Karlksz ak ok zor.

yoo herzaman derse gelirdi die bişe yok, hatta ben arardım nrdesin sen derse gel çabuk die ama tlf açmazdı bile bazı zamanlar kaydirigubbakcemile3 benimki uykuya düşkündü kalkıpta gelemzdi, öğleden sonra lütfederdilülülülülülü

erkekler bayanlar gibi sabahın köründe kalkimde süslenip püslenim görmeye gidim demiolar cnm, onların doğası biraz daha farklısositososito

ewlenmek??? çok saçma lmaz: eski türk filmlerinde olur ancak öle şeyler, aklı başında eğitim alan bi insansın biraz daha mantıklı ol lütfena.s.

ya s'en bir uyandir onu yani hislerin acisindan belki oda senin gibi dusunuyosa ayyyy vallah git anlat ya rededersede etsin canim yani ne unutanican bence imkansiz bir iliski degil be guzelim sende bilirsin cevabi rahatlarsin

sana bişi diyimmi, asıl bu "ben senin abinim" geyikleri yapanlardan korkcaksın. :sinifsinif:
ben de aynısı olmasa da yaşadım bişiler benzer bi durumda.
ben senim abinim dedi, sora da "bana nie abi diosun aaaaa" falanlara döndü iş. neyse.
bu iş olmaz. bana güven.
unutmak istiosan kendini derse ver filme ver diziye ver, seni oyalayacak ne varsa ona ver. valla bak.

evet çok zordur karşılıksız aşk
ama başka biriyle evlenmeni gerektirmez
hem niye sevmesin ki seni biraz sevgini belli etsen sever belki
boyundan bahsetmişsin dışarda görüyosundur aralarında boy farkı olanlarda aşk yaşayabiliyor
ağlama harap etme kendini
ama sevgini belli et
anlamazsa zaten sevmiyo demektir
o zamanda sevmiyo der geçer gidersin ama şimdi sevmediğinden nasıl emin olabiliyosun sevgilisi falan mı var
umarım seni seviyodur ve karşılık görürsün

canım sevdiğine sevdiğini söylemekte geç kalma hersey abi kardeşle başlarmıs.bence geç kalma zaman hızla geçiyo ileride keske sevdiğimi söyleseydim diyeceksin.eğer onunda sevgilisi yoksa neden o sevgili sen olmayasın

peki sen mesaj atsan sohbeti başlatsan
belki sonra devamı gelir..

senin yazdıklarını okdum ve kenndimi senin yerine koydum çok zor bir durum:1closedeyes:
ama aşık olduğun birini unutmak için evlenmek yada başka sevgili yapmak yanlış lmaz:çünki kendini kandırmış olursun
bence o kadar seviyosan ona aşık oldğunu belli etmeye çalış sinyaller ver.
eğer onda da sana karşı bir şeyler varsa oda sana belli edecektir zatenşakkıdı

Son düzenleme:
yada gerçekten onu seviyorsan ve kaybetmek istemiyorsan hiç zorluk çekmeden ondan hoşlandığını söyle direk:icecream:

cok zor ama sevdigin birisi sana kardesim diyor.cok yakisikli mavi gozleri var boyuda cok uzun . bana o gozle bakmaz bence offfffff

Ne güzel yaşlar, ne güzel heyecanlar bunlar bilsen...İlerde bugünlerini, bu duygularını özleyeceksin.
Birde...onu madem bu kadar çok seviyorsun lütfen abi demekten vazgeç,
Sakın onu unutmak için evlenmek gibi bir hata yapma sakınnn!!
Eğer gerçekten seviyorsan karşına al söyle, ama önce ona sevdiğini hissettirip onu bu fikre alıştırdıktan sonra yap.
Güzel kalbini kötü düşüncelerle yorma, hep iyi düşün inanki bu yaşlar insanın en çok kalbinin çarptığı en güzel yaşlar, bu yüzden bu mesele için evlenip hayatını mahfetme, sevgiler..

simdi konustum onunla telefonla kiz kardesinden falan konustu sonun. guzel guzel konustuk sonunda demezmi yine kardesim. gulumsedim ama icimde sinir oldum offfffffffffff niye bole oluyor . ben senin kardesin olmak istemiyorum offfffffffff senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
INSALLAH bir gunde askim der amin

sen neden öyle düşünüosun yaa..
neden açıkça konuşmuosun kii.....
boşver abi kardeşi bence.....
konuşmayı dene....en azından kafan rahat olur...
hem nasıl bukadar eminsin sana karşı öyle batıgına...........

e kardeşi gibi ya da çok yakın bir dostu gibi görmeseydi kardeşim diye hitap etmezdi..
en başta siz bu ortamı yaratmışsınız zaten..
Üstelik kendi sınıfınızdaymış ve 1 yaş büyükmüş :S ne kardeşi Allah aşkına ?
Bilmiyorum.. sizin için en iyisi bu durumu kabullenip onu unutmanız bence..

biliyoru martik durumu kabullenicem zaten onu ne ariycam ne de msj atcam bu isin sonu yok bunu bende cok iyi anladim. kardesi gibi gormese israrla soylemezki kardesimsin diye. neyse ya kafam zaten karisik bugun ne istedigimi bende bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…