Aynı işi bende yapıyorum evrak olmadan nasıl yapıyorsunuz evde ilginçHem satış destek hem ön muhasebe yapıyorum
Ben evrak yok diye birşey söylemedim zaten. Evraktan kastiniz nedir ?Aynı işi bende yapıyorum evrak olmadan nasıl yapıyorsunuz evde ilginç
Arastirmaya başladım, inşallah bulabilirim. Eğer bulamazsam dediginiz gibi bırakacağım başka alternatif yok gibi artıkoglum 2 yasinda ve krese gidiyor,
hasta oldugunda veya kres kapali oldugunda bir kac kez evden calismayi denedim, ancak mumkunati yok,
zaten bilgisayar cok ilgilerini cekiyor,
normalde kendi kendine oynarken bile bilgisayari acsam yanima gelir illa.
bu sebeple bence bu sartlarda calisamazsiniz.
Arkadaslarin bakici / oyun ablasi onerileri gayet guzel, boyle bir kisi bulabiliyorsaniz devam edin bulamiyorsaniz da is saatlerinizi azaltmaya calisin ya da maalesef birakin.
Muhasebe deyince benim aklıma evrak geliyor sizin ne geliyor bilmiyorumBen evrak yok diye birşey söylemedim zaten. Evraktan kastiniz nedir ?
Evrak olmadan diye bahsettiğiniz olay ne peki ? Ben çalışma araç gereçlerimden bahsetmedim sonuçta. Peşin hüküm vermek bu kadar kolay olmasa gerek.Muhasebe deyince benim aklıma evrak geliyor sizin ne geliyor bilmiyorum
Satışı yapılan işin sözleşmesi çeki senedi nakiti
Muhasebe tediyedi makbuzu daha dayayım mı evraktan kasettiğim şeyleri
Herkesin çalışma şartları aynı değil maalesef. Evden çalışmak şuan dışarda calismaktan daha zor benim icin.Zaten evden çalışıyorsanız ne kadar zor olabilir ki ? Ben evden calistigimda üstümde pijama kafamda kalem modundayım
İşinizi bırakmayın. Bırakın diyenler seneye kreş parasına ortak olmayacaklar.
8-6 çalışsanız dahi bırakmayın.
Çok saçma degil. Çünkü ilk çocuğum ilk kez kendi çocuğunu büyütüyorum. Bu ise basladigimda çok küçüktü ve çalışmak kolaydı. Ama buyudukce zorlasiyormus yaşadıkça tecrübe ediyorum ve kesinlikle dediginiz gibi evde biri onunla ilgilensede beni istiyor.Başliktan henüz çocuk olmadigini ve plan aşamasinda oldugunu düşündüm.Öyle olsa kariyer bir seçenek olabilirdi...
Ama çocuk istenmiş,yapilmiş,1 yaşina gelmiş.Şimdi bu soru çok saçma değil mi? Siz çalişin, o evde kendi kendine takilsin mi diyeceğiz? Çocuk bakmak sadece karnini doyurmak,temizlemek,uyutmak degil ki.Şu an tam ilgi,alaka,oyun dönemi.Size çok ihtiyaci var...Eve abla da alsaniz,siz de evde olacağinizdan yine sizi isteyecektir.
En azindan 3 yaşina gelene kadar biraz sabretseniz,sonra kreş çagi gelir zaten.
Bu bahsettiğim şeyler çalışma araç gereci değil kiEvrak olmadan diye bahsettiğiniz olay ne peki ? Ben çalışma araç gereçlerimden bahsetmedim sonuçta. Peşin hüküm vermek bu kadar kolay olmasa gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?