Yok canım güzel anlattın da ben kendimi senin yerine koyarak kararsız kaldım :)Kafan niye karıştı? Karışık mı anlatmışım
İş yoğunluğu değil de trafik böyle olmasa doktor risk görmediği sürece çalışırdım,ilkinde 37ye kadar çalışmıştım ama evim yakındı o zaman.İşe dönersem anneanne olacak. Benim yerime eleman arayacaklar,kaç ay olmayacaksın diye sordular. İstersem 1 yaşına gelene kadar izin alabilirmişim.1 yaşına geldiğinde başlayacağınız kesin mi? bakıcıya mı bırakacaksınız? anneanne falan bakıyorsa hangi yolu seçerseniz seçin rahat olacaktır diye düşünüyorum. ikisini de yapabilirsiniz. 37 olmasa da 35 e kadar dayanabilirseniz dayanın bence, 2 haftanın bile kıymeti oluyor doğumdan sonra.
Ne yapacağıma doğum iznim bitince karar vermek isterdim ama yerime alacakları eleman 1 yıl mı çalışacak,sürekli mi çalışacak onu ayarlıyorlar.Hemen karar vermem lazım o yüzdendevam edip etmemek sana kalmış ama 3 saat yol bu halde çekmezdim. 32. de al iznini bence gerisine zamanı gelince bakarsın
Benim de ne yapacağım malumdu da kafamı çorba ettilerBen olsam ne yapcam malum
O yuzden hakkında hayırlısı
İşyerimden, çalışanlardan,şartlardan memnunum ama şuan yaptığım işi sürekli yapmak istemiyorum ve dediğim gibi yol uzak,ancak metro gelince rahatlar. Bırakırsam ve 2-3 sene sonra iş araştırmaya başlayıp bulamazsam senin gibi üzülebilirim, hatta kesin üzülürüm.işyerimden çok memnunsam 2. seçeneği değerlendirirdim.
ben memnun değildim ayrıldım, şimdi daha iyisini bulabiliyor muyum hayır
hatta iş görüşmelerine gittikçe, eski işimi terkettiğim eski bir sevgili gibi sadece güzel yanlarıyla anımsayıp üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?