- 22 Ekim 2013
- 817
- 228
- 83
- 35
- Konu Sahibi KedicikMiyavv
-
ne guzel yazmissiniz bende mimarim sizin gibi egitime bilgiye deger koyan insanlari gordugumde cok seviniyorum insallah yolunuz acik olur istediyiniz bolumu kazanirsinizMerhabalarr:)
Kafamdaki yerler gelmezse diye alternatifler dusunmeye basladim.
Kafamda iktisat var bu aralar. Hacettepe odtu yildirim beyazit istanbul universitesi gibi yerler var. Veya yine ankarada iyi bi okulda siyaset bilimi ve kamu yonetimi.
Yahut koklu universitelerden birinde sehir ve bolge planlama okuyup, itu ytu mimar sinan gibi, cift anadal ve yani sira gereken her turlu egitimle mimarliga gecmek.
Yani iyi bir egitim, kendimi gelistirme firsatlari istiyorum okullari vurgulamam bu yuzden.
İmkanlarim var yurtdisi deneyimi dil egitimi herseyi severek ve isteyerek yapabilirm.
Kendimi gelistirmeye bayilirim deli gibi kitap okur film izlerim tiyatroya merakliyim.
Yani okudugum bolumle kalmayip kendimi cok ilerilere tasiyabilirim.
Acaba yasinizi bitirdiginiz okul ve bolumu suan ne is yaptiginizi ve ayip olmazsa aldiginiz maasinizi ogrenebilir miyim? :))
cok oldum belki ama biseyleri kavramam gerek:)
Bunun nedeni cevremde hep klasik ya doktor ya dis hekimi ogretmen bankaci vs. Var. Ve insanlarin bunlar disinda neler yaptigini, yapabilecegini gormek istiyorum.
Guclu kadinlara bayiliyorum. Ve bende ayaklari ustune basan kimseye muhtac olmayan, ekonomik bagimsizligi olan bir kadin olmak istiyorum.
Ahh ah
Okuyun kizlar okuyun..
hmm masallah kolay gelsin o zaman size:) e soylemeyin o zaman27 yim, muhendislik mezunuyum , muhendislik yapiyorum, maasimi soylememTeknik universite mezunuyum.
hmm keske herkes emeginin karsiligini alabilse bu hayatta..27 yim muhasebe mezunuyum.
özel bir şirkette muhasebecilik yapıyorum,
maaşımı söylemek istemiyorum çünkü çok komik bir rakam
asla iktisat ,işletme,muhasebe okumanı tavsiye etmem.
ayy tesekkur ederim ne mutlu size mesleginizi elinize almissiniz:) cok tesekkur ederimne guzel yazmissiniz bende mimarim sizin gibi egitime bilgiye deger koyan insanlari gordugumde cok seviniyorum insallah yolunuz acik olur istediyiniz bolumu kazanirsiniz
oo masalalh:) ins guzek guzel paralar kazanirsin mezun oluncada:)ytü mimarlık :) bir ofiste çalışıyorum ama daha öğrenciyim ama maaşım mezun bi işletmeciden bankacıdan daha yüksek.Mezun olan arkadaşlarım en az 3 binle başlıyorlar işe.Darısı başıma
28 Yaşındayım Yüzüncü Yıl Üniversitesinde Ziraat Mühendisliği okudum. 1.5 yıllık devlet memuruyum kendi mesleğimi yapıyorum. Maaşım 3000 tl. Allah bereket versin sana daha iyi işleri nasip etsin.
himm masallah ay soylesenize merak ettim :)) sehir planlama dusunuyorum tabi isin icine girince ogrwnirim dgsyi falan:) bu arada nere mezunusunuz?mimarım tatlım şehir plancılık ya da restorasyon falan okuyup dgs ile geçiş daha mantıklı olur çift anadal çok zor mimarlıkta .. maaşım söylemiyim ama çok çok iyi bunun yanında istanbuldaki büyük firmaların modelleme işlerini yapıyorum mesleği tavsiye ederim
oyle tabi okumakla bitmiyorrrİşletme mezunuyum asla tavsiye etmiyorum işletmeden mezun olunca bir mesleğin olsun diye öğrenmen gereken şeyler bitmiyor
önce sap öğrendim , matrix öğrendim hala daha spk lisans sınavlarına giriyorum ingilizce mecburi karne sınavları tam bir ömür törpüsü
maaşım rezalet ayrılıp yeni iş arasam başlangıç asgari ücret olur işletmenin dezavantajlarını saymakla bitiremem
himm masallah ay soylesenize merak ettim :)) sehir planlama dusunuyorum tabi isin icine girince ogrwnirim dgsyi falan:) bu arada nere mezunusunuz?
oyle tabi okumakla bitmiyorrr
sizin atama puanları nekadar merak ettim :26:28 Yaşındayım Yüzüncü Yıl Üniversitesinde Ziraat Mühendisliği okudum. 1.5 yıllık devlet memuruyum kendi mesleğimi yapıyorum. Maaşım 3000 tl. Allah bereket versin sana daha iyi işleri nasip etsin.
27 yim 2 yıllık muhasebe okudum 5 yıldır devlet memuruyum 2250 tl maaşım var dışardan da işletmeyi bitirdim...
26 yaşındayım. 10aylık memurum. 2yıllık bilgisayar programcılığı okudum. açıktan işletme okuyorum 4.sınıftayım. seneyede mühendislik için uğraşıcammaaşım 2000 değil
sizin atama puanları nekadar merak ettim :26:
maaşınız normal standarttan fazla geldi bananeden 2250
2249 aslında5 yıldır çalışıyorum ilk başladığım yıl 1243 liraydı devlet zamlarıyla 2014 de 2249 oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?