Karlksz ak ok zor.

nazli_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2008
282
1
96
Diğer
merhaba arkadaslar kendimi cok kotu hiss ediyorum. kendimi sucl hiss ediyorum birisine asikim hemde cok asik onu ne zaman gorsem yanaklarim kizariyor kalbim yerinden cikacak gibi oluyor . hele onunla konusunca heyecanlaniyorum. ama benim onu sevdigimi bilmiyor. ben ona hep abi diyorum oda bana kizkardesim gibisin diyor. ayni universitede hatta ayni sinifta okuyoruz ama yuzunu cok az gore biliyorum.okula cok az geliyor geldigindede bana takiliyor. beni sinirlendiren sakalar yapiyor. cocukmusum gibi davraniyor aramizda ama 1 yas var sadece. ama beni sevmiyeceginide cok iyi biliyorum hem onun boyu 1.88 benim 166 cok kucuk duruyorum onun yaninda. . unutdum unutacagim diyorum ama onun tekrar gorunce .....
gecen sene onunla cok kotu kusmustuk. herkesin icinde onu rezil etmsdim.
ozamanlar onu sevmiyordum ama sonralar ondan ozur diledim sevmeye baslayinca. oda ben sana kizamam dedi kizmadimda fakat beni taniyordun niye boyle yapdin dedi. neyseki yine arkadasiz. ama ben ona asikim hemde cok offfffffffff bazen agliyorum bu yuzden cok kotu hiss ediyorum. hatta bazen dusunuyorumki nisanlanip evlenip onu unutayim . bana en iyi cozum bu geliyor .ne yapmaliyim sizce . unutamiyorumda onu sizcede en iyisi evlenmek dimi

Son düzenleyen: Moderatör:
hayır kesinlikle öyle değil sevmediğin biriyle evlenipte daha çok pişman mı olmak istiyosun
ben bu konularda fazla cesaretliyim sanırım alır karşıma onu konuşurdum anlatırdım herşeyi
böyle ikilemde kalmaktansa anlatıp kurtulmak daha iyi bence
yanında küçük kalıyorum falan yazmışsın bunun bence hiç bi önemi yok aranızda yaş farkıda yok zaten doğru dürüst benim sevgilimde 1.90 bende 1.67 falan bu o kadar önemli değil bence konuş dök içini
anlayışla karşılar bence seni. en azından ileride neden söylemedim pişmanlığı yaşamazsın

1 yaş büyük niye abi diyosun ki
belki oda sana karşı boş degl,abi demenden dolayı sana yaklaşmıyodur..
ayrıca abi kardeş mevzusu nerden çktı ki
ben durduk yere birini abim gibi görmem yani...

................................................

Son düzenleme:
1 yaş büyük niye abi diyosun ki
belki oda sana karşı boş degl,abi demenden dolayı sana yaklaşmıyodur..
ayrıca abi kardeş mevzusu nerden çktı ki
ben durduk yere birini abim gibi görmem yani...

Arkadaşıma katılıyorum..
Ben sevgilimle arkadaşken sevgilimden 4 ay büyük olduğum için
birbimize takılırdık ben ona kardeşim derdim o bana abla..
Şimdi 3 senedir birlikteyiz
Bu işler hiç belli olmaz yani..

aşk güzeldir
bu güzel duygunun tadını çıkar
birini sadece karşılık görmek için sevmeyiz
ayrıca senin onu seviyor olman sadece seni ilgilendirir
aynı şeyleri hissetmek zorunda değil
acı çekmek yerine sevebildiğin, görünce heyecanlandığın, onu düşünüp hayal kurabildiğin
biri olduğu için mutlu olmalısın

sadece yakışıklı oldugu için mi asık oldun
o zaman bu yalnızca etkılenme
ustelık boy meselesınde ne var kı senın boyun kısa degılkı

...........................................

Son düzenleme:
Canim bukadar aci cekecegine ben olsam ona bos olmadigimi beli ederdim bundan sonrada ona abide deme bence birsekilde ondan hoslandigini goster kabedecek birseyin olmaz sevgini ona gosterirsen belki oda sana karsi birseyler hisetmeye baslar boyunda okadar kucuk degil unutmak icin baskasiyla beraber olmayi unut icinde hep acabalar kalmamasi icin goster ona olan ilgini senin ilgini ogrendikten sonra belki onunda icinden birseyler olusur nerden bilebiliriz cesaretini topla guzelim ve ilk adimi at aci cekme dahafazla

Canimmmm Benim acik acik ilgini goster diyorum baktinki sana ilgisi yok belki sende unutursun msjinda ona olan ilgini iceren birsey soyledinmi canim?

sevecek birini arıyordun da halanın sözü mü etkili oldukafamçokkarıştı
önce şu abi- kardeş hikayesini bırak bi kenaraşakkıdı
çok muhattap olma
okula geldiğinde başka karkadaşların ile ilgilen
seninki sevmek değil sadece "etkilenmek" bence-tatlicadiarzu-

sen elde edemediğin için hala peşindesin bu çocugun

git konuş,hayır cevabını alırsanda vakit kaybetme boş yere...düşün düşün nere kadar güzelim :hulya:

bi laf wardır böle durumlarda kardeş/kanka ayağı döt ayağı die (gerçekten böle görenlere lafım yoksengözlerimebaksanab)

yazını okuyunca bi tebessüm belirdi yüzümde..

şuan üniwersitedeki en yakın arkadaşımla nişanlıyım :1closedeyes:

benim yanımda takılırdı arkadaşları sen bu kızla nie bukadar çok uğraşıoun die, oda derdi o benim canım ciğerim gibi :1ninca: yani klasik "kanki" durumları.. -tatlicadiarzu-

2 yıl böle dewam etti, we sonrasında gelen itiraflargamyoncuiremsu

şunu sölemek istiorum, erkekler bayanlar gibi olmuo, yani hoşlanmadıkları insanlara katlanmıolar pek, sizinle herşeye rağmen görüşmeye dewam ediosa belki onunda açıklayamadığı şeyler wardır..:sm_confused:

bide şu abi kardeş olayı bana saçma gelio, ünide tanıdığım 10 abi kardeş we kanka wakalarından 7si ewli weya nişanlıgamyoncuiremsu

Bence ilk önce abi lafını kaldır aradan.. Sonra seni kızkardeşi gibi görmesini engelle.. o şakaları yaptırtma mesela sonra zaten düzelir herşeyy:)) söyle bi itiraftada bulunayım en yakın arkadaşımla sevgiliyim.. yani genelde kadına erkekten erkeğe kadından arkadaş olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…