Karısının hiçbir maddi ihtiyacını karşılamayan koca

Kubradk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2019
123
61
48
27
Iyi günler hanımlar benim moralim çok bozuk ben 6 aylık hamileyim 1 yıllık evliyim eşim benim maddi ihtiyacımı hiç karşılaşmıyor şöyle ki ekmek alacak para bile bırakmıyor ben söylemeden benim moralim çok bozuk akıl verir misiniz sürekli utanıyorum istemeye ha çalışmama asla izin vermez ailesin ne yapacam kendisi biliyor param yok ama yine de vermiyor

Neden istemiyorsunuz? Çalışmıyorsunuzda o biraz düşünceli olsa sana para lazım olabileceğini düşünür madem o düşünmüyor sizde her gün dile getirin utanilip sıkılacak bi durum yok burda eşiniz sonuçta
Ama sanki istemeye istemeye veriyor ailemden almaktan bıktım artık bu adam düzelir mi acaba

Kredi kartım vardı aldı benden oturduğum yerde pek kredi kartı geçerli yer yok
Anladım ama bence problem senin parasız kalmandan önce eşinin düşüncesizliği.
Karşına alıp konuşmayı denedin mi?

Bazen erkekler akıl erdıremıyor ılla soylemen lazım helekı evlılıklerın basında sen konusmadan bılemez esım hala der markete sen gıt ben beceremıyorum. Guzelce ızah et olmazsa aılesıne dersın babası akıl verır tabı babası aynı degılse

Ama sanki istemeye istemeye veriyor ailemden almaktan bıktım artık bu adam düzelir mi acaba
Istemeyerek vermek nedir isterse kavga çıkarıp versin o para sizin hakkınız evli olduğunuz halde neden ailenizden para aliyorsunuzki size günlük harçlık bırakmak zorunda

Anladım ama bence problem senin parasız kalmandan önce eşinin düşüncesizliği.
Karşına alıp konuşmayı denedin mi?
Işte bu düşüncesizlik nasıl geçecek bilmiyorum şimdi kahvaltıya anneme gidecem evde yiyecek birşey yok hayır maddi durumumuz iyi olmasa tamam dicem

Bazen erkekler akıl erdıremıyor ılla soylemen lazım helekı evlılıklerın basında sen konusmadan bılemez esım hala der markete sen gıt ben beceremıyorum. Guzelce ızah et olmazsa aılesıne dersın babası akıl verır tabı babası aynı degılse
Babası aynı değil ama ben kendimi o dereceye getirmek istemiyorum

Istemeyerek vermek nedir isterse kavga çıkarıp versin o para sizin hakkınız evli olduğunuz halde neden ailenizden para aliyorsunuzki size günlük harçlık bırakmak zorunda
Bırakmıyor işte bu da benim zoruma gidiyor ben öyle fuzuli harcamam dile getirdim para olmadığını ama al para demedi 1 lira çıkardı onu da ben almadim

Babası aynı değil ama ben kendimi o dereceye getirmek istemiyorum
Esın farkında degıldır para ıstıyeceksın o ogrenene kadar cocugun olunca da ne dısarıya cıkabıleceksın ne de paran yetecek evlendın artık esınle suan bunun promlemı olmamalı sen evdeyken evde bırsey kalamdı haftalık alısverı cıkalım mı demen lazım bu yasına ekmek elden su golden yasayan erkek bılmemz

Esın farkında degıldır para ıstıyeceksın o ogrenene kadar cocugun olunca da ne dısarıya cıkabıleceksın ne de paran yetecek evlendın artık esınle suan bunun promlemı olmamalı sen evdeyken evde bırsey kalamdı haftalık alısverı cıkalım mı demen lazım bu yasına ekmek elden su golden yasayan erkek bılmemz
Anlatiyorum anlatıyorum tamam diyor geçiştiriyor eltim de aynı durumda bunlar ailecek böyle 1 çocuğu var diğerine hamile ama evine git yiyecek birşey yoktur

Anlatiyorum anlatıyorum tamam diyor geçiştiriyor eltim de aynı durumda bunlar ailecek böyle 1 çocuğu var diğerine hamile ama evine git yiyecek birşey yoktur

Gözlerini toprak doyursun.
Başka ne denir bu duruma.
İnsan olsa hamile karısına bunu yapmazdı. Çok üzüldüm sizin için.
Ailenize durumu anlatsanız.
Belki onlardan tepki alırsa korkar yapmaya

Yavrum sen evlisin. Cekinme dönemi cok gecmiste kaldi. Karninda bebekle bunalma sakin. Hic iyi degil. Acacaksin agzini.
Bazen hat bildirmek gerekir. Birsey yapmazsan den suclu olursun inan, bazen hakkin icin sesini cikarman gerekir. Kocan cok kizdim, hadi cahil diyelim ama normal degil.
Alisverise cikacagim para birak de normal sekilde . Yaptin mi hic böyle.
Ya da birsey gördüm alacagim de, baraber gidip alalim de , canim sunu bunu cekti de al yani. Neden garibanlik yapiyorsun paran oldugu halde.

Back
X