Kariyer mi hamilelik mi.

ayzeze

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.252
342
123
Kızlar bana fikir verin nolur;
Ben 29 yaşındayım eşim de aynı yaşta. 1 yıllık evliyiz, ikimizde işyerinde kariyer sahibi insanlarız ama benim durumum biraz farklı. Şimdilik iyi kazanıyorum ama yarın önür gün istanbula zorunlu göreve çağrılanilirm. Burada kariyerime devam edemem, çünkü mobil olabilirm diye işe aldılar beni.

Şimdi şunu düşünüuorum, şirkette hamile kadınlar 08:30/1400 çalışır ve maaşında düşüklük olmaz, ve rahatlık sağlarlar, istanbul olmassa ben aynı pozisyonda kalamam yani kariyer planlamasını anlatması uzun da biraz:))
Yaşım itibari ile artık çocuk yapmamız lazım diye düşünüyoruz, şirkette hamileler için nöyle güzel uygulama varken siz ce değerlemdireyim mi bu durmu? Zaten burda çalışmasam da çocuk düşünüuoruz. Hamilelik sürecimi böyle güzel bir şartta geçireyim mi sizce, yoksa ilten mi çıkmayı bekliim bilemedim. Burdan çıkıp başka yere girersem hamilelikte bana bu kadar rahatlık sağlamazlar çünlü bunu biliyorum.

Hamilelik süreci herkeste farklı gecen ama sonu çok çok çok güzel biten, anlatilmasi imkansiz bi mutluluk..
Boyle rahat bi hamilelik gecirebileceginiz bir işiniz varken bu durumu kesinlikle ertelemeyin derim.
Şayet hamileliginiz çok zor geçse ve isinizde boyle tolerans olmasa bile yine de evlat sahibi olmayi ertelemeyin şahsen..

3 buçuk aylik bir kızım var ve anne olmak evlat sahibi olmak, hayatta hic ertelenmemesi gereken ennn önemli şey bence..

Anne olunca bu söylediklerimi fazlasıyla anlayacaksiniz..
İsteyen herkese o büyük mutluluğu yasatsin Rabbim..

Cevap için teşekkürler :)) evet hamilelik süreci nasıl geçer bilmiyorum ama hamilelik süreci boyunca öğlen 14:00 kadar izizn veren bu şirkette çalışıyorum ama araba kredisi var bi yandan da onu ödüyoz, çok kafamız karışık

30dan sonra doğurganlık azalıyo artık bunu herkes biliyo. e sende 29 yaşındasın
çalışmaya başlayınca hemen hamile kalıcakmışsın gibi düşünme
belki zaman alıcak hamile kalman iyice gecikiceksin
doktor bana ooo sen hemen hamile kalırsın hatta ikiz gebelik bile olabilir yumurtaların çok güzel demişti ama gel görki denemeye başladıktan sonra 6. ay hamile kaldım
bence çalıştığın yerde hazır güzel koşullar varken bu fırsatı kaçırma
bu akşam başlayın :KK55::KK55::KK55:

30dan sonra doğurganlık azalıyo artık bunu herkes biliyo. e sende 29 yaşındasın
çalışmaya başlayınca hemen hamile kalıcakmışsın gibi düşünme
belki zaman alıcak hamile kalman iyice gecikiceksin
doktor bana ooo sen hemen hamile kalırsın hatta ikiz gebelik bile olabilir yumurtaların çok güzel demişti ama gel görki denemeye başladıktan sonra 6. ay hamile kaldım
bence çalıştığın yerde hazır güzel koşullar varken bu fırsatı kaçırma
bu akşam başlayın :KK55::KK55::KK55:
:))))) akşam başlamak:))))) çok sağolun kızlar, deneyimli hatunların fikirleri önümli benşm için:)))

