Kariyer Sahibi Hanımlar?

sizin atama puanları nekadar merak ettim :26:

ben 78 puanla atandım. Ama bir proje vardı belki duymuşsunuzdur targel projesi. o bittiği için şuan alım çok yok artık atanmak için 90 üzeri almak gerekiyor.

Son düzenleme:
meslek kariyer maaş konulularını okuyunca sinirlerim bozuluyor

okuduğum üniversiteye saydırasım geliyor

meslek değiştirsem neler yapabilirim acaba

2 yıllık sağlık bölümü okudum 21 yaşındayım 1 buçuk yıllık memurum işim masabaşı maaşım 2300.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

maltepeden mezunum şu kadarını söyliyim modelleme en küçük projesini bile 1.5 2.000 tlye yapıyorum bunlar proje başı yani maaş falan değil
Hohoytt masallah:) allah bereketini arttrsin darisi basima:)
meslek kariyer maaş konulularını okuyunca sinirlerim bozuluyor

okuduğum üniversiteye saydırasım geliyor

meslek değiştirsem neler yapabilirim acaba
meslegin ne? Malesef universite okunak bu ulkede cok ucuz. Deger gormuyor

2 yıllık sağlık bölümü okudum 21 yaşındayım 1 buçuk yıllık memurum işim masabaşı maaşım 2300.

harika. Kolay gelsin:)

Öğretmen ol
Çalışma saatlerine göre en iyi maaş bizde
MEB te çalışıyorum 3yıllık öğretmenim maaşın Ekderslerle 2600 ü buluyor

Hohoytt masallah:) allah bereketini arttrsin darisi basima:)

meslegin ne? Malesef universite okunak bu ulkede cok ucuz. Deger gormuyor

harika. Kolay gelsin:)

2 yıllık muhasebe mezunuyum, 2 yıl işletme açık öğretimden tamamlamadım henüz 4 .sınıfta dondurdum

özel şirkette muhasebecilik yapıyorum ama bizim mesleğimiz herkes yapabiliyor nedense
ipini kopartan muhasebeci oluyor

İzdivaç programındaki talipler gibi yazmışım Hakkında hayırlısı olsun inşaallah:)

Öğretmen ol
Çalışma saatlerine göre en iyi maaş bizde
MEB te çalışıyorum 3yıllık öğretmenim maaşın Ekderslerle 2600 ü buluyor
ogretmen olmak istemiyorum zaten anlatma becerim pek yok:)

evet oyle tutulan bi dal

İzdivaç programındaki talipler gibi yazmışım Hakkında hayırlısı olsun inşaallah:)

Ahah oyle olmus biraz:)))

25 yaşındayım Marmara Üniverstesi ÇEKO mezunuyum İnsan kaynakları Bordro Uzmanı olarak istanbulda gerçekten iyi isim yapmış bir şirkette çalışıyorum (Rabbim Herkese nasip etsin inşallah iyi yerler ) Maaşım 2500 Çok şükür Allah olmayanlarada versin ..

26 yım s.m.m.m. yim.. buroda çalışıyorum.. maaşıma şüküler olsunn

ama mevzuatın agırlıgı ve iş yogunlugu çok feci çooookkkkk:44:

Henüz çalışmıyorum saydığın üniversitelerden birinde şehir bölge planlama öğrencisiyim ama küçük bi uyarıda bulunmak istedim, şehir ve bölge planlama düşünüyorsan mimarlığa geçerim ya da çift anadal yaparım hayaliyle girme.Zaten bölümün yarısından fazlası bu amaçla geliyor ve 70 kişi içinden şartları sağlayıp mimarlığa geçiş yapabilen görmedim (bu şartların bazıları lys puanı-sıralamasıyla ilgili, yani okurken çalışırım yaparım denebilecek şeyler değil malesef), çift anadal da her dönemden en fazla 3 kişi falan çıkar; bazıları başlayıp yapamayıp bırakır. Dgs durumu da bu bölüm için geçerli değil çünkü 2 yıllık bi bölüm değil zaten normal 4 yıllık lisans eğitimi veriliyor.

24 yaşındayım inşaat mühendisiyim. Proje bürosunda çalıştım ama öyle yüksek paralar almadım çünkü küçük bi yerdi. Şimdi evlilik arifesindeyim kpss ye hazirlandim inşallah devlet memuru olacağım

Eskişehir Osmangazi mezunuyum ebe-hemşireyim 25 yaşındayım şu anda yüksek lisans yapıyorum 3 yıllık devlet memuruyum ve 2.800 alıyorum 12 saat çalışıp 3 gün evde yatıyorum

Eskişehir Osmangazi mezunuyum ebe-hemşireyim 25 yaşındayım şu anda yüksek lisans yapıyorum 3 yıllık devlet memuruyum ve 2.800 alıyorum 12 saat çalışıp 3 gün evde yatıyorum

Cok iyiymis. Bizim hemsireler de mesai sonrası tatil yaparlardi ama sizin kadar miydi bilmiyorum.. valla bunu okuduktan sonra hemşire mi olsaydim dedim kendi kendime:)

Cok iyiymis. Bizim hemsireler de mesai sonrası tatil yaparlardi ama sizin kadar miydi bilmiyorum.. valla bunu okuduktan sonra hemşire mi olsaydim dedim kendi kendime:)

ben hastanenin en yoğun servisinde çalışıyorum bizde nöbet parası+döner+ek ödemeler+%20 fark var net maaşın üzerine bunlarda gelince 2800 oluyo kimi zaman geçiyo

Merhaba kızlar.konu sahibinden ozur dileyerek bıse sormak istiyorum size.hepiniz ünv okumuşsunuz ve meslegniz var acaba aranızda evlenip kuçuk bebegyle okuyan çalşan varmı.suanda hamileyim 6aylik ve 2015 icn ünv sınavına hazrlanyorum bebekle çokmu zor olur

ben hastanenin en yoğun servisinde çalışıyorum bizde nöbet parası+döner+ek ödemeler+%20 fark var net maaşın üzerine bunlarda gelince 2800 oluyo kimi zaman geçiyo

Ben de hastanenin en yoğun bolumunde çalışıyorum daha dogrusu çalışıyordum sizden daha fazla aliyordum 1.5 ile 2 kat arasi aliyordum ama mesai saatim kat kat fazla idi:) o yuzden dedim yani

Ben de hastanenin en yoğun bolumunde çalışıyorum daha dogrusu çalışıyordum sizden daha fazla aliyordum 1.5 ile 2 kat arasi aliyordum ama mesai saatim kat kat fazla idi:) o yuzden dedim yani

anladım sen hemşiremisin tatlım burda hemşire arkadaşlar varsa bilirler aile hekimliği var bizde eğer merkz değilse mobilleri varsa köyde vs. 3 ünde üzerine çıkıyo maaş ama ben evrak işi sevmediğim için hastdeym ayrıca senden fazla alıyodum senden çok çalışıyodum demişsin ozaman devam etseydin iyiki hemşire olmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…