Karısının hiçbir maddi ihtiyacını karşılamayan koca

Iste canım bu konularda bıraz afedersın yırtık olacaksn yoksa sana kımse para vermez bende senın gıbıydı esımın annesını kardeslerını görünce dedım kadınlık bu degıl kendını ezdırme kayınvalıdem bı sey ıstedımı akan sular durur sımdı bende oyle yapıyorum dıyorum bana nakıt getır bana kartı ver bıttı tabı karsındakı ınsanda onemlı kötü ınsanla başademezsın. Annenle konus baban uyarsın aılenın verdıgı ıle ne alcaksn kı kendını on plana vıkar kendıne o kadar para harcayamaz evı temızle yemek yap utu yap gonlunu hos tut o da tek gorevı evı gecındırmesın babasının hızmetcısı yok
Inan ki herşeyi yapıyorum temizlemezsen temizleme seni kirli bilirler diyor 2 haftadır eksikler var al diyorum tamam tamam diyor geçiştiriyor bıktım yıldım

Çalışacaksın. Çalışacaksın ve çatır çatır kendi paranı yiyeceksin. Ne diye eline bakıyorsun?

Inan ki herşeyi yapıyorum temizlemezsen temizleme seni kirli bilirler diyor 2 haftadır eksikler var al diyorum tamam tamam diyor geçiştiriyor bıktım yıldım
Cok mesaj yazdım canm ama al deme alalm de beraber gıdın erkek anlamaz zaten

Bak sana bir anne nasihatı büyüğün olarak.
Sen sustukça tepene binmeye devam eder,yazık değilmi sanada doğacak bebeğine.
Vallahi o bize hiç acımıyor beni anladığınız için çok sağolun çok ihtiyacım vardı çok kötüydüm bak bi kahvaltı için yarim saatlik yolu yürüyerek gidiyorum hic acımıyor

Vallahi o bize hiç acımıyor beni anladığınız için çok sağolun çok ihtiyacım vardı çok kötüydüm bak bi kahvaltı için yarim saatlik yolu yürüyerek gidiyorum hic acımıyor

Ben senin yerinde olsam çağırırım 2 aileyi gerçekleri anlatırdım.
Ters teperse bile ne olacağı malum olurdu benim için.
Direk boşardım bu adamı.

Akşam eve geldiğinde yemek beklemıyormu beraber yemek yemıyormusunuz ?

Iyi günler hanımlar benim moralim çok bozuk ben 6 aylık hamileyim 1 yıllık evliyim eşim benim maddi ihtiyacımı hiç karşılaşmıyor şöyle ki ekmek alacak para bile bırakmıyor ben söylemeden benim moralim çok bozuk akıl verir misiniz sürekli utanıyorum istemeye ha çalışmama asla izin vermez ailesin ne yapacam kendisi biliyor param yok ama yine de vermiyor

Kapiya not yaz para birak diye istemek yerine

Back
X