edin öldürüyor diye icim gitti yaa kiz benden küçüktü belkide ama o hayvan 25 vardiBencede direk polisi arasaydın keşke neyseki dinlemiş sanada saldırmamış hayvan herif.
Karısı kocamdır karısmada diyebilirdiveya sinirle yaptı falan derdi bak birlikte kalkıp gitmişler gene
Aynen o benimde aklima geldi ama bir dakika ile. O bayana birsey olabilirdi kafa bu sonucta beyin falan hasar gorur zaten mahvolmuştu kuzum yaCanım tuzak olsa bile gerçekten vuruyorlar birbirlerine emin ol.
Etraf da sessizmiş yani, ayrıca çocuğun da etkilenmiştir bu durumdan.
O an hemen onu ortamdan uzaklaştırıp polisi aramalıydın, olan olmuş artık gerçi.
O benim cantamda da var canim gerekiyor malesef bazen Allah korusun hersey var ya. Kadini doverek sersemleten birine mustehak aslinda. Akli basindan giti kizin ben geldigm halde yardim edin diyordu cok korkmusYanimda bir adet biber gazi bulunduruyorum bu gibi durumlarla karsilasirim die aslinda sikacaksin biber gazini sersemleyince ver allammmmm o demire basini vura vura orada birakacannnn ....eden bulur sonucta....
Canim bende arayıp bekleyecektim taaaki kadinin kafasini demirlere vurana kadar. Sinirlenmişti ne yaptığının farkinda değildi kadinda kendinden gecmis kendini savunamiyor belki gitmesem o kadin beyin kanamasindan giderdi. Zaten bulundugumuz yere 5 dk mesafede karakol vardi orada Nasil cesaret etti bilmiyorum ama bu durumlarda bir saniye bile.onemli yaaa bi kadin olarak seyirci kalamadim.iste. ama arkadaslarin dedigi gibi cocuk kısmı biraz sıkıntılıtepki gostermek lazim boylelerine tabiki hepimizin gorevi bu. ama asla cocugumu yalniz birakip yanlarina gitmezdim heralde, bin turlu olay oluyor hergun. polisi arayip beklerdim heralde.
Adamda öyle dedi zaten karim o dedi. Karin olması.sana dövme hakkini vermiyor dedim.koruyup kollanir kadin oyle yapilmaz dedim. Ama onu durduran sey sana yapılsa ne hissederdin dedim cok kotu oldu. Zaten ben gidip kavgaya karismadim adami sakinlestirmek istedim oda dinledi. Neden evlenince o karim doverim.mantigi var yaaa o emanet onlara Allahin emanetiBen cesaretinizden dolayı tebrik ederim.
Ama polisi de aramaniz gerekirdi.
Hoş polisler de kocandır döver mantığında olabiliyor gerçi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?