- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Yeterki kız erkek bir araya gelmesinler..
Mazallah temas filan eder elleri kolları.
Aynen namus bekçileri, istiyorlar ki İran Irak Suriye olalım, medeniyete ve ileriye değil sözde lafta şeriat ülkeleri gibi geriye gidelim. Yoksa başarı başarısızlık zerre umurları değil, kadının okuması mı, ne gerek var? Okumasın ki bu mevzuları konuşmaya gerek dahi kalmasın.
Bırakın herkes hem eğitimli olsun, çalışsın, kafa yorsun, ülke geleceği için emek versin hem de dinini istediği gibi yaşasın. Hz Muhammed diktesiz özgür bıraktı herkesi, bunlara ne yahu, bunlar kim fetva veriyorlar kafalarına estiği gibi, cidden sıktılar.
bi süre sonra bu başlık: Party Hard!
Bence de oyle olmali.
Yahudilerin Amerikadaki okullarinda bile egitimleri karma degil.
Ha tabi isteyen karma okusun istemeyen okumasin, yeter ki karisilmasin. Bana mantiksiz geliyor bu dayatmalar her zaman..
Her fırsatta kötülediğimiz, yerin dibine soktuğumuz yahudileri şimdi örnek mi alıyoruz? Yapma bilgece...
Karma eğitimin uzaya çıkma marsa çıkma ile alakasını anlayamadım, tamamen eğitim kalitesi ile alakalı bir durum.
Avrupa Amerika da bazı okulların katı kuralları vardır. Dış basında zaman zaman yer alır.
Her türden okullar olması mantıklı.
Öğretmenlerin kız erkek oturtma ısrarını hiç bir zaman bir mantığa oturtamadım.
Zaten aynı sınıfı paylaşıyorlar , bu kaynaşmaları için yeterli değil mi , illa yanyana mı oturmaları gerekiyor (?)
fransiz kiz lisesi amerikan erkek koleji vs vs bu sadece bizde olan bisey. yam yanaykan bunlarin kafa basmiyor. biz bi deneyelim dedik kiz erkek ayirdik. masaallah netler firladi. daha bu cunartesi sordum karistiralim mi sinifi diye hicbiri kabul etmedi.
Bilimsel verilere inanan bi toplumuz ve bilimsel okarak incelense ayri egitimin daha verimli oldugu ortaya cikar.
bir de ogretmen olmayanlar nr kadar da rahat konusuyor. o sinifa biz giriyoruz. nasil verimli olacagini bırakın da hiz soyleyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?