canım bı oğlum var bırınede hamıleyım ve yazmadan gecemedım 8 yıllık banka maceramı sırf oğlum ıcın bıraktım hemde seve seve evlat cok baska bırsey hele annelık dahada baska bırsey rahmıne dustugu gun ıtıbarı ıle hıc bırseyı gormuyor gozun ıcınde kıpırdanırken senın sesıne tepkı verırken dogdugunda cennet kokusunu ıcıne cekerken konusmaya basladıgında sana annem derken ınan ne ıs ne es ne etrafındakı seyler gozunde bıle olmayacak allahım anne olabılecek herkeze analıgı nasıp etsın ve hıc dusunme derım zaten ha deyınce hamıle kalınamıyor bunada emın ol yuzde 1 kısım hemen kalıyor gerısı bıraz ugras ıstıyor sana tavsıyem hıc bekleme ve basla calısmalara derım allahım o atesı içine bı versın ozaman neler yazarsın buraya emın ol

Ay kızlar valla çok sağolun, benim etrafımdaki arkadaşlarım hep bekar:)) kariyer yüzünden, o yüzden burdaki yorumlar önemli benim için, bana moral veriyosunuz çok sağolun:))

Kızlar bana fikir verin nolur;
Ben 29 yaşındayım eşim de aynı yaşta. 1 yıllık evliyiz, ikimizde işyerinde kariyer sahibi insanlarız ama benim durumum biraz farklı. Şimdilik iyi kazanıyorum ama yarın önür gün istanbula zorunlu göreve çağrılanilirm. Burada kariyerime devam edemem, çünkü mobil olabilirm diye işe aldılar beni.

Şimdi şunu düşünüuorum, şirkette hamile kadınlar 08:30/1400 çalışır ve maaşında düşüklük olmaz, ve rahatlık sağlarlar, istanbul olmassa ben aynı pozisyonda kalamam yani kariyer planlamasını anlatması uzun da biraz:))
Yaşım itibari ile artık çocuk yapmamız lazım diye düşünüyoruz, şirkette hamileler için nöyle güzel uygulama varken siz ce değerlemdireyim mi bu durmu? Zaten burda çalışmasam da çocuk düşünüuoruz. Hamilelik sürecimi böyle güzel bir şartta geçireyim mi sizce, yoksa ilten mi çıkmayı bekliim bilemedim. Burdan çıkıp başka yere girersem hamilelikte bana bu kadar rahatlık sağlamazlar çünlü bunu biliyorum.
biyolojık saat işliyor, beklememen gerektıgı gorusundeyım

tatlım ben bebeğin/çocuğun kariyer hayatına engel teşkil edeceğini düşünmüyorum.. zaten kanunun verdiği izin ücretli izin süresinde bebeğin 4 aylık olmuş oluyor.. bakacak kimsen olmasa bile çok iyi bakıcılar da mevcut bence bir kadın olarak gerek kendin için gerek çocukların için kendi paranı kendin kazanmalı, ayaklarının üstünde durmalısın..

ben bankacıyım ve 17 haftalık hamileyim.. türkiyede hamile çalışanlara kötü davranıyorlarmış, işine son veriyorlarmış gibi bir görüş hakim ama ben bunu hiç hissetmedim kurumumda.. sadece ücretsiz izin almayı düşünmüyorum.. öyle böyle annem, kayınvaldem olmazsa belli bi yaşa kadar bakıcı sonra kreş devam edeceğiz rabbim sağlık verdiği sürece evladıma..

hayat çok zor.. maalesef çocuklarımız da bundan nasibini almak durumunda kalıyor.. gönül isterdi ki eşimin geliri çok yüksek olsun ben çocuklarıma bakayım.. çalışmasam yeter ama çocuğum için hayal ettiğim hayatı kurmam çok zor olur o zaman.. ayrıca ben çalışmayı ve kendi ayaklarım üstünde durmayı seviyorum.. eminim çocuklarım da bunu çok güzel görecekler.. her şey onlar için sonuçta...

bunlar benim düşüncelerim.. sana yardımcı olabildiysem ne güzel.. sakın ama sakın bebek fikrini erteleme.. göreceksin rabbim bütün kolaylıkları önüne çıkaracak.. biz güçlü kadınlarız.. çocuğumuzu da en güzel şekilde yetiştiririz, kariyerimizde de emin adımlarla ilerleriz evelallah..

Back
X